Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś w schronisku...aż wstyd, że dopiero pierwszy raz... no i się zakochałam od pierwszego wejrzenia w młodziutkiej suni, która siedzi na kwarantannie. Matko, jakie ona ma oczyska. Chyba jeszcze nie ma wątku, ale jest boska, boosssska!!! Jak się przekonuje chłopa, że potrzebujemy drugą suczkę ;)

Posted

UMilki napisał(a):
Myślę, że Kuba nie miałby nic przeciwko, żeby stać się popularny.
Kuba to wesoły, bezkonfliktowy psiak, który swym jakże dostojnym głębokim głosem oznajmia światu, że "micha" idzie. Świetnie dogaduje się z innymi psami, koty widzi, ale jakby nie widział (u sąsiadki z kotem dali sobie buziaka i każdy poszedł w swoją stronę). Lubi się bawić - za piłkami biega i chętnie oddaje, bo wie że będzie kolejny rzut. Nie ma tendencji do kopania. Potrzeby załatwia poza kojcem. W stosunku do dzieci jest bardzo delikatny.
Jedyne co się pojawiło to skakanie z radości.
Ale wraca na każde zawołanie, nie oddala się od domu.

No, myślę, że to może pomóc w konstruowaniu ogłoszenia

Dzięki UMilki :-)
Romka, może udałoby się z tym tekstem na łowicz24 polecieć?

Posted

UMilki napisał(a):
Byłam dziś w schronisku...aż wstyd, że dopiero pierwszy raz... no i się zakochałam od pierwszego wejrzenia w młodziutkiej suni, która siedzi na kwarantannie. Matko, jakie ona ma oczyska. Chyba jeszcze nie ma wątku, ale jest boska, boosssska!!! Jak się przekonuje chłopa, że potrzebujemy drugą suczkę ;)

Czy to to taka szorsko-kudłata sunia, o której pisała Kaja? W biszkoptowych kolorach?

Posted

mamanabank napisał(a):
Dzięki UMilki :-)
Romka, może udałoby się z tym tekstem na łowicz24 polecieć?

Czy to już całe ogłoszenie?Może warto coś jeszcze dopisać i wrzuciłabym nie tylko na nasz portal(mam nadzieję,że będą chcieli opublikować)ale też do kolejnych nowych ogłoszeń Kuby...

Posted

Romka napisał(a):
Czy to już całe ogłoszenie?Może warto coś jeszcze dopisać i wrzuciłabym nie tylko na nasz portal(mam nadzieję,że będą chcieli opublikować)ale też do kolejnych nowych ogłoszeń Kuby...

Pokombinujemy z tekstem na wątku Kuby, warto dopisać choćby info o szczepieniach i kastracji. Zaraz skopiuję, tylko zaktualizuję skarpetę.

Posted

[quote name='mamanabank']Pokombinujemy z tekstem na wątku Kuby, warto dopisać choćby info o szczepieniach i kastracji. Zaraz skopiuję, tylko zaktualizuję skarpetę.
Kuba już wrzucony do Ziutki,za chwilę będą ogłoszenia...Ziutka to solidna firma...
CZY KTOŚ MI ZNAJDZIE KOGOŚ Z OKOLIC SANOKA?

Posted

Dziewczyny, dzisiaj jest 10 czerwca, czyli równy rok do kiedy Kati z nami zamieszkała, z racji, że to właśnie wszystko dzięki wam, dodam filmik tutaj :) Miłego oglądania ;)

[video=youtube;GCv-ZuhUtPM]http://www.youtube.com/watch?v=GCv-ZuhUtPM[/video]

PS Figa, mam nadzieję, że nie gniewasz się, że użyłam kilku twoich zdjęć :)

Posted

Kaju dzięki...podziwiam Was dziewczyny za pracę z psiakami...u Kati widać po uszach jak zmieniało się jej samopoczucie...od opuszczonych uszu w schronisku...po lekko podniesione w domu(jest trochę lepiej niż było myśli Kati)...po stojące uszyska w następnej kolejności...super zabawa z Soplem i dziewczynami...myśli Kati...Paula mnie kocha...:lol:

Posted

[quote name='bahlsa']przepraszam, że na wątku ale potrzebuję pilną odpowiedź:
czy ten szczeniaczek znalazł dom?
http://www.garnek.pl/szukam/12466947/szczeniak-szuka-domu
i co z tymi?
http://www.garnek.pl/szukam/12466949/szczeniak-szuka-domu
http://www.garnek.pl/szukam/12466953/szczeniak-szuka-domu
Wszystkie psiaki znalazły dom...ale Kajka z Edzią wiedzą najlepiej...jak tylko się zjawią na pewno napiszą więcej...

Posted

Romka napisał(a):
Wszystkie psiaki znalazły dom...ale Kajka z Edzią wiedzą najlepiej...jak tylko się zjawią na pewno napiszą więcej...

dzięki za wiadomość, pytałam bo przyszedł mail o tego pierwszego szczeniaczka a ja nie ściągnęłam ogłoszeń.

Posted

[quote name='Figafiga']Spoko....a tamtych nie mogę znaleźć, o które mnie prosiłaś, a filmu nie mogę odtworzyć.

[quote name='Paula03']Mówi się trudno :)

Figa, sory, ze tak odpisałam, ale nie przeczytałam, że nie możesz odtworzyć filmu, to miało tyczyć się tych zdjęć :)

[quote name='Kaja10014']http://w702.wrzuta.pl/film/7oO1rieZJPb/1_rok

Dzięki Kaju, że wkleiłaś :)

[quote name='Romka']Kaju dzięki...podziwiam Was dziewczyny za pracę z psiakami...u Kati widać po uszach jak zmieniało się jej samopoczucie...od opuszczonych uszu w schronisku...po lekko podniesione w domu(jest trochę lepiej niż było myśli Kati)...po stojące uszyska w następnej kolejności...super zabawa z Soplem i dziewczynami...myśli Kati...Paula mnie kocha...:lol:

Oj kocham, ją kocham :)

Posted

Sobotnie spacerki

Dzisiaj na spacerze byly nastepujące psiaki:
Falco, Kiko, Telma, Figaro, Miki, Misiek, Laska, Borys, Karmel, Smyk, Rupert,, Reks, Leon, Brenda, Tramp, Jantar, Tośka, Antośka, Karol, Deki- lącznie 20 psiaków.

Nie wychodziły: Edzia, Rafik, Figuś, Grei, Rufus , Kaśka, Nodi, Zośka, Paula, Tajga, Słodzik, Franek, Ares, Lobo, Hera, Refleks, Lolek, Uzi, Suri, Kleks, Fiona, Rebus, Irys, Elmo, Pianka, Serwus, Igor,Easy, Samba, Nuka, Harry, Ronald, Bary.

Biegały: Semir, Kirke.

Proszę mnie uzupełnić gdybym któregoś pominęla.