Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny super zdjęcia...dzwoniłam wczoraj do p.Marka w sprawie Easy'go ale nie pamiętał gdzie go wyłapano(był na urlopie),jutro coś napisze na jego temat i zrobię wątek...a strachlaczek jest dla Ciebie Kajka,oczywiście...spróbuję dowiedzieć się jakie ma imię domowe, to może nabierze zaufania,jak je usłyszy...Dziadeczek Mamanabank jak tylko usłyszał swoje imię "Gacek" natychmiast zareagował radośnie...

Posted

Romka napisał(a):
Coś mi się wydaje,że trzeba się tam udać osobiście...

Tak, trzeba wziąć dokumenty uprawniające do sprawdzenia warunków w jakich żyje pies i zrobić wizytę oficjalną. Uczniu Czarnoksiężnika, wybierzesz się z nami? Wiesz już gdzie to jest.

Posted

Wolontariusze jest prośba p.Marka,żeby pomóc w adopcji kotów,które są w schronisku,kociaki są już trochę przyzwyczajone do ludzi,p.Marek bardzo prosi o pomoc w adopcji...jeśli znacie kogoś kto chciałby kociaka polecajcie nasze...

Posted

[quote name='mamanabank']Jak to??? Dlaczego??? Nevil... piękny, dostojny, wspaniały pies! Dopiero dostał szansę od Ucznia czarnoksiężnika na lepsze życie... Dlaczego?

Ja pier... Nie wierze. To nie prawda. Przeciez on był zdrowy, nie wychodził, nie był zakleszczony. Dlaczego????????????

Posted

Mam informacje od Maćka, że Nevil bedzie miał robiona sekcję zwłok. Przyczyny smierci zostaną podane po 18. Prosze o cierpliwość. Na pewno dowiemy sie co było przyczyną jego tak nagłej śmierci

Posted

edzia.71 napisał(a):
Mam informacje od Maćka, że Nevil bedzie miał robiona sekcję zwłok. Przyczyny smierci zostaną podane po 18. Prosze o cierpliwość. Na pewno dowiemy sie co było przyczyną jego tak nagłej śmierci

Czy wiemy jaka była przyczyna śmierci Newila?Pod moim domem samochód potrącił i zginęła na miejscu śliczna mała jamniczka,widywałam ją codziennie...wybiegła prosto pod koła samochodu...zamknęłam jej oczy...straszny widok...

Posted

Romka napisał(a):
Czy wiemy jaka była przyczyna śmierci Newila?Pod moim domem samochód potrącił i zginęła na miejscu śliczna mała jamniczka,widywałam ją codziennie...wybiegła prosto pod koła samochodu...zamknęłam jej oczy...straszny widok...

Nie mam do tej pory żadnych wieści

Posted

Romka napisał(a):

Boshe, co za dzień... :(

Posted

edzia.71 napisał(a):
Nic więcej nie wiem. Pan Marek powiedział tylko, że mamy nowe psiaki.Telma jest przesadzona po Suri.

A gdzie siedzi Suri?Jest też jakiś nowy psiak podobny do Słodzika z Konopnickiej...wszystkie kwarantanniki są zajęte...