Romka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Oba psiaki mają szczęście a Feliks jest super...szybko znajdzie domek Quote
perdusia1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Może być Feliks. Byliśmy u p.vet i jest zdrowy i ma ok. 7-8 m-cy. Quote
kasia_owczarzak Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 perdusia1 napisał(a):Wysłałam do Anity zdjęcia Felusia 2 Może jednak zostawisz go sobie ???;) Lunie przydałby się ktoś do zabawy i może zrobiłaby się bardziej zazdrosna i zaczęłaby wracać na zawołanie :cool3: www.czina.be Quote
mamanabank Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Malutka, bezimienna sunia, nowy nabytek w schronisku. Zrobicie w sobotę lepsze zdjęcia? 4,5 m-ca, szczeniak http://www.dogomania.pl/threads/202447-Malutka-4-5-m-czna-bezdomna-kud%C5%82atka?p=16327199#post16327199 Quote
mamanabank Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Zrobimy, zrobimy, jak ogarniemy inne sprawy, bo nie wyrabiamy... w kolejce są też suczki ze wsi... Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Zapraszam na wątek Feliksa: http://www.dogomania.pl/threads/202501-Feliksik-porzucony-szczeniak-szuka-domu?p=16331968#post16331968 Quote
kasia_owczarzak Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Romka napisał(a):Zapraszam na wątek Feliksa: http://www.dogomania.pl/threads/202501-Feliksik-porzucony-szczeniak-szuka-domu?p=16331968#post16331968 Tego ogłoszenia nie mam zamiaru dodawać do ogłoszeń w galerii, bo mam nadzieję, że Ania jednak zdecyduje się go zostawić u siebie ;) I w tajemnicy Wam powiem, że ma na to ochotę :cool1: Ap ropo tajemnic. Już niebawem będę mieć małą niespodziankę. Nie chcę jeszcze zdradzać jaką, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby o niej nie bąknąć :p www.czina.be Quote
Romka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Tego ogłoszenia nie mam zamiaru dodawać do ogłoszeń w galerii, bo mam nadzieję, że Ania jednak zdecyduje się go zostawić u siebie ;) I w tajemnicy Wam powiem, że ma na to ochotę :cool1: Ap ropo tajemnic. Już niebawem będę mieć małą niespodziankę. Nie chcę jeszcze zdradzać jaką, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby o niej nie bąknąć :p www.czina.be Uwielbiam niespodzianki...:lol:;) Quote
edzia.71 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Romka napisał(a):Uwielbiam niespodzianki...:lol:;) Ja też . Co ta Kasia szykuje ?:evil_lol: Quote
perdusia1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Tego ogłoszenia nie mam zamiaru dodawać do ogłoszeń w galerii, bo mam nadzieję, że Ania jednak zdecyduje się go zostawić u siebie ;) I w tajemnicy Wam powiem, że ma na to ochotę :cool1: Ap ropo tajemnic. Już niebawem będę mieć małą niespodziankę. Nie chcę jeszcze zdradzać jaką, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby o niej nie bąknąć :p www.czina.beNie zostawię go bo moja mama woli suczki w domu a poza tym Feliks już zdążył dziabnąć mojego ojca w łydkę i w to co dla facetów najcenniejsze. To taki aniołek z różkami.:evil:Więc proszę cię Kasiu dodaj to ogłoszenie.:modla:PLIS. Quote
perdusia1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 :diabloti:Żebyście się nie zdziwiły...:evilbat:Ja wiem co to, jeśli to o czym rozmawiałyśmy to bardzo was to ucieszy. Quote
edzia.71 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dziewczyny, powiedzcie mi jak sie na tym FB czyta ogłoszenia o psiakach. Może wklejcie jakis link. Aha, wczoraj Kajka uczyła Oliwke jak sie robi ogłoszenia. Mamy więc dodatkowe ręce do pracy. Oliwko działaj:evil_lol: Quote
Paula03 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Tego ogłoszenia nie mam zamiaru dodawać do ogłoszeń w galerii, bo mam nadzieję, że Ania jednak zdecyduje się go zostawić u siebie ;) I w tajemnicy Wam powiem, że ma na to ochotę :cool1: Ap ropo tajemnic. Już niebawem będę mieć małą niespodziankę. Nie chcę jeszcze zdradzać jaką, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby o niej nie bąknąć :p www.czina.be Pani Kasiu niech pani zdradzi co to za niespodzianka :) Quote
mamanabank Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Tak, tak, bo trudno wytrzymać z ciekawości :-D Quote
