Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy pomysł żeby stworzyć profil na naszej- klasie schroniska w Łowiczu i dodawać tam zdjęcia piesków przebywających tam, oraz informacje jak można im pomóc. Prosimy o przesłanie zdjęć piesków ze schroniska na adres dosiaz@o2.pl Dziękujemy i mamy nadzieję, że umożliwi to większe zainteresowanie pieskami. Kiedy profil będzie już gotowy to damy znać.

Posted

uff, skończyłam już, trochę się schodzi z tymi fotami. Romka zdjęcia już idą do ciebie. Zmykam na podwórko, odgarniać śnieg i powkurzać Negrę. A potem znów imbirek i podgrzewacz i cieplutkie piciu piciu

Posted

leni356 napisał(a):
Dziewczyny, na gardełka najlepsze nalewki (na spirycie :evil_lol:) i pikantne jedzenie (nie żałujcie chili). Zdrówka życzę

Leni,próbuję!Nie poprawia się więc ...znów spróbuję!

Posted

Perdusiu,dziekujemy!Moze na naszej klasie dawac tylko te psiaki,które nie moga długo znależć domków?Np.Antosia,Herkę,Żabcię,Psotkę taki zwyklaczki?

Posted

O tak, śniegu na drogach strasznie dużo, wczoraj wieczorem u nas na osiedlu, gdzie samochody jeżdżą nawet często, ubity śnieg miał ponad 30 cm, także nie daiwię się. A na opisy oczywiście czekam :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
O tak, śniegu na drogach strasznie dużo, wczoraj wieczorem u nas na osiedlu, gdzie samochody jeżdżą nawet często, ubity śnieg miał ponad 30 cm, także nie daiwię się.:)

No pięknie, a my z aikowo się do Was w sobote wybieramy... ;) Romka, będziemy tak jak ostatnio, aikowo się tylko zastanawia czy tym razem znów wziać Goldena czy "wsiowego yorka" Pixela ;)

Posted

Romka i Romka lubią tych bardziej nieposłusznych, bierz wsiowego yorka, mniej śniegu naniesie :evil_lol:

Dziewczyny czy mamy zdjęcia małych suczek oprócz Mysi, bo mam panią chętną do pooglądania małych suczek z naszego schroniska. Jest Mysia, Princeska, a ta mała Fizia co ma takie dłuższe kudełki jest już obfocona?

Posted

Właśnie wróciłam od Brysia,wczoraj nie byłyśmy bo zasypało mój samochód!Dziś tez korzystałyśmy z samochodu koleżanki!Brama i furtka w domu Brysia zasypane i widać ,ze nikt nie przejmuje się psiakiem w taką pogodę!Tylko my jak zawsze z kaszką i mięskiem a na deser sucha karmą jak zwykle!Ale widok cieszącego sie Bryśka jest tego wart pomimo zimna!Podobno była jakaś komisja z Powiatowego Inspektoratu Weterynarii ale nadal nic się nie zmieniło!Raz tylko zastałysmy w wiadrze rozmoczony chleb z woda taką obrzydliwa breję!Brysiek słysząc nasz samochód nawet nie szczeka bo my to juz swoje a przy bramie z drugiej strony wydeptane od jego dreptania-czekania!

Posted

mamanabank napisał(a):
Romka i Romka lubią tych bardziej nieposłusznych, bierz wsiowego yorka, mniej śniegu naniesie :evil_lol:

Dziewczyny czy mamy zdjęcia małych suczek oprócz Mysi, bo mam panią chętną do pooglądania małych suczek z naszego schroniska. Jest Mysia, Princeska, a ta mała Fizia co ma takie dłuższe kudełki jest już obfocona?

Mowisz o takiej z ciemna mordka co siedziała w kącie boksów na kwarantannie i bardzo sie bała?Długie uszka i długa sierśc na tych uszkach?Jesli to ta, to nie bo bardzo sie bała i szczekała!Ale Princeska jest idealna taka druga Balbina ufna i spragniona kontaktu z człowiekiem.

Posted

Mamanabank wstaw prosze mojego Lucusia Zrobisz mi tym dużą przyjemnosć a i Aikowo i Andzike zobaczą.Wysłałam dziś prośbę do Andzia69 dot .wizyty w domu Mokki bo taka cisza,że az sie boję!