Paula03 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):Beza w piątek idzie do domu,jutro zabieg sterylizacji... No to super! :) Quote
desktop19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Właśnie wróciłem ze schroniska i mam same złe wieści :roll: Ten nowy onko podobny który mógł się okazać kolegą Astona to na pewno nie on. Ten nowy ONek jest pięknym, zadbanym, z niczym nie mieszanym ONkiem :-o Naprawdę jest piękny:crazyeye: Druga zła wiadomość - jutro do schroniska przyjeżdza 6 psów:crazyeye::shake: w schronie wielkie zamieszanie, Panowie próbują psiaki ze sobą dogadać bo potrzeba 6 pustych boksów dla nowych. Wszystkie 6 psów od jednego właściciela który albo idzie do szpitala albo zmarł - nie pamiętam już... Aston ma nowych kolegów w innym boksie, Pepe z nikim się nie dogadał, jest sam gdzieś z tyłu. Arcitc...ja nie mogę na tego szczyla patrzeć jak on tak siedzi i skomle za tymi kratami :placz: Chciałem wziąć Arctica i Astona na spacer ale nie mogłem bo kwarantanna, Serwus nie mógł przez chorą łapkę za to poszła ze mną Hera i Czesiek. Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 O matko...jak te psiaki zostaną upchane w tym schronisku...o rany to jest naprawdę zła wiadomość...już wszystkie jako tako były ze sobą zaprzyjażnione...niedobrze... Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Gdzie siedzi Aston,opisz boks będę wiedzieć?Czy łapka Serwusa bardzo chora?Juz w sobotę była awantura... Quote
Paula03 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):O matko...jak te psiaki zostaną upchane w tym schronisku...o rany to jest naprawdę zła wiadomość...już wszystkie jako tako były ze sobą zaprzyjażnione...niedobrze... Fatalnie... Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):Gdzie siedzi Aston,opisz boks będę wiedzieć?Czy łapka Serwusa bardzo chora?Juz w sobotę była awantura...Co do Hery to super ,była szczęsliwa a Lobo (Czesiek)pewnie też... Quote
desktop19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Pomyliłem, poszła ze mną Hera i Lobo - nie wiem skąd mi się wzięło z tym Cześkiem:oops: Aston jest teraz prawie na samym końcu schroniska w boksie z dwoma innymi psiakami, też takimi sporymi i ma w boksie moją budę :loveu: Łapka Serwusa nadal boli bo trzymał ją w górze jak go głaskałem, ale byli weterynarze akurat jak byłem więc pewnie coś działają. Quote
desktop19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Romka napisał(a):Co do Hery to super ,była szczęsliwa a Lobo (Czesiek)pewnie też... zaraz im uzupełnię wątki :) Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 desktop19 napisał(a):Pomyliłem, poszła ze mną Hera i Lobo - nie wiem skąd mi się wzięło z tym Cześkiem:oops: Aston jest teraz prawie na samym końcu schroniska w boksie z dwoma innymi psiakami, też takimi sporymi i ma w boksie moją budę :loveu: Łapka Serwusa nadal boli bo trzymał ją w górze jak go głaskałem, ale byli weterynarze akurat jak byłem więc pewnie coś działają. Czesiek,tak mówią na Lobo w schronisku...Aston siedzi z Cynkiem,Aresem i Ernim...Erni może mieć przechlapane...juz i tak nie dopuszczają go do miski... Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 cholercia no widzę że sytuacja się zagęściła mocno, a po mieście nowe sfory psów za jakąś suką w rui, o ile dobrze kojarzę to kolega Astona lata właśnie za panienką razem z mixem Romki Romki i Antosia...dzisiaj na Nowym Rynku towarzystwo sie miłowało...ech Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Kaja,Paula czy możemy Was prosić o ogłaszanie małych adopcyjnych psiaków,np:Poldka,ja zaraz zrobię wątek Arktikowi...w sobotę trzeba mu zrobić lepsze zdjęcia...i tez ogłaszać...zobaczcie jakie jeszcze są adopcyjne do ogłoszenia...boję się,ze będzie bardzo żle w schronisku... Kaju,Paula może i Lobo mógłby byc ogłaszany? Quote
