Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny jutro,ELMO JEDZIE DO HOTELIKU DO SYLWIASO!Sylwia,usiadła w sekretariacie gminy i wysiedziała wyjazd Elmo do hoteliku...nie ruszyła się póki nie załatwiła.DZIĘKUJEMY CI SYLWUŚ!
Super! :multi:

Dziewczyny, wiecie może gdzie zapodział się mój post z psami bez ogłoszeń? Chciałabym go trochę zaktualizować, zaraz będę mieć wolne i mogę się ogłoszeniami zająć ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Obok Astona. To ta psina, która ma jechać do domku.

Zupełnie nie podobna...wymyślcie imię dla tego z lampą...bo ta starsza suczka to Tajga.

Posted

Mam listę psiaków ogłaszanych przez bahlsę. Bahlsa odświeża ogłoszenia tylko na tych portalach, które zawiadamiają o wygasaniu ogłoszenia. Na tych stronach, gdzie ja ogłaszam takich portali jest ok 20 na 65, bahlsa ogólnie ogłasza na większej ilości stron, więc nie wiem, czy nasze psy w takim wypadku mają nawet 40 ogłoszeń. Zastanawiam się, czy od nowego roku nie ruszyć z ogłoszeniami jeszcze raz, na wszytskich portalach. Może wtedy ktoś zadzwoni?

Psy ogłaszane przez bahlsę:
Rebus
Rupert
Reks
Foksik
Laska
Elmo
Fara
Mela
Antek
Pepe
Uzi