Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słyszałam i jest to od wiarygodnej osoby wiadomość że w łowiczu mają zamiar usypiać stare psy nieważne że są zdrowe mają jedną wadę są wiekowe. Co na to dogomaniacy.

Posted

W Łowiczu w ostatnich dniach jest takie przepełnienie, że pracownicy mogą mieć różne pomysły ale od pomysłu do zamiaru, a tym bardziej realizacji daleka droga. A co my na to? Spójrz na nasze wątki, ogłoszenia i na pierwszą stronę tego wątku - adopcje. Robimy co w naszej mocy. I zawsze stoimy po stronie psów.

Posted

podtrzymuję to co napisała mamanabank, od zamiaru do realizacji jeszcze po drodze my :) a my się łatwo nie poddamy :) śliczne małe czarne maleństwo tej suczki przypomina mi mojego Stefusia jak był mały :D jakiej płci są dzieciaki?:)

Posted

luta4 napisał(a):
Słyszałam i jest to od wiarygodnej osoby wiadomość że w łowiczu mają zamiar usypiać stare psy nieważne że są zdrowe mają jedną wadę są wiekowe. Co na to dogomaniacy.

Luta a Ty skąd masz takie wieści,pewnie,ktoś widząc takie przepełnienie w schronisku,rzucił coś nieopacznie i dalej potoczyło się już samo.Jak wiesz prawo zabrania usypiania starych psów tylko dlatego,ze są stare.Mobilizujemy się ostro,żeby trochę psiaków znalazło domy a jak znajdzie to i plotkowanie o usypianiu zaraz umrze śmiercią naturalną...

Posted

mamanabank napisał(a):
Matko, jaka cudowna, czy ktoś ma jeszcze jej zdjęcia?

Ja mam mnóstwo zdjęć, zaraz wrzucę kilka, a resztę na wątki pododaję jak już będą! :)

luta4 napisał(a):

Póki my tu jesteśmy nic złego się nie stanie!

argusiowa napisał(a):
podtrzymuję to co napisała mamanabank, od zamiaru do realizacji jeszcze po drodze my :) a my się łatwo nie poddamy :) śliczne małe czarne maleństwo tej suczki przypomina mi mojego Stefusia jak był mały :D jakiej płci są dzieciaki?:)

Dwa kudłate to są suczki, a ten czarny maluszek to jest piesek :)

Posted

Romka napisał(a):
Zaraz zrobię wątek,mamusia ma na imię Mamba...bo jest czarna....czarna Mamba...

Jak będzie wątek i opis to zrobię jej ogłoszenia! Dobrze by było, żeby od razu zrobić jej dzieciom!

Romciu będziesz jutro w schronisku?

Posted

Paula nie będę,ma wykłady a potem chcę jechać do Antka i Kory nie byłam w tamtą niedzielę oni czekają...
Kajka mówiła coś ,ze ma ochotę przyjechać...jeśli będziecie to wyprowadżcie boks Erniego i jeszcze Karola i Melkę...jeśli będziecie...

Posted

Romka napisał(a):
Paula nie będę,ma wykłady a potem chcę jechać do Antka i Kory nie byłam w tamtą niedzielę oni czekają...
Kajka mówiła coś ,ze ma ochotę przyjechać...jeśli będziecie to wyprowadżcie boks Erniego i jeszcze Karola i Melkę...jeśli będziecie...

Jeśli będziemy to ich zabierzemy na spacer!

Posted

To jest ta śliczna owczarkowata sunia:

Romka coś wspominała, że jest na nią chętny, tak sobie myślę, że może lepiej jej jednak zrobić ogłoszenia, żeby trafiła do pewnego domku, ale to jak chcecie oczywiście :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Matko jedyna! Białasek to astkowy mix, szczeniaki trzeba socjalizować jak najszybciej :-( a te dzikuski z poprzedniej strony też są szczeniakami?

Mi też ten biały wygląda na mixa, szkoda, że nie chciał wyjść z budy...
A szczeniaczki koniecznie trzeba, tylko jak?
A tamte psy to nie mam pojęcia, nie chciały podejść, leżały obok siebie, Romka pewnie wie więcej na ten temat!

Posted

Białasek wyrzucony koło mostu ma Bzurze w kierunku Sochaczewa tzw.most warszawski.Na zdjęciu już bliżej otworu w budzie,rano siedział w głębi budy,przerazony,nie chciał nawet kuperka z kurczaka,który mu przyniosłam.Obserwował wszystko bardzo czujnie,na przeciwko miała Mambę ze szczeniakmi, i jak widać juz nie siedzi w głębi budy tylko obok wyjścia z budy...będzie dobrze.