desktop19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 argusiowa napisał(a):cholercia no widzę że sytuacja się zagęściła mocno, a po mieście nowe sfory psów za jakąś suką w rui, o ile dobrze kojarzę to kolega Astona lata właśnie za panienką razem z mixem Romki Romki i Antosia...dzisiaj na Nowym Rynku towarzystwo sie miłowało...ech W schronisku może być od jutra nie ciekawie... A ludzie z psami do oddania przychodzą ciągle, dziś jak byłem był jakiś dziadzio się spytać czy może psa oddać... A towarzystwo z miasta trzeba by połapać bo jak tak dalej pójdzie to sie zaraz jakieś szczeniaki narodzą... Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 wyłapać owszem ale gdzie je trzymać? heh...przydałoby się powiększyć schronisko...kochana Boziu...ekhm ekhm... Quote
desktop19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Piękny Arctic. A oczko dziś wyglądało już dużo lepiej :-) Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Romka napisał(a):Kaja,Paula czy możemy Was prosić o ogłaszanie małych adopcyjnych psiaków,np:Poldka,ja zaraz zrobię wątek Arktikowi...w sobotę trzeba mu zrobić lepsze zdjęcia...i tez ogłaszać...zobaczcie jakie jeszcze są adopcyjne do ogłoszenia...boję się,ze będzie bardzo żle w schronisku... Kaju,Paula może i Lobo mógłby byc ogłaszany? Romciu, to szybciutko, ja jestem chora i mogę codziennie kogoś poogłaszać! Potrzebne mi tylko opisy! Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Skleciłam tekst dla Poldka, może niech on pójdzie na pierwszy ogień. Dzięki Kaju, wielkie dzięki! I kolejne, które szybko powinny domy znaleźć z ogłoszeń: Manga Lobo Czaczi Tobi Aston Arctic Moim zdaniem najpierw trzeba ogłaszać te psiaki, niekoniecznie w tej kolejności, może jeszcze bahlsa zgodzi się przyjąć, któregoś z nich pod swoje skrzydełka? Tak nieśmiało pytam :oops: Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mamanabank']Skleciłam tekst dla Poldka, może niech on pójdzie na pierwszy ogień. Dzięki Kaju, wielkie dzięki! I kolejne, które szybko powinny domy znaleźć z ogłoszeń: Manga Lobo Czaczi Tobi Aston Arctic Moim zdaniem najpierw trzeba ogłaszać te psiaki, niekoniecznie w tej kolejności, może jeszcze bahlsa zgodzi się przyjąć, któregoś z nich pod swoje skrzydełka? Tak nieśmiało pytam :oops: Jak chcecie, ja mogę do końca tygodnia, codziennie jakiegoś psiaka ogłosić. A teraz idę ogłaszać Poldka. Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bardzo, bardzo, bardzo chcemy! I psiaki bardzo chcą, chociaż jeszcze nie wiedzą :multi: Quote
Romka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kaja10014 napisał(a):Jak chcecie, ja mogę do końca tygodnia, codziennie jakiegoś psiaka ogłosić. A teraz idę ogłaszać Poldka. Kaju,super bardzo dziękujemy,musimy kilku znależć domy i to szybko... Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mamanabank napisał(a):Bardzo, bardzo, bardzo chcemy! I psiaki bardzo chcą, chociaż jeszcze nie wiedzą :multi: Romka napisał(a):Kaju,super bardzo dziękujemy,musimy kilku znależć domy i to szybko... To mniej gadania, więcej tekstów :evil_lol: Nie ma za co, nie wyobrażam sobie, żeby tak dużo psów siedziało w schronisku. Quote
Romka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Zapraszam na wątek Arktika http://www.dogomania.pl/threads/194913-Arktik-porzucony-szczeniak-mix-husky-t%C4%99skni-w-schronisku?p=15580427#post15580427 Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A ja jeszcze tylko napiszę, że Beza jest w domu a na pierwszej stronie można ją jeszcze adoptować ;) Quote
Romka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Wysłałam opis Astona...jeśli będzie tekst ogłoszeniowy mozna też ogłaszać...Mamanabank tekst ogłoszeniowy dla Astona PLIS!PLIS! Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kaja10014 napisał(a):A ja jeszcze tylko napiszę, że Beza jest w domu a na pierwszej stronie można ją jeszcze adoptować ;) Obiecuję, że zdejmę ja jak tylko znajdzie się w domu ;-) a może będzie dobrym haczykiem dla innego psiaka :-) Romka, napiszę, napiszę, tylko później troszkę i nie wiem co mi z tego wyjdzie. Nie wykręcam się, chociaż pomyślałam, że może desktop19 mógłby coś napisać o nim, dobrze się znają. Ale jeśli nie to ja coś wymyślę na bank :-) Quote
Recommended Posts