kasia_owczarzak Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Już nie długo napiszę Wam wszystko, ale potrzebuję jednej informacji. Czy wszystkie wątki, które dodałam na www.czina.be są aktualne???? Wiem, że w schronisku jest "mały" problem i dlatego muszę Was prosić o aktualizację. www.czina.be Quote
mamanabank Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Już nie długo napiszę Wam wszystko, ale potrzebuję jednej informacji. Czy wszystkie wątki, które dodałam na www.czina.be są aktualne???? Wiem, że w schronisku jest "mały" problem i dlatego muszę Was prosić o aktualizację. www.czina.be Sprawdziłam :-) Do domu poszły Gaja, Paula i Manga, wszystko wskazuje na to, że w niedzielę pojedzie Arktik, reszta bez zmian. Prosimy jeszcze o dodanie Lotki, Feliksa i Rufusa Quote
kasia_owczarzak Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Czy możecie mi na PW wrzucić linki postów Lotki, Feliksa i Rufusa. Ułatwi mi to pracę :lol: A co do Arktika, to dajcie mi znać, czy pojechał w końcu do nowego domku?? Oby mu się udało :p Czy dane kontaktowe do ogłoszeń u Cziny (adres mail i telefon) zostają te same co były?? Jeśli nie to razem z linkami poproszę te, które mam wstawić. www.czina.be Quote
mamanabank Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Kasiu, linki są na pierwszej stronie tego wątku, w pierwszych 10 postach, jeśli zechciałabyś tam zerknąć, to z kolei ułatwi nam bardzo życie ;-) Quote
kasia_owczarzak Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mamanabank napisał(a):Kasiu, linki są na pierwszej stronie tego wątku, w pierwszych 10 postach, jeśli zechciałabyś tam zerknąć, to z kolei ułatwi nam bardzo życie ;-) Ups, ja zaczęłam patrzeć od końca :lol: A co z kontaktem do ogłoszeń? Zostaje ten sam? www.czina.be Quote
sylwiaso Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cioteczki dałam 5kg karmy Puffi dla starusieńka którego potrącił samochód i który pozostaje u ludzi ze Szczudłowa bardzo się ucieszyli! Quote
mamanabank Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kasia_owczarzak napisał(a):Ups, ja zaczęłam patrzeć od końca :lol: A co z kontaktem do ogłoszeń? Zostaje ten sam? www.czina.be Tak, wszystko jest aktualne :-) Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki dałam 5kg karmy Puffi dla starusieńka którego potrącił samochód i który pozostaje u ludzi ze Szczudłowa bardzo się ucieszyli! Sylwia ,ja wybieram się do Ciebie i chce koniecznie zobaczyć tego staruszka...kupię mu leki na odrobaczenie i dla jego towarzyszki ,tej po sterylizacji też...muszą byc zdrowe...i kleszcze trzeba sprawdzić i zakroplić...koniecznie... Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Mamy zgodę na sterylizację 3 kolejnych suczek,tym razem namiary na domek we wsi Skaratki pod Las dała p.doktor Maja...w gospodarstwie ludzi jest 9 przygarnietych psów ,w tym 3 suki i te 3 suki będziemy sterylizować...dzis ustalę z p.doktor szczegóły... Quote
kasia_owczarzak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Już chyba czas, żeby Wam powiedzieć o co chodzi z tą niespodzianką. Więc tak, powstaje nowe forum dla zwierząt - zpsem.com Jest ono dopiero jeszcze w budowie, ale można się już na nim logować, dodawać posty, zakładać galerię i tak naprawdę można wszystko, to co tutaj. Wizualnie musicie ocenić sami. Jest o tyle dobrze, że nie ma jeszcze dużo postów i można je jeszcze zmieniać i układać pod siebie. Administrator czeka na pomysły i ma w sobie dużo zapału. Chce to rozkręcić pod kątem pomocy zwierzakom. Żeby zacząć tam działać oczywiście trzeba się zalogować. Posty o adopcjach psiaków z Łowicza dodałam, więc macie mniej pracy. Teraz wszystko zależy od Was. Jeśli będziecie chcieli kontynuować posty i zakładać nowe - będę wdzięczna. W ten sposób zyskacie nowe ogłoszenia i co raz więcej możliwości do adopcji, jak również pomożecie rozkręcić forum. Klawiszem zatwierdzając i zapisującym dany post jest "WYŚLIJ", a nie zapisz. Klawisz "ZAPISZ" przerzuca post do kopii roboczych na panel użytkownika. W razie czego służę pomocą. www.czina.be Quote
Recommended Posts