Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dziewczyny, ja nie łowicka, ale jeśli mi zaufacie to jednego psiaka mogę wziać pod opiekę :) Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Figa dziękuję, rozejrzyj się w poście rozliczeniowym Kory. Jak tylko argusiowa przekaże nam jej skarbonkę będziemy działać dalej. Andzike, pasuje Ci Florcia? Jest chyba najbardziej Nelkowa ;-) Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='mamanabank'] Andzike, pasuje Ci Florcia? Jest chyba najbardziej Nelkowa ;-)[/QUOTE] Jak najbardziej :) Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: I tak samo jak tylko rozliczymy się z argusiową, przekażemy Ci kasę Florci i porozsyłamy nowy numer konta. Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='mamanabank']Bardzo, bardzo dziękuję :loveu: I tak samo jak tylko rozliczymy się z argusiową, przekażemy Ci kasę Florci i porozsyłamy nowy numer konta.[/QUOTE] Ok, czyli póki co jeszcze się nie wgryzam w finanse Florci, jak już będzie wiadomo co i jak - zacznę działać :) PS. FigaFiga, mam nadzieję, że tym razem uda mi się wysłać nr konta ;) Quote
mamanabank Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Kochana UMilki :loveu: zgodziła się pilotować Antka, ja zajmę się Farą. Uff... ogarnięte :-) Jeszcze raz bardzo dziękuję :Rose: Quote
Figafiga Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Andzike numer już jest, jutro zrobię przelew. Super, że wszystko ogarnięte co do pilotowania psiaków. Quote
Donata Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Diś w schronisku byłysmy we 2 osoby. Foksik rzeczywiście jest chory i uważam że poważnie, z tego co mówił P. Marek wyjął mu kleszcze a ja widziałam wokół niego plamy krwi, czyżby z tych kleszczy?. Został zabrany po 9-tej do weterynarii. Jak ktos będzie cos wiedzial na jego temat to podzielcie się informacjami. Kilkoro psiaków bylo na spacerze m. innymi Misiek, Borys, Kaska, Grey, i jeszc ze ze 4 inne psiaki. Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wczoraj było nas bardzo mało, ale za to przynajmniej kilka psiaków wyszło na spacer. Ja zabrałam Refleksa, Yogiego, Piankę, Mikiego, Brendę, Nodiego. Zdjęć nie mam żadnych, bo aparat mam popsuty. Niestety.. Co do Foksia, to biedny jak przyszłam to leżał i nie ruszał się, nie chciał się przywitać, spojrzał tylko na mnie. Pan Marek mówił, że znalazł na nim kilka kleszczy. Mam nadzieję, że Foksik szybko wróci do zdrowia! Quote
edzia.71 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Paula03']Wczoraj było nas bardzo mało, ale za to przynajmniej kilka psiaków wyszło na spacer. Ja zabrałam Refleksa, Yogiego, Piankę, Mikiego, Brendę, Nodiego. Zdjęć nie mam żadnych, bo aparat mam popsuty. Niestety.. Co do Foksia, to biedny jak przyszłam to leżał i nie ruszał się, nie chciał się przywitać, spojrzał tylko na mnie. Pan Marek mówił, że znalazł na nim kilka kleszczy. Mam nadzieję, że Foksik szybko wróci do zdrowia![/QUOTE] Byłam wczoraj w lecznicy z Soplem (ma babeszje). Pytałam o Foksia- będzie dobrze Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='edzia.71']Byłam wczoraj w lecznicy z Soplem (ma babeszje). Pytałam o Foksia- będzie dobrze[/QUOTE] To dobrze! A jak tam Sopel? Quote
