Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
Czekam na kolejnego psiaczka do ogłoszeń ;)

Wrzuciłam już Limkę! :lol:Dziękuję bardzo!Jest cudna ma duże szanse na domek.:lol:

Posted

Donata napisał(a):
Na wątku Rambo przygotowałam dla niego opis. Teraz biorę się za nasze małe kudłacze. Zrobię im allegro.

Widziałam ,wykorzystam go jak najszybciej.:lol:Na wątku Limki jest opis,można go wykorzystać i zmienić oczywiście jak trzeba.:lol:

Posted

Na wątku Tymka też zamiesciłam opis dla tego młodego psiaka. Jeszcze przejrzę wątek Uziego i też przygotuję jemu opis.

To jedne z tych psiaków dla których ciągle nie ma czasu a trzeba to przełamać.

Posted

Lima jest piękną białą,kudłatą sunią dlatego szybko ktoś się nią zainteresował.
W łowickim schronisku są jeszcze inne piękne, nieduże kudłaczki (do bloków)np. Bartuś i Wituś są od niedawna w schronisku, a to równie piękne i mądre pieski.

Posted

[quote name='Olivin']Lima jest piękną białą,kudłatą sunią dlatego szybko ktoś się nią zainteresował.
W łowickim schronisku są jeszcze inne piękne, nieduże kudłaczki (do bloków)np. Bartuś i Wituś są od niedawna w schronisku, a to równie piękne i mądre pieski.[/QUOTE]
Z miłą chęcią ogłoszę Bartusia i Witusia :cool3:

Posted

Podaję spóźnione wiadomości z sobotnich wyjśc psiaków na zewnątrz schroniska. Wyszło ich 16 -tu a 4 psiaki biegały.

Spacerowały: Kiko, Zośka, Borys, Misiek, Mini, Szorti, Buczo, Bartuś, Bary, Grei, Riko, Antosia, Igor, Kaśka, Rambo, Hera.

Biegały: Lolek, Linka, Hela, Cyganek.

Posted

[quote name='Romka']Stareńki Cyganek,ten przytulony do nowej opiekunki,pojechał do domu:

Bądż szczęśliwy piesku...

Może i stareńki ale żwawy ten nasz Cyganek; tak się wylatał po dziedzińcu żeby potem wpaść na rączki do swojej Pani.

Miej się dobrze psiaku.

Posted

NIIEDZIELNE WYJŚCIA PSIAKÓW POZA TEREN SCHRONISKA. WYSZŁO ICH RAZEM 18.

A OTO ONE: Paula, Jantar, Figaro, Figuś, Ares, Franek, Smyk, Easy, Karol, Samba, Milusia, Edzia, Brenda, Miki, Semir, Liszka, Bartuś, Witus.

Nie zdążyliśmy wyprowadzić: Lampo, Luckie, Tramp, Rupert, Tajga, Alf, Boluś( te które ciągle wychodzą). Te psiaki muszą wyjść w następny weekend jako pierwsze.

Dzisiaj był dzień wizyty Państwa chcących zaadoptować jednego z 2-ch naszych kudłaczy: Witusia albo Bartusia.

Posted

[quote name='Ziutka']Komorów zrobię :cool3:[/QUOTE]
O rany ,super... :loveu::loveu:właśnie zastanawiałam się kogo znam z tych okolic i miałam popytać na PW użytkowników...to dla Witusia i dzięki Twoim ogłoszeniom.Już wysyłam na PW namiary.DZIĘKUJĘ!:lol:

Posted

[quote name='Romka']O rany ,super... :loveu::loveu:właśnie zastanawiałam się kogo znam z tych okolic i miałam popytać na PW użytkowników...to dla Witusia i dzięki Twoim ogłoszeniom.Już wysyłam na PW namiary.DZIĘKUJĘ!:lol:[/QUOTE]
Nie ma za co :) jutro niestety mi się nie uda (chyba, że coś się zmieni ;) ), to od razu piszę, ale we wtorek powinnam pojechać :lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Nie ma za co :) jutro niestety mi się nie uda (chyba, że coś się zmieni ;) ), to od razu piszę, ale we wtorek powinnam pojechać :lol:[/QUOTE]
Pani Ewa, która jest zainteresowana adopcją Witusia prosiła o środę, w tym dniu ma wolne... Była dziś w schronisku z rodzinką, spacerowaliśmy z Witusiem i Bartusiem. Jestem przekonana, że wizyta wypadnie pozytywnie.

Posted

[quote name='Olivin']Pani Ewa, która jest zainteresowana adopcją Witusia prosiła o środę, w tym dniu ma wolne... Była dziś w schronisku z rodzinką, spacerowaliśmy z Witusiem i Bartusiem. Jestem przekonana, że wizyta wypadnie pozytywnie.[/QUOTE]
Oki, pojedzie się w środę :)
Zadzwonię i się umówię, tak jak pisałam na pw Romci :)

Posted

Zaginął pies mojej cioci, która wyjechała za granicę i pozostawiła psa bratowej. Pies uciekł z ogródka za kotem. W dniu 18 listopada w okolicach ulicy Wopistów ( Sosnowiec- Kazimierz Górniczy) zaginął 15-letni Border terrier o imieniu Momek. Wszyscy go szukają, bardzo prosimy o pomoc. Kontakt : 511 510 111