Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DogAngel']Nowe psiaki :

Oraz czym zaskoczył nas Whiskas :

Informuję,ze mysz została uratowana...uratowałam ją osobiście...osobiście zostałam też przez mysz pogryziona(2 razy),tak broniła zycia.Była przerażona ale poruszała się i mam nadzieję,ze przeżyła.Niestety,jak odjeżdzałam Łiskas wracał do schroniska z kolejną zdobyczą...

Posted

Ta siedząca to Rudzia,pozostałe zdjęcia nie otwierają mi się.Jak czarna to Hera,wspina się na łapach i stoi z chłopcem na dziedzińcu.Jest jeszcze jedno zdjęcie Rudzi,to najważniejsze,biega po schronisku.

Posted

Tutaj dzisiejsze zdjęcia amstaffa, którego imię z domu brzmi PIT

I nowy psiak w schronisku, podrzucony, 6 miesięczny, którego wolontariusze z technikum wet. nazwali Janek

Janek jest bardzo smutny

Posted

[quote name='Romka']Tego drugiego Pita nie widzę...dodaj,ze jedno ze szczeniąt jest w lecznicy,biegunka...
Kto zrobi wątek Janka?[/QUOTE]
Ja Romciu, bo byłam bez internetu i nie robiłam, teraz nadrabiam.

W sobotę zapniemy go na sesję i wtedy się nim zajmę.

Posted

Dziewczyny czy dla naszego nowego amstaffa może być imię PEPE?Jak wiedzie zostaje w schronisku,pan zrzekł się psiaka.Pit jakoś ma złe konotacje,co Wy na to?Załozyłabym zaraz wątek.

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny czy dla naszego nowego amstaffa może być imię PEPE?Jak wiedzie zostaje w schronisku,pan zrzekł się psiaka.Pit jakoś ma złe konotacje,co Wy na to?Załozyłabym zaraz wątek.[/QUOTE]
Moja mama woła na niego Killer, ale to chyba tez się źle kojarzy. Mi się Pepe podoba.

Posted

Zakładaj, może być Pepe ale ja bym go bardziej po włosku nazwała - Dante, Dario, Polo, Vinci - pretensjonalne to trochę ale w końcu pies z Włoch pochodzi, to może być atut. Ale Pepe też fajnie, tak po piłkarsku :-)

Posted

Foksik zgłoszony do p.doktor(plamka z prawego boku)a Rudzia ma siedzieć w boksie z Poldkiem i Figaro a jest bez sterylizacji,tez ja zgłosiłam...

Posted

[quote name='mamanabank']Zakładaj, może być Pepe ale ja bym go bardziej po włosku nazwała - Dante, Dario, Polo, Vinci - pretensjonalne to trochę ale w końcu pies z Włoch pochodzi, to może być atut. Ale Pepe też fajnie, tak po piłkarsku :-)[/QUOTE]
No to jak,mam nazwać?