Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Wczoraj do domu poszedł także Amik...wszystkiego dobrego piesku,odwiedzimy cię... Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 A, to pewnie, ten pan, ż którym rozmawiałam myślał o Amiku, bo mówił, że to średni pies... Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 mamanabank napisał(a):A, to pewnie, ten pan, ż którym rozmawiałam myślał o Amiku, bo mówił, że to średni pies... Napisz coś więcej...co podpowiada Ci intuicja?Amik jest łagodnym przytulakiem... Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tak, jak Ci wczoraj mówiłam. Ten pan był już umówiony z p.Markiem, był w schronisku w piątek, chciał się tylko dowiedzieć czy schronisko jest czynne, mówiłam mu o tym, że nie może psa trzymać na łańcuchu. Powiedział, że pies będzie w kojcu i że będzie biegał nocą, może też w dzień... nic więcej nie wiem. Ponieważ mówił o średnim psie (nie chciał opisać szczegółowo jak pies wygląda), podejrzewam, że chodziło o Amika, a nie o Kajtka. Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Małe,białe szczeniątko odeszło w schronisku...pozostałe czują się dobrze ale są obserwowane.Misiek jutro wraca do schroniska,on tez czuje się dobrze... Quote
camisiowa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Figafiga, książka jest Twoja, możesz zatrzymać ją dla siebie, chyba że uznasz , że nie jest Ci już przydatna i nie masz jej komu podarować. Romka, będę jutro w lecznicy, bo muszę dopłacić za leczenie Brysia, więc trzeba będzie zapytać co z nim dalej. TOZ jeszcze zbiera pieniądze, to znaczy nic nie wiadomo nawet ile zebrał, ale jutro muszę już zapłacić, niezależnie od tego czy będę potrzebowała wsparcia, czy też nie, skontaktuję się jutro z Tobą. Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 camisiowa napisał(a):Figafiga, książka jest Twoja, możesz zatrzymać ją dla siebie, chyba że uznasz , że nie jest Ci już przydatna i nie masz jej komu podarować. Romka, będę jutro w lecznicy, bo muszę dopłacić za leczenie Brysia, więc trzeba będzie zapytać co z nim dalej. TOZ jeszcze zbiera pieniądze, to znaczy nic nie wiadomo nawet ile zebrał, ale jutro muszę już zapłacić, niezależnie od tego czy będę potrzebowała wsparcia, czy też nie, skontaktuję się jutro z Tobą. Jak obiecałam to dotrzymam słowa...też się dołożę...na lokalny Toz nie ma co liczyć pewnie...zapraszam... Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Czy kandydatura Karmela do ogłoszeń jest akceptowana przez Koleżeństwo czy mamy kogoś bardziej potrzebującego?kajtuś poszedł do domu,mamy jedno miejsce... Karmel ogłoszony: http://www.dogomania.pl/threads/204616-KONIEC-ZAM%C3%93WIE%C5%83!!Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-Kazia-i-Kajtuna-do-50-og%C5%82-do-5.04.-godz-23?p=16651826#post16651826 Quote
camisiowa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Romciu, mam informację od Grażynki, że TOZ zebrał na Brysia 39 zł i skarbnik TOZ-u ma wpłacić do lecznicy jutro te pieniądze. Pojadę więc jutro po południu do P. doktor i dopłacę resztę. Pieiądze już mam, dziękuję za troskę. Jutro do Ciebie zadzwonię. Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 camisiowa napisał(a):Romciu, mam informację od Grażynki, że TOZ zebrał na Brysia 39 zł i skarbnik TOZ-u ma wpłacić do lecznicy jutro te pieniądze. Pojadę więc jutro po południu do P. doktor i dopłacę resztę. Pieiądze już mam, dziękuję za troskę. Jutro do Ciebie zadzwonię. No,no postarali się(odszczekuję)...podoba mi się to bardzo...czekam na telefon... Quote
mamanabank Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Romka napisał(a):Czy kandydatura Karmela do ogłoszeń jest akceptowana przez Koleżeństwo czy mamy kogoś bardziej potrzebującego?kajtuś poszedł do domu,mamy jedno miejsce... Jest akceptowana. Romka, przyszła dzisiaj do mnie umowa Ferdka (dzięki Andzike!) Quote
