Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Istnieje realna szansa na to,zeby Kajtek powrócił do swojego domku...jest zgoda lekarza(dla właścicielki),że potrafi zająć się psem i zgoda schroniska na oddanie Kajtka właścicielce.Cieszę się mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko dobrze... Quote
kajkoowa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka napisał(a):Istnieje realna szansa na to,zeby Kajtek powrócił do swojego domku...jest zgoda lekarza(dla właścicielki),że potrafi zająć się psem i zgoda schroniska na oddanie Kajtka właścicielce.Cieszę się mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko dobrze... Cieszę się, bo są na pewno ze sobą związani. Quote
Paula03 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kaja10014 napisał(a):Już wklejam sobie piękny bannerek :) Ja już też sobie zmieniam! Romka napisał(a):Istnieje realna szansa na to,zeby Kajtek powrócił do swojego domku...jest zgoda lekarza(dla właścicielki),że potrafi zająć się psem i zgoda schroniska na oddanie Kajtka właścicielce.Cieszę się mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko dobrze... Bardzo dobrze! Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dziewczyny ,próbuję negocjować z administratorem strony oficjalnej schroniska nad zmiana wizerunku tej strony...czy wyraziłybyście zgode na publikację na tej stronie Waszych zdjęc naszych psiaków?kaja.Paula,DogAngel,odpowiedzcie.Jeszcze nie wiem jak to będzie ale przypuszczam,ze będa chcieli wykorzystywać nasze opisy i zdjęcia...co Wy na to? Quote
Paula03 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny ,próbuję negocjować z administratorem strony oficjalnej schroniska nad zmiana wizerunku tej strony...czy wyraziłybyście zgode na publikację na tej stronie Waszych zdjęc naszych psiaków?kaja.Paula,DogAngel,odpowiedzcie.Jeszcze nie wiem jak to będzie ale przypuszczam,ze będa chcieli wykorzystywać nasze opisy i zdjęcia...co Wy na to? Ja się zgadzam, sądzę, że dziewczyny też, ale niech lepiej same odpowiedzą :) A tak w ogóle moim zdaniem to bardzo dobry pomysł! Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Może nareszcie nie byłoby napisów przy każdym,ze nadaje się do pilnowania...;) Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Zapraszam na wątek Beja: http://www.dogomania.pl/threads/195410-Bej-pi%C4%99kny-m%C5%82ody-onek?p=15631261#post15631261 Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Uwaga,uwaga Figa urodziła Antosia jest podobny do...Lobo,:lol:tzn taki duży i taki kudłaty,ważył 4,2kg(duży chłopak)i był długi 65cm,no Figa gratulacje a my dziewczyny zbieramy na pieluchy...Wszystkiego dobrego mamuśka...:Rose::Rose::Rose: Quote
argusiowa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Brawo :D ja właśnie się też dowiedziałam od samej Figi :) serdeczne buziaki i gratulacje Figulcu-mamulcu :multi::multi::multi::lol: Quote
desktop19 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja również gratuluję, mamy nowego dogomaniaka :razz: Quote
kajkoowa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ogromne gratulacje! :Rose: A co do zdjęć to oczywiście się zgadzam! Quote
bahlsa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Uściśnijcie i pozdrówcie Margosię również ode mnie :) Dzielna mama! A Antoś duży chłopczyk :) GRATULACJE DLA RODZICÓW! Quote
mamanabank Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 a ja kochana bahlso od tygodnia, codziennie myślę o Tobie, nie mamy numeru do Ciebie, a czasu i sił brakuje czasami, zeby napisać,a le i tak Cię nie ominie, wyślę Ci te psiaki wyślę :-D No i o Majce chciałyśmy pogadać, bo zostawiłyśmy Cię samą z problemem, miałysmy strasznie zwariowany tydzień! I o Fidze i Figusiu malutkim też myślę, nawet go już widziałam, jest cudny :loveu: :loveu: :loveu: Tak jak napisała Romka, robimy zrzutkę "na pieluchy" dla małego Antoniego, gdyby ktos chciał się dołączyć zapraszamy :-D Dołaczymy wstęgę czerwoną z napisem "Dogomania Forum" :lol: :lol: :lol: Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 argusiowa napisał(a):na kiedy ta zrzutka ?:) Do ustalenia,ciekawe co Antoś będzie chciał?;) Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 A Wy droga koleżanko Mamanabank sprawdżcie proszę,moje wypociny ogłoszeniowe:Cynek i Irys...Pepe sobie darowałam bo uznałam,że Twoje lepsze...popraw coś jeśli trzeba bo mam też ustalenia w sprawie ogłoszeń 4 psiaków(2 razy po 2) z Koosiek...więc jeśli Bahlsa(kochana Bahlsa:lol:)dostanie 2 a Koosiek 4 to mozemy się cieszyć,ze mamy 6 psiaków ogłoszonych.SPRAWDZAJ!:lol: Quote
desktop19 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny ,próbuję negocjować z administratorem strony oficjalnej schroniska nad zmiana wizerunku tej stronyQUOTE] a schronisko ma swoją stronę internetową? czy macie na myśli tą z portalu łowickiego: http://www.lowicz.eu/serwis/index.php?id=1338&lim=0 Quote
argusiowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 no włąśnie o tę chodzi :) na lowicz.eu Quote
Romka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Jestem umówiona z panem z promocji miasta na wtorek...postawa pozytywna,do promocji dzwonił też kierownik schroniska,któremu zależy także na zmianie wizerunku strony...Dziękujemy! Quote
Romka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Kajtek wrócił do właścicielki..bardzo się cieszę...lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami podarowało Kajtkowi obrożę i smycz...Kajtek już od wczoraj jest w domku...ulżyło mi...bardzo się cieszę... Quote
desktop19 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Skoro to ta to faktycznie rewelacji nie ma. I te psiaki chyba nie za bardzo uaktualnione. A jakby założyć schronisku osobną stronę? Orientuje się ktoś ile to kosztuje, założenie i utrzymanie? Quote
Romka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 desktop19 napisał(a):Skoro to ta to faktycznie rewelacji nie ma. I te psiaki chyba nie za bardzo uaktualnione. A jakby założyć schronisku osobną stronę? Orientuje się ktoś ile to kosztuje, założenie i utrzymanie? Desktop,stronę schroniska prowadzi wyłoniona w wyniku przetargu firma,urząd miejski przesyła tylko informację mailowo...jeśli będą nasze zdjęcia i opisy ,to mamy to o co nam chodzi(czyli wpływ na kształt strony)...i mniej pracy a ta ,którą zrobimy i tak jest konieczna do prowadzenia wątków...:lol: Quote
desktop19 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Fakt, to w takim razie nie ma sensu kombinować z inną stroną, oby Ci negocjacje dobrze poszły :) Quote
argusiowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Romka napisał(a):Kajtek wrócił do właścicielki..bardzo się cieszę...lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami podarowało Kajtkowi obrożę i smycz...Kajtek już od wczoraj jest w domku...ulżyło mi...bardzo się cieszę... jej fantastycznie :) już sobie wyobrażam jak Pani Jadzia się ucieszyła :) trzeba by od czasu do czasu się z nią skontaktować żeby sprawdzić czy wszystko oki :) czy Kajtek dostał kaganiec? po ostatniej wpadce powinien chodzić na spacery w kagańcu Quote
Recommended Posts