Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóz nie wszystkim udało się dziś iść do domku!Pomimo tego,że domek był na 90% państwo zrezygnowali z Niko!Byli u niego wczoraj w lecznicy i byl na spacerze z ewentualnymi wlaścicielami,wszystkim wydawało się,że Niko jest już szczęściarzem ale niestety...

Posted

niektóre mają allegro, cafeanimal, niektóre psiaki mają więcej ogłoszeń, zrobionych przez cioteczki z dogo, psy w typie ras wrzucamy od razu na wątki ras w potrzebie, mamy też tablicę w sklepie, Romka co jeszcze?

Posted

Nie to chyba wszystko ale chwytamy się każdej okazji,zeby pokazać nasze psiaki wśród znajomych ,blogowiczek,osób,ktorym zmarły zwierzęta,osób ktore maja tylko jednego psa(tylko jeden pies,niedopuszczalne!) ale mamy jeszcze jeden pomysł oglaszania w lokalnych urzędach administracji za ich zgoda na wydzielonych tablicach,czekamy tylko na inicjatywe schroniska(chodzi o formalność).Myślalysmy tez o lokalnej prasie!Nawiększy odzew daja jednak ogłoszenia!

Posted

[quote name='Andzike']Hmmm.... ja mam schroniskowego psa i schroniskowego kota... Liczy się?;)[/QUOTE]Schroniskowego liczy się razy dwa!Widzę ,że ludzko-psie towarzystwo dojechało juz do domu!Dodam więc,że miałam dziś w domu 4 psiaki ,w tym 3 schroniskowe!A na spacerze nad Bzurą 5 psiakow!Dziewczyny miło było Was gościć!Dziękujemy za karmę dla psiaków schroniskowych i potrzebujących!NELKA trafiła do fajnego domku ,no i ma fajnego kumpla Goldena!:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Kajka,Ocelot i Figula wszystko do nadrobienia!FigaFiga pewnikiem będziesz najpierwsza!Coś za dużo buszujesz po forach bullowatych i molosowatych!:razz:

Posted

Jak warszawsko-łowicki pies zen?Oraz jej towarzysz Golden?Bo moje psiaki po wizytce i spacerku spały jak zarżnięte!Co za ulga!Ile czasu dla siebie!Jaka cisza!:evil_lol:

Posted

FigaFiga,Grazynko,Kajka dziekujemy Wam za dobrą robotę dzis w schronisku!My pełniłyśmy honory domu dziś wobec naszych miłych gości!Figula załóż proszę wątek Żabci!I jeśli możesz wyślij mi zdjęcia tych psiaków z dzisiejszej sesji,zrobię opisy!

Posted

Hej :)
Po powrocie zwierzyna padla... ;) to nie my jestesmy wielkie, to Wy !!! :)
Bardzo chętnie przyjedziemy na kolejny spacer nad rzeką, tymbardziej, że jak się okazuje nasze psy są bardzo zsocjalizowane :D :D :D

Posted

oprócz mojego Hyzia... :-( (który rzucał się na Goldena aikowo)

Odkąd berneńczyk pogryzł Mopika (wakacje), Hyziek atakuje duże psy... mówiłam, że oni są bardzo sforowaci i jeden za drugiego pamięta, ale co ja mam z tym teraz zrobić..?