Romka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Romka']Sonia z mojego sąsiedztwa zgłoszona na zabieg dziś właśnie jest w lecznicy: [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/e74631f17f85dcf9362fbce5c8223675,10,19,0.jpg[/IMG] ZABIEG JEST W CZĘŚCI REFUNDOWANY [URL]http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17204111#post17204111[/URL][/QUOTE] Suczka Sonia,która miała w środę zabieg sterylizacji,odeszła dziś...miała niewydolne nerki...żegnaj malutka...strasznie to smutne,była łagodnym,kochanym psiakiem,delikatnym i bezbronnym... Quote
Donata Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Och takie to smutne a co z jej maleństwem? Biedulka mała.... Quote
Romka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Romka napisał(a):W schronisku mamy nowego psiaka,wielki jak Igor...tylko chudszy i charakter słodszy...ale tak naprawdę to szczęściarz...znalazła go młoda dziewczyna,która zabierze go po kwarantannie do siebie do domu...będzie biegał po ogrodzie...pani przywiozła do schroniska karmę i puszki mięsne...no i nadzieję na dobre zakończenie sprawy Tesko...tak nazwałam psiaka jako,ze pani,która go znalazła jest menadżerem w Tesko...a oto Tesko-szczęściarz... Tesko,pojechał dziś do domku w Dzierżoniowe...rozmawiałam, dziś z jego nową opiekunką...domek z ogrodem,buda,odgrodzony kawałek ogrodu...w domu mieszkała kiedyś suczka ,która umarła ze starości...powodzenia mały...będziemy dowiadywać się co u ciebie słychać... Quote
Romka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Donata napisał(a):Och takie to smutne a co z jej maleństwem? Biedulka mała.... Maleństwo żyje ma 2 miesiące,już samo je...w domu są jeszcze 2 inne psiaki...łagodne i przytulaśne... Quote
plina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Kochane ciotki, błagam, pomóżcie, roześlijcie wątek!! :( Ledwo na wszystko starcza mi czasu MALBORSKA TRAGEDIA!! GŁÓD, STACH, PRZERAŻENIE. MUCHY, LARWY, KARALUCHY, PCHŁY. A W TYM WSZYSTKIM DWIE DZIELNE SUNIE I 11 SZCZENIAKÓW! POTRZEBUJEMY POMOCY, SAMI NIE DAMY RADY! http://www.dogomania.pl/threads/210824 Quote
kajkoowa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 I nowości, czyli szczenię - Mini (Mimi?) i szorściak Alf. Quote
Donata Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 sobotnie wyjscia na zewnatrz: hera, refleks, kaska, kleks, fiona, rebus, fikus, lolek, smyk, samba, karol, telma, semir, toska, antoska, rafik, nodi, pianka, figaro, jantar, barry, igor, leon - 23 psy biegal po dziedzincu: Uzi w niedziele prosza o zabranie na spacer w pierwszej kolejnosci: lobo, tajga, brenda, frida, riko, miki, paula, irys, szymek, tymek, zoska, edzia , nuka, harry, ronald. a takze: misiek, kiko, borys, LEON, rufus, izi, grej. lolek i barry odbyly regularny spacer wlacznie z kapiela w stawie- brawo.... Quote
kajkoowa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Donata napisał(a):sobotnie wyjscia na zewnatrz: hera, refleks, kaska, kleks, fiona, rebus, fikus, lolek, smyk, samba, karol, telma, semir, toska, antoska, rafik, nodi, pianka, figaro, jantar, barry, igor - 22 psy Jeszcze Leon. Quote
sylwiaso Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jakie piękne te psinki biedulki i jakie piekne fotki!!I super zrobiona lista psiaków przez Donatkę! Quote
Donata Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dopisalam Leona. ( lista z soboty). Tak ze razem bylo tych psiakow na spacerze 23 i 1 biegal. A w niedziele byly na spacerze: Laska, Reks, Deki, Paula, Frida, Irys, Karmel, Rufus, Izi, Franek, Slodzik, Ares, Borys, Misiek, Grei - 15 psów. A najbardziej potrzebuja wyjscia ( od 2-ch tygodni) te psiaki: Brenda, Lobo, Tajga, Riko, Miki, Falco, Nuka, Zoska, Harry, Ronald. Musimy to uwzglednic w nastepny weekend. Koniecznie... Quote
Romka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Tradycyjnie...powiedziałabym...ale dziś było by 1:1:diabloti:...Łiskas już się szarżował z pazurami i takim miauknięciem,że ho,ho...:diabloti: Quote
Romka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Nasza kierowniczka to jest dopiero kapo...dziś zaganiała psiaki do boksu bo zbyt długo wchodziły...ugryzła w łapę Laseczkę i Smyka...a potem pogoniła Ruperta i Lampo...zołza jedna...:lol: Quote
Romka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Zapomnieliśmy napisać o najważniejszym wydarzeniu tygodnia:Serwus ma dom! Quote
Romka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dziewczyny,wejdzcie proszę na wątek Lakiego...wraca z adopcji...poprosiłam Dziką_Figę o allegro...Laki ma czas do soboty,potem pani chce go przywieżć do schroniska...po 5 dniach...ech!:-( Quote
plina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Romka, przepraszam, że ciągle nie ma ogłoszeń dla Fary. Zrobienie jednego pakietu to godzina/ pół godziny, a rzadko na taki czas siadam do komputera. Obiecuję, że jak znajdę chwilę wolnego czasu zabiorę się za nią... Paulina Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 plina napisał(a):Romka, przepraszam, że ciągle nie ma ogłoszeń dla Fary. Zrobienie jednego pakietu to godzina/ pół godziny, a rzadko na taki czas siadam do komputera. Obiecuję, że jak znajdę chwilę wolnego czasu zabiorę się za nią... Paulina Wszystko wiem, ja też nie daję rady mam u Ciebie jeszcze kilka miejsc...ogarnę się powoli...i Ty też zdążysz...;) Quote
sylwiaso Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 To ćwoczek ta kierowniczka czuje sie pewnie,bo jest na wolności! Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 W schronisku jest nowa suczka i 2 szczeniaki...ale jutro do domu idzie Atos:lol:...Szanse na domek ma także Mila;)..czytajcie na jej wątku...No i w sobotę pojedzie do domu także Falko...:lol: Quote
Romka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Romka napisał(a):W schronisku jest nowa suczka i 2 szczeniaki...ale jutro do domu idzie Atos:lol:...Szanse na domek ma także Mila;)..czytajcie na jej wątku...No i w sobotę pojedzie do domu także Falko...:lol: Suczka na pewno zgubiła się komuś...jest na moje oko miksem labradora...śliczna jest biszkoptowa...a ATOS POJECHAŁ DO DOMU...:multi::multi::multi: Są jeszcze 3 szczeniaczki,małe zagubione kulki,porzucone na targowicy...ech ludzie,ludzie...:shake: Quote
Romka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 MILA JEDZIE W SOBOTĘ DO DOMU!Domek już sprawdzony...a suczka jest już po zabiegu sterylizacji... Quote
Recommended Posts