Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wzięłam, pierwsze trzy, Niko, Rex i Puszek

Fajnie, że już jesteś, a ja mam schronisko w domu! Gdzie nie spojrzę dzisiaj tam pies! Chyba zadzwonię po Chińczyka :evil_lol:

Jak Wam poszło?

Zobacz jak ładnie wykorzystałam Twoje zdjęcie Zadry w pierwszym poście, myślę, ze to może być logo naszego schroniska :p

Posted

Zaraz zobaczę...hostuje zdjęcia, bo już obrobiłam...uff....z p. Grażynką dałyśmy radę...zawiozłyśmy do lecznicy nową suczkę szczeniaka mix amstaffa co się kiedyś kręciła po moim osiedlu.....piana na pysku i otumaniona...przepiękna sunia..Puszek niestety nie dał rady wziąść się na smycz, Kaja bardzo dziękuję Tobie i Twojej koleżance za wyjście z pieskami...

mamanabank wstaw na głównej inne zdjęcie Zadry, bo to za kratami jak się patrzy to nieładne.Weź to jak przy pieńku jej zrobiłam.ok

Posted

Figafiga napisał(a):
...zawiozłyśmy do lecznicy nową suczkę szczeniaka mix amstaffa co się kiedyś kręciła po moim osiedlu.....piana na pysku i otumaniona...przepiękna sunia...

Znowu parwo? Masz na myśli MOKKĘ, czy jest jeszcze jeden szczeniak?

Posted

nie Mokka...suczka mix amstaffa, którą kiedyś na osiedlu u siebie widziałam....jest na obserwacji w lecznicy....a Mokkę kazałyśmy przenieść do boksu i jest w boksie gdzie siedział Reks, czyli na widoku

nowa wczoraj przywieziona sunia

Posted

FigaFiga,Kajka,Paula wielkie dzięki byłyście same w schronisku, z Grażynką oczywiście,ale robota zrobiona ekstra!Dom dla Sabci cudny,ona będzie tam szczęśliwa!

Posted

Grażynka chciała go wziąść na smycz, ale się bał bardzo obroży i smyczy...trzeba go podejść inaczej...Romka masz ochote dziś do schronu jechać...??bo chcę Kusemu porobić zdjęć trochę...ja tak po 16. pojade jak dotrę do domu

Posted

Figafiga napisał(a):
Grażynka chciała go wziąść na smycz, ale się bał bardzo obroży i smyczy...trzeba go podejść inaczej...Romka masz ochote dziś do schronu jechać...??bo chcę Kusemu porobić zdjęć trochę...ja tak po 16. pojade jak dotrę do domu

Moze szeleczki by pomogły :) w wielu przypadkach sie sprawdzają... Ciekawe dlaczego boi się obroży

Posted

Dziewczyny !
Moge wziąść coś młodego na hotelik. Myślalam o małej suni o imieniu Mokka

Strasznie mi zapadła w serce i bardzo sie o nia boje po historii z małym Pietrkiem :(

mamanabank czy juz masz jakies wieści od weta ??

Posted

Bo jeżeli nie mogę wziąć psa ze schronu na stałe a tata powiedział, że żeby jakoś mi to odpłacić pozwoli mi pomagac w jakikolwiek sposób, abym tylko nie pusciła nas z torbami to sprobuję mame nastwaić ;) Paula tez powiedziala, że pogada z rodzicami ale nic nie obiecuję ;)

Wlasnie co sie stało tej suńce? Jak weszłam do schronu to słysząłam tylko telefon pani Grażynki o tym, że suczka wymiotuje i ma pianę z pyska...

Posted

Tak czytam to forum i wyjsc z podziwu nie moge - dziewczyny odwalacie niesamowity kawal dobrej roboty !! :)
Strasznie sie cieszę, ze Miskowi udalo sie znalezc dom - Ajka nie mogla o nim przestac myslec po naszej pamietnej wizycie w Lowiczu;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Bo jeżeli nie mogę wziąć psa ze schronu na stałe a tata powiedział, że żeby jakoś mi to odpłacić pozwoli mi pomagac w jakikolwiek sposób, abym tylko nie pusciła nas z torbami to sprobuję mame nastwaić ;) Paula tez powiedziala, że pogada z rodzicami ale nic nie obiecuję ;)

Wlasnie co sie stało tej suńce? Jak weszłam do schronu to słysząłam tylko telefon pani Grażynki o tym, że suczka wymiotuje i ma pianę z pyska...

jeszcze nie wiem co się dzieje, podejrzenie parwo

Posted

Figafiga napisał(a):
Cały czas myślę o tej suni mix astce...czy wyjdzie z tego...

Figuś dzwoniłam do lecznicy sunia w dobrej kondycji,trzeba wierzyć,ze wszystko będzie ok!