Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Donato,te psiaki są jeszcze w domu tymczasowym...w środę Fiolka jedzie do domu stałego...

Nie wiedzialam ze sa w DT ... a taka fajna para psiaków :)))

Posted

Mózgów to oni napewno nie mają, mięsień sercowy i człowiecza powłoka na nich...
Szkoda gadać ale coś z tymi pustymi manekinami powinno sie zrobić .. nie mozna tak dalej pracować a ci osobnicy nie powinni narzucać społeczeństwu takich reguł postepowania korzystając z bezkarności swojego zachowania..

Posted

Donata napisał(a):
Mózgów to oni napewno nie mają, mięsień sercowy i człowiecza powłoka na nich...
Szkoda gadać ale coś z tymi pustymi manekinami powinno sie zrobić .. nie mozna tak dalej pracować a ci osobnicy nie powinni narzucać społeczeństwu takich reguł postepowania korzystając z bezkarności swojego zachowania..

Wiesz co myślę Donato,że jak zdarzy się sytuacja,która uzasadniałaby postępowanie czy to karne czy administracyjne czy cywilne powinno się to zrobić a nie bać się co będzie dalej...

Posted

Pianka zostaje w schronisku...pani zrezygnowała,wyjeżdża z mężem i wraca dopiero w połowie sierpnia...do domu i to super jedzie natomiast Laki...

Posted

W poniedziałek po Roya nie przyjechali ludzie z Żychlina...ale Roy dziś znalazł dom w Sierżnikach...kojec oczywiście...mam nadzieję,że będzie szczęśliwy...choć na tej melinie chodził sobie wolno...nieodpowiedzialne to było oczywiście...ale ja myślę teraz o tym czy Roy da sobie radę w kojcu cały dzień... wypuszczany tylko na noc...a kontakt z ludzmi...napiszcie coś pocieszającego...:shake:
Trzeba sprawdzić dom poadopcyjnie...

Posted

Boks Refleksa,Hery i Kaśki ma taką siatkę...psiaki nie mają pokusy ,żeby zwiedzić las dookoła...;) w wszyscy wiemy jak psiaki z tego właśnie boksu to lubią...:lol:

Posted

Nowe psiaki w schronisku,przywiezione z Łyszkowic...bardzo łagodne i spragnione kontaktu.Jeden z nich ten mniejszy został odwieziony do lecznicy z podejrzeniem babeszjozy...już jest w schronisku...IMION IM TRZEBA!!!

Posted

W schronisku mamy nowego psiaka,wielki jak Igor...tylko chudszy i charakter słodszy...ale tak naprawdę to szczęściarz...znalazła go młoda dziewczyna,która zabierze go po kwarantannie do siebie do domu...będzie biegał po ogrodzie...pani przywiozła do schroniska karmę i puszki mięsne...no i nadzieję na dobre zakończenie sprawy Tesko...tak nazwałam psiaka jako,ze pani,która go znalazła jest menadżerem w Tesko...a oto Tesko-szczęściarz...

Posted

Nowe psiaki z Łyszkowic wyróżniają Ewę:

Jedzą jej z ręki...ten mniejszy jest bardziej spokojny,ten większy słodziak...pozwolił Ewie nawet dziś porwać z miski kawałek mięska...