Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Obiecuję, że zdejmę ja jak tylko znajdzie się w domu ;-) a może będzie dobrym haczykiem dla innego psiaka :-)

Romka, napiszę, napiszę, tylko później troszkę i nie wiem co mi z tego wyjdzie. Nie wykręcam się, chociaż pomyślałam, że może desktop19 mógłby coś napisać o nim, dobrze się znają. Ale jeśli nie to ja coś wymyślę na bank :-)

:splat:Byłam przekonana, że ona już grzeje tyłek w domu.:shake:

Posted

Oj, pewnie, że potrzebujemy, bardzo potrzebujemy! :-D Podeślę Ci Czacziego (Romka zamówiła mu ogłoszenia na bazarku za 25zł ale ogłoszeń jak nie było tak nie ma) i jeszcze coś wymyślę. Pozbędę się tylko dzieci :-D

Posted

hm...no cóż, jeśli ktoś sobie nie radzi dobrze że informuje o tym, a nie od razu zawozi psa do schroniska.

to takie spostrzeżenie na sucho, bez emocji bo nie znam dokładnie sytuacji, ale nagła zmiana zachowania psa po takim czasie jest dziwna i obstawiam że coś tam zaistniało co Figę niepokoi i stąd takie a nie inne zachowanie. ech...

Posted

mamanabank napisał(a):
Oj, pewnie, że potrzebujemy, bardzo potrzebujemy! :-D Podeślę Ci Czacziego (Romka zamówiła mu ogłoszenia na bazarku za 25zł ale ogłoszeń jak nie było tak nie ma) i jeszcze coś wymyślę. Pozbędę się tylko dzieci :-D

Przepraszam za opóźnienie, już nad tym pracuję. Jak się pozbyłam dzieci, to Hyziek zachorował, miałam małe zamieszanie.

Posted

mamanabank napisał(a):
Przepraszam za opóźnienie, już nad tym pracuję. Jak się pozbyłam dzieci, to Hyziek zachorował, miałam małe zamieszanie.

Co się stalo ulubieńcowi mojemu??? Przeżarł się kanapkami ??? ;)

Posted

Nie, niestety nie kanapkami, prawdopodobnie zjadł coś lub napił się wody z chemikaliami (budowa u sąsiada!), rentgen wykazał podrażnienie przewodu pokarmowego, ślini się, kaszle, odkrztusza, a dzisiaj ledwie leży po zastrzykach jakie dostał, nos mu się wbija w podłogę, jest bardzo smutny i obolały.

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie, niestety nie kanapkami, prawdopodobnie zjadł coś lub napił się wody z chemikaliami (budowa u sąsiada!), rentgen wykazał podrażnienie przewodu pokarmowego, ślini się, kaszle, odkrztusza, a dzisiaj ledwie leży po zastrzykach jakie dostał, nos mu się wbija w podłogę, jest bardzo smutny i obolały.

O kurcze... :( Biedny Hyzio... mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie bidulek...

Posted

Romka napisał(a):
Prawdopodobnie dziś doczekamy się ogłoszeń Czacziego,pisała do mnie e tej sprawie Luzia&Funia

Świetnie! A Fuks chyba nie ma ogłoszeń, ja mu co prawda pisałam tekst, ale nic więcej z tego nie ma. Może podeślijcie go bahlsie zamiast Czacziego?