edzia.71 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 W dalszym ciągu sika krwią ale jestem w kontakcie telefonicznym z p. Maja i kontroluje sytuacje. Dostał wczoraj atropinę i trzy inne zastrzyki. Dzisiaj tez cały dzień śpi.:-( Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Biedactwo :( Trzymam za niego bardzo mocno kciuki, żeby szybko do zdrowia wrócił! Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='mamanabank']Kochana UMilki :loveu: zgodziła się pilotować Antka, ja zajmę się Farą. Uff... ogarnięte :-) Jeszcze raz bardzo dziękuję :Rose:[/QUOTE] Mamanabank ,dzięki,ze wszystko ogarnęłaś jak mnie nie było...:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Donata']Diś w schronisku byłysmy we 2 osoby. Foksik rzeczywiście jest chory i uważam że poważnie, z tego co mówił P. Marek wyjął mu kleszcze a ja widziałam wokół niego plamy krwi, czyżby z tych kleszczy?. Został zabrany po 9-tej do weterynarii. Jak ktos będzie cos wiedzial na jego temat to podzielcie się informacjami. Kilkoro psiaków bylo na spacerze m. innymi Misiek, Borys, Kaska, Grey, i jeszc ze ze 4 inne psiaki.[/QUOTE] Donato,to pewnie babeszjoza...jak dobrze,ze są już zakroplone...co do Franka to rozmawiałam z dziennikarzem lokalnej gazety(Dziennik Łódzki)ma przyjechać do schroniska i zrobić zdjęcia Frankowi i zrobić artykuł do gazety...może wtedy znajdzie się właściciel...bardzo bym chciała.Foksik wyjdzie z tego jak podaje Edzia!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Paula03']Wczoraj było nas bardzo mało, ale za to przynajmniej kilka psiaków wyszło na spacer. Ja zabrałam Refleksa, Yogiego, Piankę, Mikiego, Brendę, Nodiego. Zdjęć nie mam żadnych, bo aparat mam popsuty. Niestety.. Co do Foksia, to biedny jak przyszłam to leżał i nie ruszał się, nie chciał się przywitać, spojrzał tylko na mnie. Pan Marek mówił, że znalazł na nim kilka kleszczy. Mam nadzieję, że Foksik szybko wróci do zdrowia![/QUOTE] Najbardziej cieszę się z Pianki i Nodiego...aż piszczą na myśl o spacerku...a Pianka tak długo siedzi w schronisku... Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dziś na spacerku byli:Irys,Paula,Laseczka,Smyk,Lobo,Miki,Brenda,Uzi i Lolek,Karol i Zośka oraz Grej,Leon,Rufus,Borys,Barry,Misiek i Kaśka. Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Romka']Dziś na spacerku byli:Irys,Paula,Laseczka,Smyk,Lobo,Miki,Brenda,Uzi i Lolek,Karol i Zośka oraz Grej,Leon,Rufus,Borys,Barry,Misiek i Kaśka.[/QUOTE] Cieszę się, że poszedł Irysek i Paula, miałam ich wczoraj wziąć, ale nie miałam już czasu. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Romka']Dziś na spacerku byli:Irys,Paula,Laseczka,Smyk,Lobo,Miki,Brenda,Uzi i Lolek,Karol i Zośka oraz Grej,Leon,Rufus,Borys,Barry,Misiek i Kaśka. Zapomniałaś jeszcze o TOSI I ANTOSI.... Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Zapomniałaś jeszcze o TOSI I ANTOSI.... Oczywiście!!:lol::lol:Najważniejsze dziś było to,że Antosia wyszła poza schronisko;)...bardzo się cieszyła...no i Barry był na dziedzińcu...:lol: Quote
edzia.71 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Zapomniałaś jeszcze o TOSI I ANTOSI.... Właśnie. Przecież to był hicior całego dnia:diabloti: Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 A jak z Tośkami wyjdzie Nuka,to będzie dopiero hicior...;) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Romka']A jak z Tośkami wyjdzie Nuka,to będzie dopiero hicior...;)[/QUOTE] Jak wyjdą wszystkie trzy to Edzia padnie na zawał... Quote
edzia.71 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Jak wyjdą wszystkie trzy to Edzia padnie na zawał...[/QUOTE] Padnie z całą pewnością. Tylko jak to towarzystwo ogarnie na spacerze:lol: Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Jak wyjdą wszystkie trzy to Edzia padnie na zawał...[/QUOTE] No wtedy będę musiała trzymać choć Tośkę,bo ktoś musi podnieść Edzię...;) Quote
Recommended Posts