Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Sonia z mojego sąsiedztwa zgłoszona na zabieg dziś właśnie jest w lecznicy:
[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/e74631f17f85dcf9362fbce5c8223675,10,19,0.jpg[/IMG]

ZABIEG JEST W CZĘŚCI REFUNDOWANY
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/130324-Akcja-kastracja-Przyjaciele-Czterech-%C5%81ap?p=17204111#post17204111[/URL][/QUOTE]
Suczka Sonia,która miała w środę zabieg sterylizacji,odeszła dziś...miała niewydolne nerki...żegnaj malutka...strasznie to smutne,była łagodnym,kochanym psiakiem,delikatnym i bezbronnym...

Posted

Romka napisał(a):
W schronisku mamy nowego psiaka,wielki jak Igor...tylko chudszy i charakter słodszy...ale tak naprawdę to szczęściarz...znalazła go młoda dziewczyna,która zabierze go po kwarantannie do siebie do domu...będzie biegał po ogrodzie...pani przywiozła do schroniska karmę i puszki mięsne...no i nadzieję na dobre zakończenie sprawy Tesko...tak nazwałam psiaka jako,ze pani,która go znalazła jest menadżerem w Tesko...a oto Tesko-szczęściarz...

Tesko,pojechał dziś do domku w Dzierżoniowe...rozmawiałam, dziś z jego nową opiekunką...domek z ogrodem,buda,odgrodzony kawałek ogrodu...w domu mieszkała kiedyś suczka ,która umarła ze starości...powodzenia mały...będziemy dowiadywać się co u ciebie słychać...

Posted

Donata napisał(a):
Och takie to smutne a co z jej maleństwem? Biedulka mała....

Maleństwo żyje ma 2 miesiące,już samo je...w domu są jeszcze 2 inne psiaki...łagodne i przytulaśne...

Posted

sobotnie wyjscia na zewnatrz:
hera, refleks, kaska, kleks, fiona, rebus, fikus, lolek, smyk, samba, karol, telma, semir, toska, antoska, rafik, nodi, pianka, figaro, jantar, barry, igor, leon - 23 psy
biegal po dziedzincu: Uzi

w niedziele prosza o zabranie na spacer w pierwszej kolejnosci:
lobo, tajga, brenda, frida, riko, miki, paula, irys, szymek, tymek, zoska, edzia , nuka, harry, ronald.

a takze:
misiek, kiko, borys, LEON, rufus, izi, grej.

lolek i barry odbyly regularny spacer wlacznie z kapiela w stawie- brawo....

Posted

Donata napisał(a):
sobotnie wyjscia na zewnatrz:
hera, refleks, kaska, kleks, fiona, rebus, fikus, lolek, smyk, samba, karol, telma, semir, toska, antoska, rafik, nodi, pianka, figaro, jantar, barry, igor - 22 psy

Jeszcze Leon.

Posted

Dopisalam Leona. ( lista z soboty). Tak ze razem bylo tych psiakow na spacerze 23 i 1 biegal.

A w niedziele byly na spacerze:

Laska, Reks, Deki, Paula, Frida, Irys, Karmel, Rufus, Izi, Franek, Slodzik, Ares, Borys, Misiek, Grei - 15 psów.

A najbardziej potrzebuja wyjscia ( od 2-ch tygodni) te psiaki:

Brenda, Lobo, Tajga, Riko, Miki,
Falco, Nuka, Zoska, Harry, Ronald.

Musimy to uwzglednic w nastepny weekend. Koniecznie...

Posted

Tradycyjnie...powiedziałabym...ale dziś było by 1:1:diabloti:...Łiskas już się szarżował z pazurami i takim miauknięciem,że ho,ho...:diabloti:

Posted

Nasza kierowniczka to jest dopiero kapo...dziś zaganiała psiaki do boksu bo zbyt długo wchodziły...ugryzła w łapę Laseczkę i Smyka...a potem pogoniła Ruperta i Lampo...zołza jedna...:lol:

Posted

Dziewczyny,wejdzcie proszę na wątek Lakiego...wraca z adopcji...poprosiłam Dziką_Figę o allegro...Laki ma czas do soboty,potem pani chce go przywieżć do schroniska...po 5 dniach...ech!:-(

Posted

Romka, przepraszam, że ciągle nie ma ogłoszeń dla Fary. Zrobienie jednego pakietu to godzina/ pół godziny, a rzadko na taki czas siadam do komputera. Obiecuję, że jak znajdę chwilę wolnego czasu zabiorę się za nią...
Paulina

Posted

plina napisał(a):
Romka, przepraszam, że ciągle nie ma ogłoszeń dla Fary. Zrobienie jednego pakietu to godzina/ pół godziny, a rzadko na taki czas siadam do komputera. Obiecuję, że jak znajdę chwilę wolnego czasu zabiorę się za nią...
Paulina

Wszystko wiem, ja też nie daję rady mam u Ciebie jeszcze kilka miejsc...ogarnę się powoli...i Ty też zdążysz...;)

Posted

W schronisku jest nowa suczka i 2 szczeniaki...ale jutro do domu idzie Atos:lol:...Szanse na domek ma także Mila;)..czytajcie na jej wątku...No i w sobotę pojedzie do domu także Falko...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
W schronisku jest nowa suczka i 2 szczeniaki...ale jutro do domu idzie Atos:lol:...Szanse na domek ma także Mila;)..czytajcie na jej wątku...No i w sobotę pojedzie do domu także Falko...:lol:

Suczka na pewno zgubiła się komuś...jest na moje oko miksem labradora...śliczna jest biszkoptowa...a ATOS POJECHAŁ DO DOMU...:multi::multi::multi:
Są jeszcze 3 szczeniaczki,małe zagubione kulki,porzucone na targowicy...ech ludzie,ludzie...:shake: