Viris Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Hahaha dobre dobre :) Najlepsze jak ledwo miesci sie w kadrze, jakbym Klare widziala :) No i przekrzywiona glowa na ostatnim. Ogolnie Dorcia ma sliczna postawe. Bardzo mi sie podoba na pierwszym zdjeciu. Quote
Atenka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dora dzięuje za komplementy! O tak, dużo zdjęć to uciekająca pupka Dorci :cool3: Quote
lavinia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 chciałam wam pokazać Pepe.... bardzo przeżyłam i wciąż przeżywam odejście Ptysia, w związku z tym moi faceci ( TZ i Syn ) postanowili sprawić mi na urodziny prezent....i w taki sposób, w zeszłą Sobotę dostałam malucha..... powiem szczerze, że miałam mieszane uczucia, ale tylko w pierwszej chwili...Pepe nie zastąpi mi Ptysia, ale czy można nie kochać takiego potworka ?? chłopcy chcieli, by maluch troche Ptysia przypominał..powiem tak...jak się zamknie jedno oko i patrzy z boku, to jest ok. Charakterek ma zupełnie inny, chociaż wierzę, że część Ptysiunia gdzieś w nim jest, bo czasem ni z tego ni z owego robi coś zupełnie niepodobnego do siebie, a bardzo charakterystycznego dla Ptysia - to Ptysiowy daje mi znać, że wszystko jest ok. Pepe w Niedzielę skończy 4 miesiące, jego mama to Etna Ostap Bender, a tata to Premierrible Bufo Bufo Pilula's a tu mały diabełek; Quote
_beatka_ Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 i caly jest przepiekny:loveu: ale bardziej nie smialy, nie to co ptysiek, maly wariat:razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No i bardzo dobrze się stało . Kochany ten twój syn i TZ. Jaki dobry pomysł mieli. Niech mały rosnie u Was i dokazuje. Piekne niezapomniane chwile dorastania. Mama Wioli Quote
Atenka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dwa pulpety: Zgadnijcie co to za bulwa siedzi u mnie na kolanach?? Quote
Viris Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaa Klaaaaarcia!!!! Ślicznie razem wyszlyscie ;) Quote
_beatka_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jasne ze klarcia:razz: ale co ona tam robila:cool1: :cool3: Quote
Joss Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Antena, jaaaka pieekna para:))))) i to z dziecmi odrazu:)))) Quote
Atenka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Joss napisał(a):Antena, jaaaka pieekna para:))))) i to z dziecmi odrazu:)))) :loveu: , jedno dziecko już ma trzy lata, a my dalej piękni...:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 oj piekni trzeba przyznac,a le jakie dzieci piekne:cool3: :eviltong: Quote
misiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Atenka napisał(a)::loveu: , jedno dziecko już ma trzy lata, a my dalej piękni...:evil_lol: ...i młodzi :evil_lol:. Quote
Atenka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 _beatka_ napisał(a):jasne ze klarcia:razz: ale co ona tam robila:cool1: :cool3: Jej pańcia miała już jej dość i postanowiła mi podrzucić na jakiś czas :eviltong: , z czego nie powiem byłam zadowolona. Quote
Viris Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Klarcia miala mnie dosc i postanowila sie podrzucic ciotce Atence :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 no ladnie viris, zeby tak wlasne corcie podrzucac ciotkom :mad: :lol: Quote
Ja&Roniuś Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Viris napisał(a):Po to ciotki sa :> Dokładnie Viris pańcie są do kochania a cioteczki do rozpieszczania:evil_lol: Quote
Viris Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Nie nie nie !!! Pańcie sa do kochania, rozpieszcza miziania, a cioteczki sa po to ze jak panci rece opadaja to przejmuja obowiazki :> Quote
Ja&Roniuś Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Viris napisał(a):Nie nie nie !!! Pańcie sa do kochania, rozpieszcza miziania, a cioteczki sa po to ze jak panci rece opadaja to przejmuja obowiazki :> :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts