Wiola.od.Gacka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 a to ja z innym pieskiem(bo ja kocham wszystkie :P ) Quote
Hebulka Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Wiola piękne zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!! Gacek jest super. Ta ostatnia fotka bardzo mi się podoba,ślicznie wyglądasz.:multi: Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Super zdjecia, fajna Gazcek ma siersc. Taka blyszczaca :) Zdjecia samego Gacka dawajcie w Galerii ;> Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dziekujemy :> ie jest co prawda ostre ale co tam. Eksperymentowalam i robilam sama sesje moja i Klarci :) Przy lepszym swietle na pewno wyszlo by lepiej ;) Quote
Moloska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 haahaa Hebulka i jeszcze na dodtaek wstretne Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Moloska napisał(a):haahaa Hebulka i jeszcze na dodtaek wstretne Że co ?????????:crazyeye: Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jak śliczne,to nie wstrętne :loveu:. Moim zdaniem śliczniusie :calus: Quote
Moloska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hebulka napisał(a):Że co ?????????:crazyeye: no wstrętne:evil_lol: żartuje przeciez! Quote
Joss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No dziewczyny...duzo ladnych fot i buż!!!!:) Viola, bardzo ciekawa fota, Viris...ja bardzo lubie nieostre zdjecia:) Basiulka...mialas cos na sobie jak robilas foto?;)))))))) Quote
darektr Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Joss napisał(a):No dziewczyny...duzo ladnych fot i buż!!!!:) Viola, bardzo ciekawa fota, Viris...ja bardzo lubie nieostre zdjecia:) Basiulka...mialas cos na sobie jak robilas foto?;)))))))) Basiulka jest piękną kobietą, i wystarczy dobry makijaż.:cool2: :lol: :lol: :lol: Quote
Basia&Safi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 joss tak mialam tylk safi lapka niechcacy sciaga ramiaczko od bluzeczki :) Darektr dziekuje :) Quote
Viris Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Baska sciemniac to my a nie nas. Zaloze sie ze bylas golas :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 heheh no dobra rozberana sesja z safi Quote
elżbietarusos Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A ja widziałam fantastyczne zdjęcie francuskiego hodowcy grzywaczy chińskich -nagich . Facecik był zupełnie goły ( no nie tak ładny jak Basiuilka ) , klejnoty rodzinne zasłaniały mu psy. Zdjęcie można obejrzeć w książeczce wydanej w Polsce pt. PSY Quote
darektr Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):joss tak mialam tylk safi lapka niechcacy sciaga ramiaczko od bluzeczki :) Darektr dziekuje :) Bardzo lubimy Safi :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 elżbietarusos napisał(a):A ja widziałam fantastyczne zdjęcie francuskiego hodowcy grzywaczy chińskich -nagich . Facecik był zupełnie goły ( no nie tak ładny jak Basiuilka ) , klejnoty rodzinne zasłaniały mu psy. Zdjęcie można obejrzeć w książeczce wydanej w Polsce pt. PSY O kurde to musialo byc piekne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elżbietarusos Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Na pierwszym zdjęciu jest mój mąż. Ma zajęcia z rzeźby ze skazanymi ( resocjalizacja przez sztukę ) , oraz luźną pogadankę na temat hodowli psów rasowych ( resocjalizacja poprzez miłość do zwierząt ) Na następnych zdjęciach będą wychowawcy z zakładu karnego i skazani. Spotkanie to miało miejsce w zakładzie karnym. Gwiazdą na kolanach mojego meża jest BANAN Quote
elżbietarusos Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Koleżką na kolanach młodego człowieka obok BANANA jest chihuahua KIZI Quote
Recommended Posts