Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bocian z sąsiedztwa miał dziś ucztę...w ściętej trawie wszystko jest lepiej widoczne...zaskrońce też:

W schronisku mamy nowego psiaka,małego Biszkopta:

Posted (edited)

Nie lepiej było to zrobić w wątku Reksa?
Na przyszłość proszę robić wpisy w przeznaczonym do tego wątku?

Romka napisał(a):
Super Reks!Super filmik!:lol:

Po to jest aparat by nim kręcić filmy.

Edited by wielebny
Posted

[quote name='Romka']Bocian z sąsiedztwa miał dziś ucztę...w ściętej trawie wszystko jest lepiej widoczne...zaskrońce też:

to on nie wie, że zaskroniec jest pod ochroną;)?

Posted

Ponadto prośba do Olivin i Romki. Podajcie na forum dogomania nazwy psiaków z którymi wychodzicie bo ja mogę któregoś przeoczyć i nie jest umieszczany na mojej liście. Będzie wtedy pełny obraz psiaków , które były na spacerze.

Podaję dzisiejsze wyjścia psiaków na spacer poza schronisko: Wyszło na spacerek 20 psiaków plus 2 były na wybiegu.

Riko, Heksa, Polo, Zosia, Sasza, Aksa, Buczo, Mini, Misiek, Grei, Modra, Hera, Rambo, Rogal, Kama- 15 psiaków ( Donata, Jola)

Edzia, Brenda, Lord, Sara, Smyk - 5 psiaków ( Romka, Olivin)

Ponadto Jola dopieszczała na wybiegu 2 podlotki sunie.

Posted

Dziś kolejny mały sukces...a może znów sukces Heli.Mała pozwoliła złożyć sobie obrożę...:crazyeye:

...do której przypięłyśmy smycz.Niunia była trochę zestresowana,ale obrożę ma założoną i nosi ją także w boksie.BRAWO HELU!:multi::multi::multi:

Posted (edited)

Byliśmy dziś na spacerku z Luną,córką naszej Zuzy:

...dziewczynka wygląda super,jest bardzo posłuszna i bardzo podobna do szczeniąt,które są w schronisku.Luna została adoptowana przez panią,która pracowała w Agrosie i tam dokarmiała Zuzę i jej małe.Udało ci się malutka.:lol:

Zdjęcia robione telefonem.

Edited by Romka
Posted

W schronisku mamy nowe psiaki.To pies i suczka Perełka zabrane z Nowego Rynku:

...prawdopodobnie do schroniska trafił dziś także psiak w typie husky.

Posted

Wczoraj zabraliśmy na spacer Kubę,Laseczkę i Antka:

...Loluś z uwagi na Antosia-urwisa,poszedł na spacerek jak Antoś wrócił do boksu.;)

Posted

[quote name='Romka']Amstaffka Heksa jest w lecznicy na zabiegu sterylizacji,Groszek pojechał na kastrację .W schronisku mamy kolejnego psiaka:

...jest bardzo młoda, prawdopodobnie suczka.Imienia jej trzeba!!!

Ta,prawdopodobnie suczka okazała się młodziutkim,rocznym psiakiem.Psiak jest już po zabiegu kastracji i prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu pójdzie do domu.Jest bardzo łagodny i przyjazny.
Po zabiegu sterylizacji jest także Rita.

Posted

Ubocze już podaję: pierwszy to nasz kochany staruszek Misiek,patronuje temu wątkowi,jego zdjęcie jest w pierwszym poście:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/202067-Misiek-szuka-domu

drugi psiak to nasza urocza panienka Mini:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/211061-Mini-porzucona-suczka
Mini i Misiek siedzą razem i super dogadują się.Mini wniosła radość w schroniskowe życie naszego emeryta.Na spacerach są nierozłączni...zobacz wątki psiaków na zdjęciach są zawsze razem.

a trzeci to Figuś:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/208372-Figuś-śliczny-radosny-kudłacz-w-schronisku. :lol:

Posted

Zapomniałam o najważniejszy wydarzeniu w tym tygodniu:

RUPERT W NIEDZIELĘ JEDZIE DO DOMU STAŁEGO W JORDANOWIE!!!:multi:
Mam nadzieję piesku,że będziesz szczęśliwy!

Ubocze,bardzo Ci dziękuję!:lol::lol::lol:

Posted

Zamówiłam ogłoszenia dla:Aksy,Edzi,Heksy,Figaro,Jantara,Foksi,Modrej,Dino,Lorda i Pauli oraz Buczo razem 11 psiaków.Te pogrubione mają już ogłoszenia.

Posted

Wrzucam na wątek główny bo być może nie wszyscy dotrą na wątek Izziego.
Zobaczcie co robi Izzy...obok w boksie jest Fart,Smyk i Uzi...dojdzie do tragedii.Trzeba to koniecznie zgłosić p.Markowi,budy w bajkowym boksie pewnie stoją zbyt blisko ogrodzenia:

Posted

[quote name='Romka']Amstaffka Heksa jest w lecznicy na zabiegu sterylizacji,Groszek pojechał na kastrację .W schronisku mamy kolejnego psiaka:

...jest bardzo młoda, prawdopodobnie suczka.Imienia jej trzeba!!!

Suczka okazała się pieskiem Florkiem ,który wczoraj po zakończonej kwarantannie pojechał do nowego domu.Powodzenia malutki...:lol: