Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostrzeżenie nr 2.
Prywatne porachunki załatwiajcie gdzie indziej.

Wątek dotyczy psów ze schroniska. Skoro była tu o nich mowa i szukano im domów - aż w końcu je znalazły: grzecznością jest poinformowanie o losie psiaków dogomaniaków. Mnóstwo osób interesowało się ich losem.
Zatajanie takich info jest dziecinne, a przede wszystkim nieuczciwe wobec osób, którym los tych psów leżał na sercu.

Posted

Wszystkie psiki, o które dopytuje się użytkowniczka Romka, mają się dobrze i są szczęśliwe w nowych domach. Jeśli użytkowniczce Romce, te wiadomości nie wystarczają, to w imieniu nowych właścicieli, zapraszam na wizytę po-adopcyjną, by sama mogła ocenić dobrostan psiaków i opisać to na forum

Posted

kasia_owczarzak,
jasno napisałam, że to publiczny wątek, w którym pisano o psiakach - nie dla informacji Romki, ale WSZYSTKICH dogomaniaków.
To, że akurat ona zapytała - nie oznacza, że inni też nie chcą tego wiedzieć.

Posted

[quote name='Szamanka']kasia_owczarzak,
jasno napisałam, że to publiczny wątek, w którym pisano o psiakach - nie dla informacji Romki, ale WSZYSTKICH dogomaniaków.
To, że akurat ona zapytała - nie oznacza, że inni też nie chcą tego wiedzieć.

Pani moderator, dlatego też zaprosiłam Romkę na wizyty po-adopcyjne, by sama mogła napisać o domach tych psiaków. Skoro jest wolontariuszem, to może takie wizyty przeprowadzać, a mnie, jako osobie postronnej, niestety nie wolno. Nie chciałabym napisać czegoś, co jest nie zgodne z prawdą

Posted

[quote name='Olivin']My też sprawdzałyśmy domki, aktualnie czkamy na decyzje- było dużo zmian...;)

Niestety nie mamy takich uprawnień...

Posted (edited)

[quote name='Romka'][/B]
Niestety nie mamy takich uprawnień...[/QUOTE]

z tego co wiem, według nowych umów, będziecie mieć. Może nie obie z olivin, ale przynajmniej jedna z was

Edited by kasia_owczarzak
Posted

Dziś z Romką miałyśmy pojechać rano do schroniska, ale stało się to niemożliwe. W nocy ktoś zniszczył Romce auto :shake: Dzisiejszy czas zaplanowany na pracę z psami w schronisku... cóż... mam nadzieję, że jutro bez problemu pojedziemy do psów, które czekają na nas.
Sobota i niedziela to dni, kiedy najwięcej psów wychodzi na spacery i najwięcej osób odwiedza schronisko.

Posted

[quote name='Olivin']Dziś z Romką miałyśmy pojechać rano do schroniska, ale stało się to niemożliwe.[B] W nocy ktoś zniszczył Romce auto[/B] :shake: Dzisiejszy czas zaplanowany na pracę z psami w schronisku... cóż... mam nadzieję, że jutro bez problemu pojedziemy do psów, które czekają na nas.
Sobota i niedziela to dni, kiedy najwięcej psów wychodzi na spacery i najwięcej osób odwiedza schronisko.[/QUOTE]

To się porobiło.:shake: Pozdrów serdecznie Romkę. Oczywiście, jak zwykle, czekam na newsy o ogłaszanych psiakach.;)

Posted

Romka napisał(a):
To nie jest polowanie oni trzymają ptaki w klatkach i robią sobie zdjęcia z turystami,to jest komercyjne barbarzyństwo.One zarabiają na swoich ciemiężców.Codziennie te zestresowane ptaki dotyka kilkanaście osób.Hałas przy drodze jest nie do zniesienia.

Ukraina to dziki kraj.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Bardzo smutna i wygląda na zdezorientowaną. Czy wiemy coś więcej o niej? (skąd została zabrana). Czy ma już swoje imię?

Zaraz założę jej wątek,ma na imię Trusia,została zabrana ze wsi pod Łowiczem,podobno przybłąkała się...

Posted

Dobrze, że Sybil już bezpieczny, uff:) A Trusię proszę wymiziajcie mocno, może szybko się oswoi z nowym miejscem. I dzięki za wszystkie info o psiakach w nowych domkach, to autentycznie cieszy kiedy psinkom się już lepiej dzieje:)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Proszę, napiszcie, która sunia (taka malutka) jechała w poniedziałek na sterylizację? Czy ma swój wątek? Pyta o jej samopoczucie Iza z FB...

Już piszę,na sterylizację w poniedziałek pojechała Bibi.Ma oczywiście swój wątek.Malutka jeszcze w lecznicy,jutro zapytam jak się czuje ale sądzę,że jest wszystko w porządku
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229658-Bibi-maleńka-pinczerkowata-mikrosuczka-szuka-domu

Jedziemy do lecznicy: