Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Dziękuję Psianiołku...zaczynając od dołu:
ze złamaną łapką to Kuba,bardzo chudy ale cudny ,kontaktowy psiak.
mały beżowy to Uszatek
Rudzika już znacie ma wątek
beżowo-biała suczka to Plamka i wyżej jej córeczka
czarno-brązowy amstaff to Marko
z zabandażowana łapką to Bercik
A TEN NAJWYŻEJ NIE MA IMIENIA-wymyślcie coś!

jako że oglądam własnie Władcę pierścieni to moze Frodo? :) mały niepozorny ale o wielkim sercu ?:D

Posted

mamanabank napisał(a):
I boks nr 5

Tam gdzieś w budzie jest ta piękna kudłatka,której nigdy nie widujemy...w sobotę wyszła na chwilę...piękny pies.

Posted

mamanabank napisał(a):
Dla mnie ten psiaczek wygląda jak mały, zagubiony, nikomu niepotrzebny KAMYK...

Mówicie o ty piesku?

Jeśli tak to szukajcie imienia bardziej kobiecego :D To jest sunia ;)

Posted

Romka napisał(a):

sznaucer uciekł z lecznicy...widziano go na Nowym Rynku...jeśli ktoś go zobaczy,łapcie i zawieżcie do lecznicy.Plaga jakaś...:shake:

No masakra... co się dzieje...

Może gdzieś jest jakaś mega psia impreza i wszystkie psy na nią się uciekają? ;)

Posted

Jestem po rozmowie z p.z UG w Łowiczu ,jest szansa,żeby niektóre psy z terenu gminy Łowicz trafiły do hotelików.Wsród psiaków są :Hera,Elmo,Reks,Leon,Mela,Erni,Serwus,Karol,Amik i Brenda.Czekamy na decyzję władz gminy,mam nadzieję,ze wszystko to pójdzie w dobrym kierunku.:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Jestem po rozmowie z p.z UG w Łowiczu ,jest szansa,żeby niektóre psy z terenu gminy Łowicz trafiły do hotelików.Wsród psiaków są :Hera,Elmo,Reks,Leon,Mela,Erni,Serwus,Karol,Amik i Brenda.Czekamy na decyzję władz gminy,mam nadzieję,ze wszystko to pójdzie w dobrym kierunku.:lol:

Rewelacja!!! I gmina będzie płacić za hoteliki???

Posted

Romka napisał(a):

Ekstra!

A te uciekające psy nie mają jakiegoś innego hobby? :shake:

Posted

Andzike napisał(a):
Rewelacja!!! I gmina będzie płacić za hoteliki???

Tak,właśnie tak..:lol:i wyobrażcie sobie,że była to inicjatywa obecnego kierownictwa schroniska.(przepełnienie)Ukłony...:lol:Kiedy kierownik schroniska powiedział mi o tym poprosiłam tylko,żebyśmy miały wpływ na dobór psiaków do hotelików.A zaprosiłam dzis panią do siebie po to,zeby jej pokazać,że 1169 z boksu 7 to nie 1169 tylko Melka,:lol:nasza Melka...czekamy co dalej...:lol: