Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Wiesz, ze ja też? :lol: Od razu na myśl przyszedł mi Serwus.
Stawiam tez na Paulę oraz Reksa.

Paula ma złamany palec u przedniej łapy,zgłosiłam ją do lecznicy...

Posted

Ajaks może być imię dla psiaka.
A co do nie radzącego sobie w schronie to siostry Tośkowe i Uzi???sama nie wiem i za bardzo nie mogę wiedzieć, bo nie znam wielu psiaków, tylko widzę na wątkach.

Posted

[quote name='Figafiga']Ajaks może być imię dla psiaka.
A co do nie radzącego sobie w schronie to siostry Tośkowe i Uzi???sama nie wiem i za bardzo nie mogę wiedzieć, bo nie znam wielu psiaków, tylko widzę na wątkach.
Ajkas to brzmi grożnie,jakby był dużym owczarkiem...coś mniejszego i cieplejszego poproszę Figuś...Figula,o tego psiaka mi chodzi...

Posted

Paula03 napisał(a):
Nie wiem może Leon?

Super Paula!Tak,to nasz Leon...to on najbardziej nie radzi sobie w schronisku...przerasta go...potrzebuje człowieka obok siebie,nie nadaje się do pilnowania podwórka...to co robi czyli kręcenie się w kółko po boksie...tak robi także Ares i Reks,to jak powiedziała pani psycholog charakterystyczne dla psowatych radzenie sobie ze stresem i emocjami...jest bardzo wrażliwy...

Posted

desktop19 napisał(a):
Romka, opowiedz trochę co psycholog mówiła o psiakach, co robimy źle, co dobrze, co poprawić, czego na pewno nie robić? Dała jakieś wskazówki na przyszłość?

Mamanabank napisze więcej...musisz przejrzeć wszystkie wątki coś już napisałam...Słodzik zaraz będzie opisany przez Mamanabank a Feliks już jest...jest też szansa na szkolenie w tym zakresie...bardzo pouczające spotkanie...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja też nie wiem, bo się pogublam do kiedy i od kiedy kto ma ogłoszenia ;) Ale Refleks jest na bank mój ;)

Kaju co z Refleksem?I jakie macie kandydatury...chodzi mi o stare psiaki...Rupert?