Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kaja10014 napisał(a):A w schronie jest nowy psiak, właściwie to sunia - prawdziwa Bella, chociaż to imię pasuje mi tylko do psiaków dużych. Jest złota, w typie pyrka o odmianie face rase, nieduża, max 50 cm w kłębie, bardzo wesoła i przytulaśna. Rany boskie,kolejny...zrobiłaś może zdjęcie Kaju? Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 A takie nenufary kwitną na stawach obok schroniska: Quote
kajkoowa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Romka napisał(a):Rany boskie,kolejny...zrobiłaś może zdjęcie Kaju? Nie miałam aparatu... Ale wygląda tak, tylko jest złota i ma wielkie, czekoladowe oczy: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Berger-des-Pyrenees_Ellea_800x600.jpg/776px-Berger-des-Pyrenees_Ellea_800x600.jpg Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kaja10014 napisał(a):Nie miałam aparatu... Ale wygląda tak, tylko jest złota i ma wielkie, czekoladowe oczy: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Berger-des-Pyrenees_Ellea_800x600.jpg/776px-Berger-des-Pyrenees_Ellea_800x600.jpg Bardzo oryginalna,co wiesz o tej rasie do ,której ją porównujesz?Owczarek pirenejski? Quote
mamanabank Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nowe wątki wkleiłam na pierwszą, gdybym któryś przegapiła (tak jak Dekiego) proszę krzyczeć :-) Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kaja10014 napisał(a):Nowe psiaki Imiona dla pierwszych trzech psiaków proszę...to są same psiaki jak pamiętam... Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kto mi pomoże...jaki to psiak?Nie wiem czy to Semir czy inna psinka... Czy to ten sam? Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 mamanabank napisał(a):To jest z całą pewnością Semir No to wymyśl imiona dla 2 pierwszych psiaków... Quote
mamanabank Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Romka napisał(a):No to wymyśl imiona dla 2 pierwszych psiaków... Roy i Rico(Riko) Quote
Romka Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 mamanabank napisał(a):Roy i Rico(Riko) Nie mamy jeszcze zdjęć psiaka,który siedzi w drugim od wejścia kwarantanniku i nowej suczki,która jest dziś w schronisku...a imiona mogą być...zastosuję... Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 cioteczki dałam ogłoszenie do łowiczanina mam nadzieję,że coś wreszcie ruszy!rozmawiałam wczoraj z Irenką z Krakowa prosiłam o pomoc ogłoszeniową dla Rufusia za 3tygodnie będzie ogłaszany w najlepszej gazecie krakowskiej razem z Muszką nasza Irenka już się tym zajmie:multi::lol::multi:Dziękujemy z całego serca Irenko. Quote
kajkoowa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Romka napisał(a):Bardzo oryginalna,co wiesz o tej rasie do ,której ją porównujesz?Owczarek pirenejski? Typowy sportowiec. Mały, szybki, zwinny, inteligentny, aktywny. Quote
Romka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Zula podobnie jak Smyk nie miała szczęścia do adoptujących ją ludzi...ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...i Zula prawdopodobnie prosto z lecznicy pójdzie do nowego domu...jutro szczegóły...;) Quote
Paula03 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dziewczyny, jest taka sprawa: potrzebuję do szkoły zaświadczenia, że jestem wolontariuszką w schronisku(od kiedy i podpis), dzięki temu będę miała dodatkowe punkty do kolejnej szkoły. Do kogo mam się z tym udać, żeby mi napisał takie zaświadczenie? Chyba, że któraś z was mogłaby mi to napisać :) Byłabym bardzo wdzięczna :) Quote
Donata Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Kto to jest? No kto oczywiście że Feliksik, taki przystojniak ,że hooo. A co z Zulą nie wyszła pozytywnie wizyta przedadopcyjna? Quote
mamanabank Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Paula03 napisał(a):Dziewczyny, jest taka sprawa: potrzebuję do szkoły zaświadczenia, że jestem wolontariuszką w schronisku(od kiedy i podpis), dzięki temu będę miała dodatkowe punkty do kolejnej szkoły. Do kogo mam się z tym udać, żeby mi napisał takie zaświadczenie? Chyba, że któraś z was mogłaby mi to napisać :) Byłabym bardzo wdzięczna :) Zapytaj o poradę DogAngel na PW, na pewno będzie wiedziała co i jak napisać ;-) Quote
mamanabank Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Donata napisał(a):Kto to jest? No kto oczywiście że Feliksik, taki przystojniak ,że hooo. A co z Zulą nie wyszła pozytywnie wizyta przedadopcyjna? Wizyta w ogóle się nie odbyła, ponieważ dom przekładał ją trzy razy. Jednak, na szczęście dla Zuli, jest już ktoś inny zainteresowany jej adopcją :-) Quote
mamanabank Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki dałam ogłoszenie do łowiczanina mam nadzieję,że coś wreszcie ruszy!rozmawiałam wczoraj z Irenką z Krakowa prosiłam o pomoc ogłoszeniową dla Rufusia za 3tygodnie będzie ogłaszany w najlepszej gazecie krakowskiej razem z Muszką nasza Irenka już się tym zajmie:multi::lol::multi:Dziękujemy z całego serca Irenko. Sylwia, dziękujemy! Mam jeszcze pomysł, żeby dać osobne ogłoszenie dla Kuby Cichacza. Quote
Romka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 mamanabank napisał(a):Sylwia, dziękujemy! Mam jeszcze pomysł, żeby dać osobne ogłoszenie dla Kuby Cichacza. Pomysł bardzo dobry...ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami...i nowy tekst trzeba zrobić...w hoteliku to zupełnie inny pies... Quote
Paula03 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 mamanabank napisał(a):Zapytaj o poradę DogAngel na PW, na pewno będzie wiedziała co i jak napisać ;-) Dziękuję, napisałam właśnie do niej :) Quote
Romka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Donata']Kto to jest? No kto oczywiście że Feliksik, taki przystojniak ,że hooo. A co z Zulą nie wyszła pozytywnie wizyta przedadopcyjna? DONATO,WIEDZIAŁAM,ŻE NIE ZGADNIESZ!;)Zajrzyj tu::lol: http://www.dogomania.pl/threads/193164-FELEK-pinczer-miniaturowy-mix-MA-DOM-%29?p=17028868#post17028868 Quote
UMilki Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 mamanabank napisał(a):Mam jeszcze pomysł, żeby dać osobne ogłoszenie dla Kuby Cichacza. Myślę, że Kuba nie miałby nic przeciwko, żeby stać się popularny. Kuba to wesoły, bezkonfliktowy psiak, który swym jakże dostojnym głębokim głosem oznajmia światu, że "micha" idzie. Świetnie dogaduje się z innymi psami, koty widzi, ale jakby nie widział (u sąsiadki z kotem dali sobie buziaka i każdy poszedł w swoją stronę). Lubi się bawić - za piłkami biega i chętnie oddaje, bo wie że będzie kolejny rzut. Nie ma tendencji do kopania. Potrzeby załatwia poza kojcem. W stosunku do dzieci jest bardzo delikatny. Jedyne co się pojawiło to skakanie z radości. Ale wraca na każde zawołanie, nie oddala się od domu. No, myślę, że to może pomóc w konstruowaniu ogłoszenia Quote
Recommended Posts