Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyszłyśmy z wystawy z mieszanymi uczuciami.Szczególnie owczarki były pięknymi psiaki.Wyczesane,zadbane ale widać,że nie mają kontaktu z opiekunami,są nie ułożone i niektóre miały łańcuchy zamiast smyczy.Pewnie siedzą całymi dniami w kojcach...smutne to...

Posted

DO DOMU POSZŁY:

Aza,która nie miała jeszcze wątku a była cudowną suczką.Dom na wsi pod Łowiczem i...wiem tylko tyle.A tak wygląda Aza:

Powodzenia mała...mam nadzieję,że to dobry dom...

Do domu poszedł także Milluś:

...cudowny,kochany,mądry psiak.Poszedł do domu na wieś,będzie mieszkał na podwórku.Po malucha przyjechała rodzina z dziewczynką.Mam nadzieję,że będą ci tam kochać...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/252202-MILUŚ-szorstkowłosy-młodziak-szuka-domu

Obydwie adopcje ze schroniska.

Posted

[quote name='rita60']Jak ja się boję takich adopcji ze schroniska na podwórko:roll:[/QUOTE]

ja też. na tym etapie czegoś brakuje w schroniskach, tzn. edukacji i konkretnego stanowiska wobec przyszłych opiekunów. tak aby ponownie pies nie wrócił i był odpowiednio traktowany.

Posted

[quote name='UBOCZE']Marzą mi się czasy, w których wizyta przedadopcyjna będzie przepisem odgórnym, ustanowionym przez nasze prawo...[/QUOTE]

ot, to! ciągle mamy to w marzeniach.

Posted

A to jest Hektor teraz Maksio,nie miał wątku ,ale dostaliśmy kolejne zdjęcia z domku malucha i widzimy jak urósł i jest szczęśliwy:

Posted

Wczoraj Ciapka,jedna z trójki wycofanych psiaków z Alejek,wyszła poza schronisko.:multi: Pomagali nam w tym,kolega z boksu Ciapki,Irek oraz sprawdzona terapeutka Nuka.Ciapka bała się ale nie gryzła,choć tego obawiałyśmy się.Jest cudownym,delikatnym stworzeniem:

...więcej tu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250699-RUDA-CIAPKA-i-BARTEK-psiaki-zabrane-z-interwencji-szukaj%C4%85-domu?p=22134178#post22134178

POWTÓRZYMY TO MAŁA!!!!!!!:lol:

Posted

Bardzo dziękuję,już przenoszę linki na wątki psiaków:lol:

DINO ZOSTAJE W SCHRONISKU,jego opiekun zrezygnował z opiekowania się nim:

Dino szuka domu!!!