Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Edziu namów Maćka, żeby się zalogował! Super Gościa dzisiaj przyprowadziłaś :-)

Właśnie to zrobiłam. Szkoda, że nie da sie Maćka sklonować . Takich ludzi potrzeba na świecie trochę więcej.:evil_lol:

Posted

Nie mogę się doczekać dzisiejszych zdjęć, szczególnie Przemki i Leona. Leon robi niesamowite postępy w socjalizacji, a już jego dzisiejsze zabawy z Maćkiem, jeju, do tej pory o tym myślę! Maciek musi koniecznie dołączyć do naszego zespołu.

I w ogóle strasznie pozytywnie było dzisiaj w schronisku :lol:

Posted

Figafiga napisał(a):
To nowe forum to zrobione na podstawie dogo, takie moje wrażenie. Miejmy nadzieję, że zwierzakom pomoże ;-)

Masz rację. Bazą jest dogo, ale zamierzamy to zmienić, na tyle, jak to będzie możliwe. Niestety, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć i jeślibyś weszła na każde inne o podobnej tematyce wydawałoby Ci się, że wszystkie są takie same. Dałam Wam znać na tyle wcześnie, żeby ma podstawie Waszych potrzeb i upodobań móc je jeszcze zmienić. Na początek reklama pójdzie na Łowicz i okolice, dlatego zależało mi, by psiaki z naszego schroniska zostały tam dodane jako pierwsze.

PS. O jakim Maćku piszecie??? Może znam :-)

www.czina.be

Posted

[ PS. O jakim Maćku piszecie??? Może znam :-)]

Oczywiście, że znasz. Jakiż to facet o imieniu Maciek leży w boksach z psami ?:evil_lol:

Ja tez czuje się dzisiaj fajnie. Strasznie fajny ten dzień. Bardzo pozytywny.
Kaju wrzucaj te zdjęcia :mad::mad::mad:

Posted

No to i ja dołączam do czujących się pozytywnie:lol::lol::lol:...super dzień w schronisku:lol: .SUPER!Bardzo się cieszę,ze przyprowadziłaś Maćka,będzie 2 chłopaków,zawsze będzie można liczyć na ich męskie wsparcie...Leon i Przemka...cudna sprawa!WYSZŁY DZIŚ NA SPACER WSZYSTKIE PSY OPRÓCZ BOKSU SŁODZIKA I ARESA..:lol: .a jutro przyjeżdza pani z Łęczycy obejrzeć Leonka...jeśli między nimi zaiskrzy i wizyta przedadopcyjna wypadnie ok to Leon mieszkałby w małej stadninie koni...

Posted

mamanabank napisał(a):
Maćka trzeba namówić na formalny wolontariat, inaczej polegując w boksach w chodzi w 3 czy 4 strefę zagrożenia bez uprawnień :evil_lol:

Prawda,prawda...;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Kaja pewnie ogląda teraz wieczorynkę :-D :evil_lol: :-D

Kaja skleja Leonkowy filmik, ale jeśli mam się zająć zwykłymi zdjęciami to moje dzieło mogę przełożyć do folderu z nieopublikowanymi zdjęciami schroniskowym z listopada :lol:

Posted

kasia_owczarzak napisał(a):
Masz rację. Bazą jest dogo, ale zamierzamy to zmienić, na tyle, jak to będzie możliwe. Niestety, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć i jeślibyś weszła na każde inne o podobnej tematyce wydawałoby Ci się, że wszystkie są takie same. Dałam Wam znać na tyle wcześnie, żeby ma podstawie Waszych potrzeb i upodobań móc je jeszcze zmienić. Na początek reklama pójdzie na Łowicz i okolice, dlatego zależało mi, by psiaki z naszego schroniska zostały tam dodane jako pierwsze.

PS. O jakim Maćku piszecie??? Może znam :-)

www.czina.be
Maćka znasz ma Nikę:evil_lol:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Kaja skleja Leonkowy filmik, ale jeśli mam się zająć zwykłymi zdjęciami to moje dzieło mogę przełożyć do folderu z nieopublikowanymi zdjęciami schroniskowym z listopada :lol:

Sklejaj, sklejaj, proszę, bardzo proszę i zdjęcia też, chociaż Przemki :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Sklejaj, sklejaj, proszę, bardzo proszę i zdjęcia też, chociaż Przemki :loveu:

No, macie szczęście, właśnie skończyłam :diabloti: I już wszystko wrzucam na swoje miejsca ;)

No i jeszcze napiszę, że piękne czerwone szeleczki, które dostałyśmy od Romki są na naszego wielkoluda za małe :mad: