Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba koniecznie sprawdzić Figaro,nie wyszedł z budy...to nie jest dobry znak,głaskałam Jantara i rozmawiałam z nim i Figaro musiał mnie słyszeć a mimo to nie wyszedł z budy...

Posted

[quote name='mamanabank']Bardzo się martwię o pozostałe psy, wiem, że są zakroplone ale czas szybko biegnie i krople przestaną działać...[/QUOTE]
Już działam...w tym ostatnim zakropleniu też maczałam palce...;)

Posted

Boże najgorsza wiadomośc jakiej moglam sie spodziewac, biedny Foksial, chcialam z nim isc na spacer ale on zostal zabrany do lecznicy w tej klateczce. Poza tym ta krew przy nim czy az tyle mogly te wstretne robale mu wypic i jeszcze zakazic. Dla mnie to jest ogromny szok.
Uwazam że skoro pozostale psiaki zostaly zakroplone nie powinny juz te paskudztwa sie ich czepiac ale moga byc jeszcze wkrety na ciele z okresu wczesniejszego.
Dlatego jeszcze raz prosze nie mozemy czekac z osowialym psiakiem , nie chcacym jesc dluzej niz 2 dni. 3-ci dzien to dla psiaka slabego lub starszego to sytuacja nie do wyjscia . To że Smykowi sie udalo to cud - to jeszcze stosunkowo mlody i silny piesek..

Posted

Dzisiaj dotarłem. Wszystkie psy sprawdzone. Żaden nie zachowywał się dziwnie, czy osowiale...
Był Pan, zainteresował go Refleks, ma jutro przyjechać do schroniska...
Mamy 4 nowe psiaki, wszystkie są słodkie...niestety mam tylko 2 zdjęcia

W schronisku były roszady...

Razem z Zosią siedzi Yogi

W boksie po Yogim jest Surii

Rafik trafił do Nodiego...trochę powarczeli na siebie, ale było ok...

Posted

Mamy pieniądze na kolejne zakroplenie dla naszych psiaków...tak więc za kilka tygodni znów akcja"zakraplanie" w schronisku...bardzo się cieszę a sponsorom dziękujemy bardzo...

Posted

Dwa nasze psy w domach tymczasowych są w kompletnym tyle finansowym, Fara i Bojka potrzebują wsparcia.

Prosimy o pomoc... nawet najmniejsze deklaracje jednorazowe mogą im pomóc.

Fara 85zł stałych deklaracji, potrzeba 230zł, w tej chwili na minusie.
http://www.dogomania.pl/threads/182959-Fara-jasna-suczka-z-A-ysymi-plackami-Pomocy?p=14406752#post14406752

Bojka ok 100zł stałych deklaracji, potrzeba 200zł, zabraknie na opłaty za czerwiec
http://www.dogomania.pl/threads/182958-Bojka-wystraszona-sunia-czeka-na-sowjego-cz%C5%82owieka-w-hoteliku

Posted

[quote name='Romka']W schronisku mamy nowe psiaki...chyba 4...między innymi amstafka,którą widziałam rano na swojej ulicy...radosny,kontaktowy psiak....

Ta sunia jest cudowna, wydaje się być oazą spokoju, strasznie dziś prosiła o zabranie jej zza tych krat...
Zobaczcie sami jakie cudo:

Posted

mamanabank napisał(a):
Prześliczna sunia...

Co sądzicie o imieniu dla suczki Zula?Jest okrąglutka jak przedwojenna artystka kabaretowa Zula Pogorzelska.Poza tym jest super łagodna i kontaktowa,na pewno dużo rodziła,ma wyciągnięte cycochy...

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Przechodząc patrzyłem ale żadnego psa nie widziałem, żadnej budy. Nic z tych rzeczy. Dom jest w trakcie remontu, może pies w domu siedzi???

Coś mi się wydaje,że trzeba się tam udać osobiście...

Posted

W schronisku oprócz Zuli,amstafki...mamy 3 nowe psiaki:małego kundelka Korka,wesołego psiaka Izziego oraz dużego psiak podobnego do Barrego...ten ma imię domowe...trafił do schroniska bo zagryza koty...Kaju wrzuć zdjęcia to zrobię wątki...