Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A w mieście od pewnego czasu na Os.Kostka są 2 bezdomne duże psiaki.Oto one:

Jeden jest podobny do owczarka i bardziej się boi,jest przerażony.Zobaczcie jego oczy.Psiaki są codziennie karmione i jest jeszcze ciepło ale potem...Psiaki są duże.Ten drugi pies jest podobny moim zdaniem do Alana(pamiętacie Alana?)Zdjęcia psiaków razem są u Mamanabank,pewnie wrzuci.A oto psiak:

Posted

Wszystkie koty trafiły z interwencji z jednego domu! A ile ich dokładnie jest? 20-30?

Romka ten psiak jest bardzo owczarkowaty. Koniecznie trzeba zrobić im zdjęcia w dzień i wątek założyć. To są dwa psy, czy jedna jest suczką?

Posted

Z interwencji,razem z psem Kajtkiem.Starsza pani nie dawała rady(jest chora psychicznie)i zwierzęta trafiły do schroniska.Koty byc może nie są dzikie ,tylko nie wiedzą co się dzieje.Miały cały czas kontakt z ludżmi,tylko zostały wyłapane więc nie wiedzą co sie jeszcze może zdarzyć.To młode kotki.Są do adopcji.

Posted

mamanabank napisał(a):
Wszystkie koty trafiły z interwencji z jednego domu! A ile ich dokładnie jest? 20-30?

Romka ten psiak jest bardzo owczarkowaty. Koniecznie trzeba zrobić im zdjęcia w dzień i wątek założyć. To są dwa psy, czy jedna jest suczką?

Dwa psy wydaje mi się dowiem się!

Posted

Te koty potrzebują najpierw DT. Wątpię żeby ktoś wziął takiego dzikusa :(
Bardzo trudno znaleźć dom dla ufnego, towarzyskiego kota, a co dopiero takim strachliwym :(
Myślę że w domu szybko by się przełamały, a wtedy na pewno znalazłyby domki (szczególnie te rude).
Mają wątek na miau ? Jeśli nie to załóżcie koniecznie !

Posted

Dziewczyny łowickie,wczoraj wracając z ul.Bolimowskiej i czekając jak zawsze na przejeżdzie kolejowym,koło dworca autobusowego byłam świadkiem jak mała ,kudłata suczka wyciągnęła ze śmietnika i niosła przez całe tory(przy zamknietym szlabanie)reklamówkę z jakimś jedzeniem.Reklamówka rozerwała się a ta psinka wracała się kilka razy po nią.Byłam przerażona bo zaraz miał nadjechac pociąg.W reklamówce był suchy chleb i psinka pozbierała go i zjadła po drugiej stronie torów pod transformatorem.Psinka jest na bank bezdomna.Podkulony ogonek,przerażenie w oczach.Jest wielkości Elmo,tak tez wygląda ,ma tylko białą krawatkę z przodu.JEŚLI KTOŚ JĄ ZOBACZY DAJCIE MI ZARAZ ZNAĆ!

Posted

[quote name='Romka']A w mieście od pewnego czasu na Os.Kostka są 2 bezdomne duże psiaki.Oto one:

Jeden jest podobny do owczarka i bardziej się boi,jest przerażony.Zobaczcie jego oczy.Psiaki są codziennie karmione i jest jeszcze ciepło ale potem...Psiaki są duże.Ten drugi pies jest podobny moim zdaniem do Alana(pamiętacie Alana?)Zdjęcia psiaków razem są u Mamanabank,pewnie wrzuci.A oto psiak:

Poprosiłam panią,która karmi codziennie psiaki,zeby zgłosiła je do schroniska.Wiem,ze próbowała znależć im dom bez rezultatu...

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny łowickie,wczoraj wracając z ul.Bolimowskiej i czekając jak zawsze na przejeżdzie kolejowym,koło dworca autobusowego byłam świadkiem jak mała ,kudłata suczka wyciągnęła ze śmietnika i niosła przez całe tory(przy zamknietym szlabanie)reklamówkę z jakimś jedzeniem.Reklamówka rozerwała się a ta psinka wracała się kilka razy po nią.Byłam przerażona bo zaraz miał nadjechac pociąg.W reklamówce był suchy chleb i psinka pozbierała go i zjadła po drugiej stronie torów pod transformatorem.Psinka jest na bank bezdomna.Podkulony ogonek,przerażenie w oczach.Jest wielkości Elmo,tak tez wygląda ,ma tylko białą krawatkę z przodu.JEŚLI KTOŚ JĄ ZOBACZY DAJCIE MI ZARAZ ZNAĆ!

Jak ją zobaczę to dam znać!

A ja wczoraj też widziałam bezdomnego psa, albo sunię, nie wiem było strasznie ciemno! Ten pies był ogromny, na początku bałam się do niego podejść, ale potem chciałam, bo z szyi zwisał mu kawałek sznurka. Tylko niestety ten pies strasznie się mnie bał...