Andzike Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mamanabank napisał(a): Romka, przyszła dzisiaj do mnie umowa Ferdka (dzięki Andzike!) Cieszę się, że nie musimy jej zmieniać, ani na nikogo przepisywać ;) Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Andzike napisał(a):Cieszę się, że nie musimy jej zmieniać, ani na nikogo przepisywać ;) Nawet nie wiesz jak my się cieszymy... Quote
kajkoowa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Była dziś w schronisku wspaniała rodzinka, z synem mniej więcej w moim wieku, szukająca psiaka do bloku. Pani podoba się Zorka, Panu Mycha,a synowi Dżek, bo zna go z osiedla. Naprawdę, rewelacja! Quote
edzia.71 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kaja10014 napisał(a):Była dziś w schronisku wspaniała rodzinka, z synem mniej więcej w moim wieku, szukająca psiaka do bloku. Pani podoba się Zorka, Panu Mycha,a synowi Dżek, bo zna go z osiedla. Naprawdę, rewelacja! Tak. Zaprosiliśmy Państwo na sobotę aby przespacerowali się z wybranymi psiakami i zdecydowali. Bardzo fajni ludzie :lol:. Zorka upodobała sobie Pania i nie odstępowała na krok.:p Quote
kingusia75 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Witaj Sylwia! jak pewnie zauważyłaś trochę się rozgościłam na forum (dziękuję za dobre słowo o mojej osobie) W poniedziałek byłam odwiedzić Karmelka-tego psiaka o którym Ci opowiadałam. Ogólnie wygląda nieźle tylko widać, że bardzo tęskni. Osoba która zdecyduje się go przygarnąć nie będzie żałować. Ten pies to "wulkan miłości". Sylwia jak będziesz miała chwilkę to napisz mi nr. konta na które można wrzucić "jakiś grosz" Pozdrawiam! Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 kingusia75 napisał(a):Witaj Sylwia! jak pewnie zauważyłaś trochę się rozgościłam na forum (dziękuję za dobre słowo o mojej osobie) W poniedziałek byłam odwiedzić Karmelka-tego psiaka o którym Ci opowiadałam. Ogólnie wygląda nieźle tylko widać, że bardzo tęskni. Osoba która zdecyduje się go przygarnąć nie będzie żałować. Ten pies to "wulkan miłości". Sylwia jak będziesz miała chwilkę to napisz mi nr. konta na które można wrzucić "jakiś grosz" Pozdrawiam! Kingusiu,nr konta poda Ci Figafiga,napisz do niej prywatną wiadomość...a Karmelek jest kandydatem do ogłoszeń,jak będzie opis to zaraz będą też ogłoszenia...;) Quote
kajkoowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nowa sunia, w schronisku od wczoraj. Bardzo przerażona, nie podchodziła do krat a na gwałtowniejszy ruch szczerzy ząbki. I piękna wiosna, która zawitała do schroniska :) Quote
Romka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Kaju,dziewczyny kawał dobrej roboty zrobiłyście...zdjęcia SUPER!Wykorzystam coś do ogłoszeń... Quote
Romka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Franuś na tablicy ogłoszeń w Intermarche,jak ktoś będzie robił zakupy to powiedzcie czy jest widoczny,duże zdjęcia zrobiłam na ksero... Karol zgłoszony do pani doktor jak informują dziewczyny ma cieknącą ranę z boku... Quote
perdusia1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Kaja10014']Nowa sunia, w schronisku od wczoraj. Bardzo przerażona, nie podchodziła do krat a na gwałtowniejszy ruch szczerzy ząbki. Piękna sunia dziś zaczęła skubać paróweczkę i jadła mi z ręki :) Wykorzystałam ten moment, obejrzałam i wyciągnęłam jej kleszcza!!!! Dużego!!!! Należy ją bardzo dokładnie obejrzeć i obserwować, bo jest u nas dopiero drugi dzień, a już wiemy, że b. mało zjada i mało się rusza- może to wynik zmiany otoczenia. Kaja zrobiła zdjęcia i w najbliższym czasie zostaną umieszczone na forum. Jakie damy jej imię??? <EWA> Quote
Romka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 No właśnie,jakie damy jej imię?Założę wątek jak ustalicie... Quote
edzia.71 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Romka napisał(a):No właśnie,jakie damy jej imię?Założę wątek jak ustalicie... Proponuje Psotka.Może sie rozrusza Quote
camisiowa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Brysio chyba trochę lepiej się czuje, wczoraj zjadł jedną puszkę i połowę drugiej. Pił też dużo wody. Mam nadzieję, że będzie już z nim dobrze. Quote
Recommended Posts