FROM HELL Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witam.Gdzie w Polsce można kupić taką piłkę? Niestety te na allegro to podróbki a ja potrzebuję oryginału...Pozdrawiam serdecznie Ps.a może ktoś ma na sprzedaż używaną? Quote
WestieAgility Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Czy Boomer Ball to te piłki, które daje się tygrysom w zoo? (Widziałam na Animal Planet :P) Quote
fikusna_joanna Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 http://sklep.moyre.pl/Pilka_Boomer_Ball_8_20cm-13.html Quote
George Carlin Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ja mam oryginalne Boomer Ballsy :-) Piłki są 8-calowe. Dostępne są 2 kolory - czerwony i niebieski. Cena 89 zł (odbiór osobisty) + przesyłka pocztą 13 zł priorytetem. Zostało już niewiele bo mam sporo zamówień. Jak coś, proszę na priv lub na biuro@psy-sklep.pl Osoby z Białegostoku - odbiór osobisty w sklepie. Łapa Kozłowa 21/2 lok 1 21 maja (sobota) będę w Gdańsku, jadę przez Olsztyn więc jeżeli ktoś by chciał z tamtych terenów to dajcie cynka, zaoszczędzicie na przesyłce :) Quote
Recommended Posts