Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edzia.71 napisał(a):
Cudnie, cudnie!. Rebus został sam na włościach:-(

Siedzi z Alfem,który znów wyszedł na wewnętrzny dziedziniec...i sam wrócił przestraszony hałasem...

Posted

Romka napisał(a):
Siedzi z Alfem,który znów wyszedł na wewnętrzny dziedziniec...i sam wrócił przestraszony hałasem...

Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe.;)

Posted

edzia.71 napisał(a):
Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe.;)

Super pomysł...dzwonię do p.Marka z propozycją...

Posted

Romka napisał(a):
Super pomysł...dzwonię do p.Marka z propozycją...

Przekazałam Twój pomysł...spodobał się...ciekawe jak spodoba się Dekiemu i Rebusowi...a Fionka,nie chciała wyjeżdzać ze schroniska,chciała zostać z p.Markiem...za długo była w schronisku...trzeba ją odwiedzić w nowym domku...

Posted

Proponuje wsadzić tam Dekiego. Rebus akceptuje inne psy a Deki przekonałby sie, że nie wszystkie psiaki są złe.

Też myslę że doby pomysł na ten skład psiaków , oby tylko Rebusik zaakceptował Dekiego.

Posted

[quote name='Romka']Fionka znalazła dziś dom...pani przyjechała po Piankę a spodobała jej się Fiona...

To Ci mała tak sie zżyła ze schronem, że ciezko jej było opuszczać swojego kolegę Rebusika. Fionka niech Ci sie dobrze wiedzie w nowym domu u nowej Pani - należy sie tej małej. Będzie mi smutno , że nie pójdziesz ze mną na spacer ty mała rozkosznico...

Posted

I jeszcze jedna dobra wiadomość... jest pani z Łowicza,która zgodziła się być domem tymczasowym dla Rafika...to nie wszystko,mamy sponsora,który za to wszystko zapłaci...całość deklaracji...:lol:już ustalam szczegóły.Bardzo się cieszę,ze są ludzie,których wzruszył los ślepaczka Rafika...to zawsze poprawia mi myślenie o ludziach;)

Posted

Romka napisał(a):
I jeszcze jedna dobra wiadomość... jest pani z Łowicza,która zgodziła się być domem tymczasowym dla Rafika...to nie wszystko,mamy sponsora,który za to wszystko zapłaci...całość deklaracji...:lol:już ustalam szczegóły.Bardzo się cieszę,ze są ludzie,których wzruszył los ślepaczka Rafika...to zawsze poprawia mi myślenie o ludziach;)

Romciu, wspaniałe wieści

Posted

KOMUNIKAT!!!
Przed chwilą otrzymałam wiadomość od Kierownika Schroniska z prośbą o przekazanie jej wolontariuszom:
ZEBRANIE WOLONTARIUSZY ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 5 SIERPNIA 2011r. o GODZINIE 14 00 w sali konferencyjnej Zakładu Usług Komunalnych w Łowiczu.

Posted

[quote name='Romka']KOMUNIKAT!!!
Przed chwilą otrzymałam wiadomość od Kierownika Schroniska z prośbą o przekazanie jej wolontariuszom:
ZEBRANIE WOLONTARIUSZY ODBĘDZIE SIĘ W PIĄTEK 5 SIERPNIA 2011r. o GODZINIE 14 00 w sali konferencyjnej Zakładu Usług Komunalnych w Łowiczu.

Niestety chyba nie dam rady. Na 15 szybciej bym sie urwała ale na 14 będzie ciężko.:shake:

Posted

Sobotnie spacery naszych psiaków: łącznie 26 psiaki spacerowały + 7 biegało.

Refleks, Hera, Kaska, Karol, Telma, Samba, Rebus, Deki, Laska, Smyk, Reks, Karmel, Szymek, Lolek, Semir, Rafik, Barry, Easy, Borys, Leon, Kiko, Igor, Grei, Laki, Tośka, Antośka - w sumie 26 psiaki.

Na wybiegu były:

Uzi, Harry, Ronald, Nodi, Pianka, Nuka, Riko - 7 psiaków

W niedzielę proszą o wyjscia kolejne psiaki:

Tajga, Diesel, Mini, Jantar, Figaro, Brenda, Miki, Edzia, Tramp, Rupert, Lampo, Franek, Ares, Figuś, Paula, Irys, Frida, Zośka, Misiek, Tymek , Alf, Riko- 22 psiaków.

Czy damy radę aby one tez były na łące i w stawie?