Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Istnieje realna szansa na to,zeby Kajtek powrócił do swojego domku...jest zgoda lekarza(dla właścicielki),że potrafi zająć się psem i zgoda schroniska na oddanie Kajtka właścicielce.Cieszę się mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko dobrze...

Posted

Romka napisał(a):
Istnieje realna szansa na to,zeby Kajtek powrócił do swojego domku...jest zgoda lekarza(dla właścicielki),że potrafi zająć się psem i zgoda schroniska na oddanie Kajtka właścicielce.Cieszę się mam nadzieję,ze teraz będzie już tylko dobrze...

Cieszę się, bo są na pewno ze sobą związani.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Już wklejam sobie piękny bannerek :)

Ja już też sobie zmieniam!

Romka napisał(a):

Bardzo dobrze!

Posted

Dziewczyny ,próbuję negocjować z administratorem strony oficjalnej schroniska nad zmiana wizerunku tej strony...czy wyraziłybyście zgode na publikację na tej stronie Waszych zdjęc naszych psiaków?kaja.Paula,DogAngel,odpowiedzcie.Jeszcze nie wiem jak to będzie ale przypuszczam,ze będa chcieli wykorzystywać nasze opisy i zdjęcia...co Wy na to?

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny ,próbuję negocjować z administratorem strony oficjalnej schroniska nad zmiana wizerunku tej strony...czy wyraziłybyście zgode na publikację na tej stronie Waszych zdjęc naszych psiaków?kaja.Paula,DogAngel,odpowiedzcie.Jeszcze nie wiem jak to będzie ale przypuszczam,ze będa chcieli wykorzystywać nasze opisy i zdjęcia...co Wy na to?

Ja się zgadzam, sądzę, że dziewczyny też, ale niech lepiej same odpowiedzą :)
A tak w ogóle moim zdaniem to bardzo dobry pomysł!

Posted

Uwaga,uwaga Figa urodziła Antosia jest podobny do...Lobo,:lol:tzn taki duży i taki kudłaty,ważył 4,2kg(duży chłopak)i był długi 65cm,no Figa gratulacje a my dziewczyny zbieramy na pieluchy...Wszystkiego dobrego mamuśka...:Rose::Rose::Rose:

Posted

a ja kochana bahlso od tygodnia, codziennie myślę o Tobie, nie mamy numeru do Ciebie, a czasu i sił brakuje czasami, zeby napisać,a le i tak Cię nie ominie, wyślę Ci te psiaki wyślę :-D No i o Majce chciałyśmy pogadać, bo zostawiłyśmy Cię samą z problemem, miałysmy strasznie zwariowany tydzień!

I o Fidze i Figusiu malutkim też myślę, nawet go już widziałam, jest cudny :loveu: :loveu: :loveu:
Tak jak napisała Romka, robimy zrzutkę "na pieluchy" dla małego Antoniego, gdyby ktos chciał się dołączyć zapraszamy :-D Dołaczymy wstęgę czerwoną z napisem "Dogomania Forum" :lol: :lol: :lol:

Posted

A Wy droga koleżanko Mamanabank sprawdżcie proszę,moje wypociny ogłoszeniowe:Cynek i Irys...Pepe sobie darowałam bo uznałam,że Twoje lepsze...popraw coś jeśli trzeba bo mam też ustalenia w sprawie ogłoszeń 4 psiaków(2 razy po 2) z Koosiek...więc jeśli Bahlsa(kochana Bahlsa:lol:)dostanie 2 a Koosiek 4 to mozemy się cieszyć,ze mamy 6 psiaków ogłoszonych.SPRAWDZAJ!:lol:

Posted

Jestem umówiona z panem z promocji miasta na wtorek...postawa pozytywna,do promocji dzwonił też kierownik schroniska,któremu zależy także na zmianie wizerunku strony...Dziękujemy!

Posted

Kajtek wrócił do właścicielki..bardzo się cieszę...lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami podarowało Kajtkowi obrożę i smycz...Kajtek już od wczoraj jest w domku...ulżyło mi...bardzo się cieszę...

Posted

Skoro to ta to faktycznie rewelacji nie ma. I te psiaki chyba nie za bardzo uaktualnione.
A jakby założyć schronisku osobną stronę? Orientuje się ktoś ile to kosztuje, założenie i utrzymanie?

Posted

desktop19 napisał(a):
Skoro to ta to faktycznie rewelacji nie ma. I te psiaki chyba nie za bardzo uaktualnione.
A jakby założyć schronisku osobną stronę? Orientuje się ktoś ile to kosztuje, założenie i utrzymanie?

Desktop,stronę schroniska prowadzi wyłoniona w wyniku przetargu firma,urząd miejski przesyła tylko informację mailowo...jeśli będą nasze zdjęcia i opisy ,to mamy to o co nam chodzi(czyli wpływ na kształt strony)...i mniej pracy a ta ,którą zrobimy i tak jest konieczna do prowadzenia wątków...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Kajtek wrócił do właścicielki..bardzo się cieszę...lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami podarowało Kajtkowi obrożę i smycz...Kajtek już od wczoraj jest w domku...ulżyło mi...bardzo się cieszę...

jej fantastycznie :) już sobie wyobrażam jak Pani Jadzia się ucieszyła :) trzeba by od czasu do czasu się z nią skontaktować żeby sprawdzić czy wszystko oki :) czy Kajtek dostał kaganiec? po ostatniej wpadce powinien chodzić na spacery w kagańcu