uczeń czarnoksieżnika Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 mamanabank napisał(a):nieaktualne, pies został już wybrany Szkoda dla nas, szczęście dla psiaka... Quote
Romka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Fionka znalazła dziś dom...pani przyjechała po Piankę a spodobała jej się Fiona... Quote
edzia.71 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Romka']Fionka znalazła dziś dom...pani przyjechała po Piankę a spodobała jej się Fiona... Cudnie, cudnie!. Rebus został sam na włościach:-( Quote
Romka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 edzia.71 napisał(a):Cudnie, cudnie!. Rebus został sam na włościach:-( Siedzi z Alfem,który znów wyszedł na wewnętrzny dziedziniec...i sam wrócił przestraszony hałasem... Quote
edzia.71 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Romka napisał(a):Siedzi z Alfem,który znów wyszedł na wewnętrzny dziedziniec...i sam wrócił przestraszony hałasem... Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe.;) Quote
Romka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 edzia.71 napisał(a):Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe.;) Super pomysł...dzwonię do p.Marka z propozycją... Quote
Romka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Romka napisał(a):Super pomysł...dzwonię do p.Marka z propozycją... Przekazałam Twój pomysł...spodobał się...ciekawe jak spodoba się Dekiemu i Rebusowi...a Fionka,nie chciała wyjeżdzać ze schroniska,chciała zostać z p.Markiem...za długo była w schronisku...trzeba ją odwiedzić w nowym domku... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Super wieści, powodzenia maleńka w nowym domku :) Quote
Donata Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe. Też myslę że doby pomysł na ten skład psiaków , oby tylko Rebusik zaakceptował Dekiego. Quote
Donata Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Romka']Fionka znalazła dziś dom...pani przyjechała po Piankę a spodobała jej się Fiona... To Ci mała tak sie zżyła ze schronem, że ciezko jej było opuszczać swojego kolegę Rebusika. Fionka niech Ci sie dobrze wiedzie w nowym domu u nowej Pani - należy sie tej małej. Będzie mi smutno , że nie pójdziesz ze mną na spacer ty mała rozkosznico... Quote
edzia.71 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Czy nasz Reflex nadałby się ? http://www.dogomania.pl/threads/212190-Poszukiwany-lablador-TOLERUJ%C4%84CY-KOTY!-max-5-lat! Quote
sylwiaso Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Powodzenia Fionuś!!Bardzo sie cieszę,że znalazła domek!! Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 plina napisał(a):Przypominam o 5 pakietach dla łowiczaków ;) Plino,pamiętam zaraz coś Ci wyślę...nie daję rady czasowo...;):lol: Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='edzia.71']Czy nasz Reflex nadałby się ? http://www.dogomania.pl/threads/212190-Poszukiwany-lablador-TOLERUJ%C4%84CY-KOTY!-max-5-lat! Wrzucajcie,choć z tymi kotami to byłabym ostrożna... Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 I jeszcze jedna dobra wiadomość... jest pani z Łowicza,która zgodziła się być domem tymczasowym dla Rafika...to nie wszystko,mamy sponsora,który za to wszystko zapłaci...całość deklaracji...:lol:już ustalam szczegóły.Bardzo się cieszę,ze są ludzie,których wzruszył los ślepaczka Rafika...to zawsze poprawia mi myślenie o ludziach;) Quote
camisiowa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Romka napisał(a):I jeszcze jedna dobra wiadomość... jest pani z Łowicza,która zgodziła się być domem tymczasowym dla Rafika...to nie wszystko,mamy sponsora,który za to wszystko zapłaci...całość deklaracji...:lol:już ustalam szczegóły.Bardzo się cieszę,ze są ludzie,których wzruszył los ślepaczka Rafika...to zawsze poprawia mi myślenie o ludziach;) Romciu, wspaniałe wieści Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Romka napisał(a):Ja też bardzo się cieszę! Camisiowa,jak w cytacie...:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 KOMUNIKAT!!! Przed chwilą otrzymałam wiadomość od Kierownika Schroniska z prośbą o przekazanie jej wolontariuszom: ZEBRANIE WOLONTARIUSZY ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 5 SIERPNIA 2011r. o GODZINIE 14 00 w sali konferencyjnej Zakładu Usług Komunalnych w Łowiczu. Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Romka']Zamówiłam ogłoszenia tu: http://www.dogomania.pl/threads/212140-V-Edycja-og%C5%82oszeniowy-20szt-40szt-60sz-Dla-Fugi-i-Beza-do-15sierpnia-2011r-godz.20.00 Proponuję zgłosić:Zośkę,Figusia,Nodiego jakiego psiaka jeszcze ze schroniska?Może małego czarnego maluszka? Zgłosiłam Figusia...Zośka i Nodi mają ogłoszenia z końca czerwca... Quote
edzia.71 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Romka']KOMUNIKAT!!! Przed chwilą otrzymałam wiadomość od Kierownika Schroniska z prośbą o przekazanie jej wolontariuszom: ZEBRANIE WOLONTARIUSZY ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 5 SIERPNIA 2011r. o GODZINIE 14 00 w sali konferencyjnej Zakładu Usług Komunalnych w Łowiczu. Niestety chyba nie dam rady. Na 15 szybciej bym sie urwała ale na 14 będzie ciężko.:shake: Quote
Donata Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Sobotnie spacery naszych psiaków: łącznie 26 psiaki spacerowały + 7 biegało. Refleks, Hera, Kaska, Karol, Telma, Samba, Rebus, Deki, Laska, Smyk, Reks, Karmel, Szymek, Lolek, Semir, Rafik, Barry, Easy, Borys, Leon, Kiko, Igor, Grei, Laki, Tośka, Antośka - w sumie 26 psiaki. Na wybiegu były: Uzi, Harry, Ronald, Nodi, Pianka, Nuka, Riko - 7 psiaków W niedzielę proszą o wyjscia kolejne psiaki: Tajga, Diesel, Mini, Jantar, Figaro, Brenda, Miki, Edzia, Tramp, Rupert, Lampo, Franek, Ares, Figuś, Paula, Irys, Frida, Zośka, Misiek, Tymek , Alf, Riko- 22 psiaków. Czy damy radę aby one tez były na łące i w stawie? Quote
Recommended Posts