Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, a przedewszystkim Romka. Chwilowo może mnie być mniej w wątkach, ale nie odchodzę czy coś ;) Po prostu jestem w trakcie przeprowadzki i remontu mieszkania. Nie mam internetu, komputera, tv ani radio ;) Pralki nawet nie mam :lol: Chwilowo jestem odcięta od świata, nawet net w komórce mi nawalił. Jedynie dostęp do neta mam pracy.
Przeglądam nowe wątki, ale chwilowo nie mogę robić na bierząco ogłoszeń. Jakby trzeba było wyróżnienie czy coś - nie ma sprawy, tylko proszę o info na pw :)

Posted

Do domu wczoraj poszedł Wigo:

...powodzenia psiaku,masz najwspanialszy dom jaki tylko mogłam wymarzyć.Domek sprawdziła nam Temida.Zdjęcia wkrótce na wątku.

W ubiegłym tygodniu w czwartek lub piątek do domu poszedł także Semir:

ADOPCJA ZE SCHRONISKA.Powodzenia piesku,mam nadzieję,że będzie ci tam dobrze...

Posted

Jara napisał(a):
Dziewczyny, a przedewszystkim Romka. Chwilowo może mnie być mniej w wątkach, ale nie odchodzę czy coś ;) Po prostu jestem w trakcie przeprowadzki i remontu mieszkania. Nie mam internetu, komputera, tv ani radio ;) Pralki nawet nie mam :lol: Chwilowo jestem odcięta od świata, nawet net w komórce mi nawalił. Jedynie dostęp do neta mam pracy.
Przeglądam nowe wątki, ale chwilowo nie mogę robić na bierząco ogłoszeń. Jakby trzeba było wyróżnienie czy coś - nie ma sprawy, tylko proszę o info na pw :)

Wracaj do nas szybko...:lol:
Wszystko tak jak chciałaś będę wrzucać na PW.

Posted

Z czterech Pesteczek zostały już tylko dwie...te maleńkie suczki odeszły w schronisku na parwowirozę...

...były zbyt maleńkie by przeżyć w schronisku,ktoś podrzucając je do schroniska,skazał je na śmierć...żegnajcie malutkie...

Posted

Dziś ktoś w srebrnym mercedesie porzucił pod schronisko kolejne szczenięta(same suczki). Wypuścił je wprost do lasu,kiedy odjeżdżał potrącił jedną z nich.Jej straszny pisk zwrócił uwagę Olivin,która spacerowała tam z Ado.Gdyby nie ten pisk nie wiedzielibyśmy,że ktoś wyrzucił szczenięta do lasu.Potrąconą suczką przyniósł do schroniska grzybiarz.Małą natychmiast zawiozłam do lecznicy,dwie kolejne są już w schronisku a ostatnia tak bardzo była przerażona ,że nie pozwoliła się złapać.Około 18 00byłam na spacerze z z moimi psiakami na łąkach koło schroniska,psiaka nigdzie nie widać...został sam w lesie...

Posted

Jara napisał(a):
Informuję, że skończyło się wyróżnienie dla: Rambo i Ado.
Wyróżnione są:
M. - do dzisiaj
Baster - do 19.11
Norka - do 05.11

Wyślę jutro PW,muszę przedyskutować kandydatury i będę mieć jak zawsze prośbę...

Posted

Jara napisał(a):
Znalazła się, a ta potrącona jest tylko poobijana ;)

Malutka przyszła sama pod schronisko i jest już bezpieczna,ale całą noc ,w ulewnym deszczu,była w lesie...