Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chce zaśmiecać wątków więc powiem tylko Że Przepraszam Za Moją Koleżankę I Za Mnie bo źle zrobiłyśmy pisząc na tym forum o głupich rzeczach które wcale nie pomogą Zwierzaczką :( Więc Jeszcze raz Przepraszam za wszystko i mam pytanie czy w ogóle mogę jakoś pomóc tym psiakom bo za bardzo nie wiem jak ...? :)

Posted

Dziewczyny, wszystkie ,jak pisze Mamanabank musimy zaktywizować siły.Camisiowa,Umilki,Perdusia i Ty Grazynko one maja tylko nas jak świadczy o tym choćby przypadek naszego psiaka Krecika.Podnoscie watki,szukajcie pomysłów na domy tymczasowe jednym słowem bądzcie aktywne.

Posted

Z dobrych wieści:sprawdzamy domek dla Odyna,czekamy na domek Luny i oddajemy do domu tymczasowego Balbinę a moze i Fizię.Musimy wyciągnąć wszystkie stare wiekiem i stazem schroniskowym psiaki ze schroniska.

Posted

Ja staram się być aktywna! Jutro wejdę do boksu Pianki i postaram oswoić tamtego psiaka co tam jest!
A innym strachulcom zrobię zdjęcia. Nawet one ostatnio częściej wychodzą z budy!

Posted

Paula03 napisał(a):
Dziewczyny jak możecie to wymyślcie imię dla tej suni, dużej futrzastej, (co siedzi teraz obok Diega, tam gdzie kiedyś Rika) to ja jej wątek zrobię!

Greta ................

Posted

Perełka właśnie pojechała do domu z wrażenia nie zrobiliśmy zdjęć, umowa adopcyjna podpisana, pani wyraziła zgode na wizyte po adopcyjnom. Ma nam napisać i przysłać wiadomości o perełce. :multi:

Posted

[quote name='mamanabank']Jeśli to Warszawa to już wiem kto pojedzie na wizytę

Kto???? :roll:

:D :D :D :D
super, bardzo się cieszę, ze kolejny psiak pojechał do domu !!! :)))

Posted

Zapomniałam dodać, że w schronisku jest psiak podobny do Pauli, pies podobny do Bianki, średniej wielkości suczka ( z wyglądu cała Kora!) z 5 szczeniakami :loveu: i trzy szczyle z poprzedniego tygodnia. :)