Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak mnie poinformował p.Marek w schronisku jest śliczna malutka suczka,z obróżką na szyi,ktoś wyrzucił ją w Guzni ,nad glinianką,tam gdzie kiedyś znaleziono Nelkę Andzikową
Suczka od dzikusków jest na sterylizacji była w ciąży...Leon był bardzo zarobaczony,przeszedł intensywne leczenie,dostałam wiadomość od p.doktor,ze podobną opieką obejmie wszystkie bardzo chude psiaki w schronisku...bardzo dobra wiadomość.

Posted

AniaiJanek napisał(a):
To musi być dziecko Mamby bo ten sam wyraz twarzy, ta sama poza i ten sam wzrok :D

No, no wcale nie jest tak źle z Waszą pamięcią.:-o
To nasza kofana Mufka. Wyrosła na przepiękna pannę (jak jej mamcia).

Posted

Romka napisał(a):
Byłyście?Poznała Was?

Niestety nie byłyśmy , zabrakło czasu:-(
Paulinka - młodsza pani Mufci przysłała mi to zdjęcie na meila (szkoda, że tylko to jedno):angryy:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Niestety nie byłyśmy , zabrakło czasu:-(
Paulinka - młodsza pani Mufci przysłała mi to zdjęcie na meila (szkoda, że tylko to jedno):angryy:

Tak myślałam, że to Mufcia, bo ona bardziej gładka była i bardziej podobna do Mamby :-) Ciekawe jak wygląda Pufcia :-) Mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć

Posted

mamanabank napisał(a):
Tak myślałam, że to Mufcia, bo ona bardziej gładka była i bardziej podobna do Mamby :-) Ciekawe jak wygląda Pufcia :-) Mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć

Ja tez mam nadzieje, że beda jeszcze jakies zdjątka.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja wiem, komu mam odświeżyć tylko czekam na lepsze, nowe zdjęcia. A co do odświeżania to jest dobry pomysł, sama się kiedyś nad tym zastanawiałam.

Czyli na krócej a częściej...dobrze zrozumiałam?

Posted

mamanabank napisał(a):
Oczy szeroko otwarte!!! Sunia na stałe mieszkała w Łowiczu?
Poprosimy o jakiś kontakt do osoby poszukującej suni

Mam telefon do Pani....suczka mieszka w Łowiczu...