Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

argusiowa napisał(a):
jej fantastycznie :) już sobie wyobrażam jak Pani Jadzia się ucieszyła :) trzeba by od czasu do czasu się z nią skontaktować żeby sprawdzić czy wszystko oki :) czy Kajtek dostał kaganiec? po ostatniej wpadce powinien chodzić na spacery w kagańcu

Poproszę lokalne towarzystwo o pieczę nad Kajtkiem i jego właścielką...

Posted

[quote name='Romka']Uwaga,uwaga Figa urodziła Antosia jest podobny do...Lobo,:lol:tzn taki duży i taki kudłaty,ważył 4,2kg(duży chłopak)i był długi 65cm,no Figa gratulacje a my dziewczyny zbieramy na pieluchy...Wszystkiego dobrego mamuśka...:Rose::Rose::Rose:

Figa gratulację!!!
Duży chłopak ;)

[quote name='Romka']Kajtek wrócił do właścicielki..bardzo się cieszę...lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami podarowało Kajtkowi obrożę i smycz...Kajtek już od wczoraj jest w domku...ulżyło mi...bardzo się cieszę...

Bardzo dobrze, mam nadzieję, że Kajtek będzie już szczęśliwy!

Posted

[quote name='Romka']Uwaga,uwaga Figa urodziła Antosia jest podobny do...Lobo,:lol:tzn taki duży i taki kudłaty,ważył 4,2kg(duży chłopak)i był długi 65cm,no Figa gratulacje a my dziewczyny zbieramy na pieluchy...Wszystkiego dobrego mamuśka...:Rose::Rose::Rose:

Jakoś mi to umknęło, a tu taka wiadomość!!!!
Gratulacje Figa, baaaardzo się cieszę !!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Dziewczyny kochane dziękuję za gratulacje. Jestem wykończona...ale szczęśliwa i zrozpaczona zarazem. Problem z karmieniem ......ehhh

O to mały "wielki" figulcowy Antoni... urodzony siłami natury 4240g, 65 cm....

Posted

:D

argusiowa napisał(a):
sama słodycz :D i cała Figa :D

Ja też myślę,ze do Figi podobny...no i do Lobo oczywiście...:D:DŚliczny jest,cudny bobas...:lol:

Posted

[quote name='Paula03']A to jest piesek, którego Romka wiozła do lecznicy, pies(a może sunia?) jest po wypadku:

Dziewczyny ,dzwoniłam do lecznicy,to nie jest pies po wypadku do tego psiaka strzelano śrutem...będzie miał operację...ma około 7 lat...biedny maluch...wymyślcie mu imię,to zrobię wątek.

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny ,dzwoniłam do lecznicy,to nie jest pies po wypadku do tego psiaka strzelano śrutem...będzie miał operację...ma około 7 lat...biedny maluch...wymyślcie mu imię,to zrobię wątek.

Jak można tak go skrzywdzić...
Biedaczek...

Posted

Romka napisał(a):

Kolejny pies ze śrutem :( Do "mojego" Szokosława też ktoś strzelał :(

Posted

Romka napisał(a):

Może Bercik?