mamanabank Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 nieeee :-( :-( :-( :-( ................................................. Quote
Romka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Miałam taki zamiar nie wiedziałam czy na tym etapie.Ale jednak na tym etapie... Quote
Romka Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Zapraszam na wątek Florci. http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel?p=15223014#post15223014 Quote
Romka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dzwoniłam do p.Marka .W schronisku są 3 nowe psypsiak duzy podobny do sznaucera ,który pogryzł dziecko(wyrwał się pani na spacerze),mała suczka,która miała nogę w gipsie z lecznicy od pani doktor i suczka ze szczeniętami z Nieborowa.Co się dzieje!Masakra!Pan Marek pytał czy jest chętny na jużak bo chętnie pozbyliby się go. Quote
Paula03 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kolejne psy i jeszcze szczeniaczki... Może by tak Miszę poogłaszać, może znajdzie się jakiś odpowiedzialny dom dla niego, co wy na to? Może lepiej, żeby poszedł do domku przez internet niż ze schroniska na łańcuch? Quote
Romka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Paula03 napisał(a):Kolejne psy i jeszcze szczeniaczki... Może by tak Miszę poogłaszać, może znajdzie się jakiś odpowiedzialny dom dla niego, co wy na to? Może lepiej, żeby poszedł do domku przez internet niż ze schroniska na łańcuch? Paula ,jak chciałabys pomóc ogłaszac Miszke to jestem za.Jak znajdzie sie chetny zgłoszę go na kastrację.Mamanabank ma zadanie!Pieknego tekstu dla Miszy chcemy. Quote
mamanabank Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [FONT=Arial]JUŻAK[/FONT] [FONT=Arial]To pies jednego pana i jednej rodziny, bezwzględnie oddany swojemu właścicielowi do końca swoich dni. [/FONT] [FONT=Arial]Niestety, zdarza się, że człowiek zawodzi swojego przyjaciela psa i skazuje go na tułaczkę i schroniskowe warunki.[/FONT]... cd na wątku Miszy :-) [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Romka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='mamanabank'][FONT=Arial]JUŻAK[/FONT] [FONT=Arial]To pies jednego pana i jednej rodziny, bezwzględnie oddany swojemu właścicielowi do końca swoich dni. [/FONT] [FONT=Arial]Niestety, zdarza się, że człowiek zawodzi swojego przyjaciela psa i skazuje go na tułaczkę i schroniskowe warunki.[/FONT]... cd na wątku Miszy :-) [FONT=Arial] [/FONT] A niech mnie...zajrzę...intrygujące! Quote
Romka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Byłam u Tolusia,reszta na jego wątku... Quote
Romka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Byłam tez u Szczygła: Okazało się,ze Szczygieł ma dwóch nowych lokatorów,które przybłąkały się do domu"Perełka ,ta malutka i Śnieżek.Następnym razem,trzeba wziąć więcej jedzenia: Psiaki dobrze wyglądają oprócz suczki,która jest dopiero kilka dni. Quote
Romka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Nowe psiaki w schronisku: Dla tej suczki imię trzeba wymyślić! To jest Beza,bo jest jak małe słodkie ciasteczko.Ma chorą łapkę po złamaniu. Quote
Romka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Ten psiak pogryzł dziecko.Dziecko jest w szpitalu,pies na obserwacji.Argusiowa ,obie znamy właścicielkę tego psa.Pani ma jeszcze koty.Podobno pies wyrwał jej się z rąk,był na smyczy.Szkoda mi psiaka,bo pani znalazła go jako małego szczeniaka w śmietniku i cały czas dbała o niego. Quote
Romka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 To jest Oskar,bardzo miła psina.Płakał cały czas!Chce być z ludżmi. Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jakie cuda, czy są jeszcze inne zdjęcia, żeby wątki założyć? Oskar maleńkie cudo, ale bullowata sunia też bardzo urokliwa, jest łagodna? Quote
lika1771 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Oskarku ale z Ciebie cudo,zreszta wszystkie sliczne biedny psiaczek ten co pogryzł dziecko:-( Quote
Paula03 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 mamanabank napisał(a):Jakie cuda, czy są jeszcze inne zdjęcia, żeby wątki założyć? Oskar maleńkie cudo, ale bullowata sunia też bardzo urokliwa, jest łagodna? Ja mam zdjęcia! :) A ta sunia jest łagodna, uśmiecha się cały czas i lubi jak się ją głaszcze! Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Proponuję dla niej imię Beti albo Marta, bo nie wiadomo kiedy Figa się pojawi. Quote
Romka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Już teraz informuję,ze nie będzie mnie cały następny tydzień na forum,wyjeżdzam na wakacje!Nareszcie! Quote
Romka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 mamanabank napisał(a):Proponuję dla niej imię Beti albo Marta, bo nie wiadomo kiedy Figa się pojawi. Ekstra ja wolę Beti! Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Romka napisał(a):Już teraz informuję,ze nie będzie mnie cały następny tydzień na forum,wyjeżdzam na wakacje!Nareszcie! Ja nie na cały tydzień, ale od wtorku będę tylko z doskoku. Czy uda nam się przed wyjazdem założyć wątki nowym psiakom? Quote
Figafiga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Beti mi się podoba. A co do tego psa co pogryzł dziecko to też znam właścicielkę...bardzo męcząca ucho i nerwy osobistość z pewnego osiedla...ehh ciągle się szarpała z tym psem i wydzierała, a poza tym często nosił kaganiec..pewnie zdjęła go i wtedy...Współczuję dzieciaczkowi i jego rodzicom.....bardzo Quote
Romka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Szkoda psa,pani niezrównoważona.W odruchu serca wzięła szczenię ze śmietnika(dosłownie)i niczego go nie nauczyła.Boję się,ze czeka go najgorsze... Quote
Recommended Posts