DogAngel Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nowe psiaki : Oraz czym zaskoczył nas Whiskas : Quote
Andzike Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='DogAngel']Nowe psiaki : Aż mnie coś zapiekło pod powiekami na widok tych oczu...:( Quote
argusiowa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 jest pytanie o Czacziego z allegro :-D Romka przesłałam ci na maila :-D Quote
Romka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='DogAngel']Nowe psiaki : Oraz czym zaskoczył nas Whiskas : Informuję,ze mysz została uratowana...uratowałam ją osobiście...osobiście zostałam też przez mysz pogryziona(2 razy),tak broniła zycia.Była przerażona ale poruszała się i mam nadzieję,ze przeżyła.Niestety,jak odjeżdzałam Łiskas wracał do schroniska z kolejną zdobyczą... Quote
mamanabank Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bo myszy się nie bierze rękami tylko zębami :-) wtedy nie gryzie :-) Quote
Romka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 mamanabank napisał(a):Bo myszy się nie bierze rękami tylko zębami :-) wtedy nie gryzie :-) Następnym razem,muszę podpatrzeć u Łiskasa...;) Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Zapraszam na wątek Kongo: http://www.dogomania.pl/threads/194073-KONGO-starszy-psiak-poszukuje-domu?p=15498847#post15498847 Quote
mamanabank Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Romka, nie rozpoznaję niektórych psów na Twoich zdjęciach :-) np. tutaj http://foto.onet.pl/2u7p4,x9a0t6t0ak86,p23xn,u.html#p23xr http://foto.onet.pl/2u7p4,x9a0t6t0ak86,p23xn,u.html#p23xs czy to jest Hera? a to jest Brenda, czy ta nowa biedna suczka? a to kto??? Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ta siedząca to Rudzia,pozostałe zdjęcia nie otwierają mi się.Jak czarna to Hera,wspina się na łapach i stoi z chłopcem na dziedzińcu.Jest jeszcze jedno zdjęcie Rudzi,to najważniejsze,biega po schronisku. Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Zgłosiłam p.doktor,ze jedno ze szczeniąt ma kleszcza. Quote
mamanabank Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tutaj dzisiejsze zdjęcia amstaffa, którego imię z domu brzmi PIT I nowy psiak w schronisku, podrzucony, 6 miesięczny, którego wolontariusze z technikum wet. nazwali Janek Janek jest bardzo smutny Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Tego drugiego Pita nie widzę...dodaj,ze jedno ze szczeniąt jest w lecznicy,biegunka... Kto zrobi wątek Janka? Quote
kajkoowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Romka']Tego drugiego Pita nie widzę...dodaj,ze jedno ze szczeniąt jest w lecznicy,biegunka... Kto zrobi wątek Janka?[/QUOTE] Ja Romciu, bo byłam bez internetu i nie robiłam, teraz nadrabiam. W sobotę zapniemy go na sesję i wtedy się nim zajmę. Quote
Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Dziewczyny czy dla naszego nowego amstaffa może być imię PEPE?Jak wiedzie zostaje w schronisku,pan zrzekł się psiaka.Pit jakoś ma złe konotacje,co Wy na to?Załozyłabym zaraz wątek. Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny czy dla naszego nowego amstaffa może być imię PEPE?Jak wiedzie zostaje w schronisku,pan zrzekł się psiaka.Pit jakoś ma złe konotacje,co Wy na to?Załozyłabym zaraz wątek.[/QUOTE] Moja mama woła na niego Killer, ale to chyba tez się źle kojarzy. Mi się Pepe podoba. Quote
Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 A trzeci szczeniak to już był w schronisku? Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']A trzeci szczeniak to już był w schronisku?[/QUOTE] Nie, były tylko dwie sunie. Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zakładaj, może być Pepe ale ja bym go bardziej po włosku nazwała - Dante, Dario, Polo, Vinci - pretensjonalne to trochę ale w końcu pies z Włoch pochodzi, to może być atut. Ale Pepe też fajnie, tak po piłkarsku :-) Quote
Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Foksik zgłoszony do p.doktor(plamka z prawego boku)a Rudzia ma siedzieć w boksie z Poldkiem i Figaro a jest bez sterylizacji,tez ja zgłosiłam... Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyny zostawiamy Janka Jankiem? Bo chce założyć watek :) EDIT I jeszcze nowy psiak w schronisku: Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Takie imię dostał od środowych wolontariuszy - Janek, Panu Markowi bardzo się podoba, więc chyba Janek Quote
Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']Zakładaj, może być Pepe ale ja bym go bardziej po włosku nazwała - Dante, Dario, Polo, Vinci - pretensjonalne to trochę ale w końcu pies z Włoch pochodzi, to może być atut. Ale Pepe też fajnie, tak po piłkarsku :-)[/QUOTE] No to jak,mam nazwać? Quote
Recommended Posts