Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']Idą moze jakieś hotelikowe psiaki się pokazać? :cool3:[/QUOTE]
Paula i Kajka, jak chcecie pomóc trochę psiakom z naszego "przydziału";) to jestem za tym,żebyście wzięły z hoteliku od Sylwiaso Elmo. :razz:Niestety, nie mogę pomóc nawet w transporcie...Sylwia pewnie nie będzie miała nic przeciwko temu,wystarczy zadzwonić do niej albo wysłać PW...zabrać Elmo z hoteliku i potem przywieżć do hoteliku.Na wątku Elmo ,już kiedyś wspólnymi siłami :cool3: ustaliliśmy,że na spokojną miejską imprezę Elmo mógłby iść,w poszukiwaniu domku...o ile wiem ani Olivin ani Donata nie będą mogły być na tej imprezie.

Posted

[quote name='Donata']A wyszly dzisiaj te psiaki:

Igor, Kaska, Semir, Tajga, Alf, Figuś, Franek, Ares, Irys, Paula, Easy, Grei, Leon, Borys, Kiko, Bary O, Konor, Linka, Liszka, Buczo, Edzia, Samba, Telma, Antosia - 24 psiaki

Jeszcze Karolek był :)

[quote name='Romka']Paula i Kajka, jak chcecie pomóc trochę psiakom z naszego "przydziału";) to jestem za tym,żebyście wzięły z hoteliku od Sylwiaso Elmo. :razz:Niestety, nie mogę pomóc nawet w transporcie...Sylwia pewnie nie będzie miała nic przeciwko temu,wystarczy zadzwonić do niej albo wysłać PW...zabrać Elmo z hoteliku i potem przywieżć do hoteliku.Na wątku Elmo ,już kiedyś wspólnymi siłami :cool3: ustaliliśmy,że na spokojną miejską imprezę Elmo mógłby iść,w poszukiwaniu domku...o ile wiem ani Olivin ani Donata nie będą mogły być na tej imprezie.

Ja niestety nie mogę wziąć Elmo.

Posted

Ja niestety nie mogę wziąć Elmo.
Zrobimy ogłoszenia Elmo na wielu portalach,może one przyniosą mu szczęście...były plakaty Elmo w wielu miejscach w Łowiczu i nic...pewnie i impreza na Błoniach nie przyniosłaby Elmo wymarzonego domku...

Posted

W schronisku mamy nową suczkę,bardzo przestraszoną.Do domu poszedł biały szczeniak,w schronisku mamy już tylko jednego szczeniaczka.Oby szybko znalazł dom.

Posted

[quote name='Romka']Na ten bazarek wrzuciłam Lolka,mamy jeszcze 4 miejsca.[/QUOTE]

A ja przygotowałam opisy dla :

Edzi, Zośki, Easy, Riko , kogo jeszcze ? to podajcie . Opisy są na ich wątkach.

Posted

[quote name='Donata']A ja przygotowałam opisy dla :

Edzi, Zośki, Easy, Riko , kogo jeszcze ? to podajcie . Opisy są na ich wątkach.[/QUOTE]
Sprawdzę jutro,teksty widziałam,dziękuję...teraz idę spać,jutro schronisko...;)

Posted

[quote name='Romka']Paula i Kajka, jak chcecie pomóc trochę psiakom z naszego "przydziału";) to jestem za tym,żebyście wzięły z hoteliku od Sylwiaso Elmo. :razz:Niestety, nie mogę pomóc nawet w transporcie...Sylwia pewnie nie będzie miała nic przeciwko temu,wystarczy zadzwonić do niej albo wysłać PW...zabrać Elmo z hoteliku i potem przywieżć do hoteliku.Na wątku Elmo ,już kiedyś wspólnymi siłami :cool3: ustaliliśmy,że na spokojną miejską imprezę Elmo mógłby iść,w poszukiwaniu domku...o ile wiem ani Olivin ani Donata nie będą mogły być na tej imprezie.[/QUOTE]
Ja też nie mogę go wziąć. Informacje wkleiłyśmy z myślą, że może ciotki hotelikowe zabiorą jakiegoś psiaka i to przyniesie mu szczęście.

Posted

W niedzielę wyszło na zewnątrz 29 psiaków a 5- ciu biegało po dziedzińcu. A to pełna lista spacerujących dzisiaj psiaków:

Lampo, Luckie, Tramp, Rupert, Smyk, Pianka, Figaro, Jantar, Karol, Samba, Telma, Brenda, Miki, Edzia, Karmel, Szymek, Hera, Rebus, Rambo, Lolek, Linka, Szorti, Lala, Tina, Bary, Misiek, Mini, Missisipi, Milunia - razem 29 psiaków.

A biegały po dziedzińcu: Boluś, Bleki, Cyganek, Lenka, Borys.

Posted

[quote name='Romka']W schronisku mamy nową suczkę,bardzo przestraszoną.Do domu poszedł biały szczeniak,w schronisku mamy już tylko jednego szczeniaczka.Oby szybko znalazł dom.
To jest ta suczka,Lenka,ma już wątek:

I ostatni szczeniaczek:

Posted

W nocy z 2 na 3 września w miejscowości Gaj Mały pod Szamotułami zaginął pies. Ostatnio był widziany w miejscowości Obrzycko.
Raf jest psem bojącym się ludzi, lekko zdziczałym. Zupełnie nie zna okolicy, gdyż 2 tygodnie wcześniej został przywieziony z okolic Koła (około 200km do Szamotuł).
Ludzie, u których mieszkał, też byli dla niego nowymi ludźmi. Spędził u nich raptem tydzień. Aktualnie pies może być wszędzie!

Wielkość: duży, za kolano
Kolor: ognisto-rudy z białymi elementami
Znaki szczególne: wykastrowany, brak ogonka

Jeśli ktoś widział Rafa, prosimy o kontakt telefoniczny:
605 052 525 – Zbyszek
604 449 030 - Justyna
513 353 687 - Sylwia
667 096 617 - Jagoda