Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamieszczam zdjęcia z klubówki. Mój aparat niestety jakiś czas temu zrobil wysiadke i pożyczyłam cyfrówke od mojego siostrzeńca. Niestety zdjęcia nie są najlepszej jakości ale można cos tam na nich zobaczyć :-)
Nie mam ufoconych wszystkich welszy gdyz sama wystawiałam swoją sukę ale pare fotek mam:

Carioca z Turzycowych Kniej

[SIZE=2]Czardasz Z Szumiących Klonów i Debora z Kozackich Stepów

Cesaria Adriana`s Dogs

Debora Z Kozackich Stepów

Posted

i na koniec welszy:

Shogun Venator Magnus

Tyson Venator Magnus

Tabasco Venator Magnus

nie wiem moze Ibolya bedzie wiedziec :-)

Ibolya wstaw fotke Tequilli Venator Magnus bo ja nie mam

Posted

swallow napisał(a):
i na koniec welszy:

nie wiem moze Ibolya bedzie wiedziec :-)

To jest szczeniaczek Gracja Czereda Trapera

A biedny Asik znowu się nie załapał, ech... z nami tak zawsze.

Posted

J.borowy to nie jest Gracja, wydaje mi się że to jest Wega Venator Magnus.
Gracja jest na tym zdjeciu, a po lewej stronie widać spodnie i buty właściciela suki, zupełne inne niż na tym drugim zdjęciu :lol:

zobacz, że na obu zdjęciach kto inny wystawia welsza, moim zdaniem na fotce poniżej jest Wega Venator Magnus, ale ponieważ większości zdjęć nie robiłam sama dlatego nie jestem pewna.
[SIZE=2]

Wielkie sorki, że nie ufociliśmy Asika (tak przy okazji naprawde wielkie gratulacje za skończenie championatu), ale gdy Asik sie prężył na ringu ja przygotowywałam swoją Cześkę. Następnym razem obfotografuję go ze wszystkich stron ;)

Posted

We Włocławku nie byłam,więc moge sie mylic, ale to zwierzątko chyba suczką nie jest , bo cosik mu pod brzusiem dynda :evil_lol::evil_lol:co zwykle pieski miewają :evil_lol:,więc to może nie Gracja a Gracjusz ??? :eviltong::eviltong:

Posted

swallow ja chce Czeske !!! :-D Gdzie bedziecie bym mogla ja sobie zobaczyc !! i ktore miejsce zajela i dlaczego ;-)
Niedzwiedzica na faktycznie cos tam "dynda" .......... a jak przyszla mama ??

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
We Włocławku nie byłam,więc moge sie mylic, ale to zwierzątko chyba suczką nie jest , bo cosik mu pod brzusiem dynda :evil_lol::evil_lol:co zwykle pieski miewają :evil_lol:,więc to może nie Gracja a Gracjusz ??? :eviltong::eviltong:
Dokładnie :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

Pewnie macie rację, że to nie Gracja. Piesek to jednak też nie jest, więc to chyba jednak Wega.
Przekonał mnie trop spodniowy: Gracja powinna się kojarzyć z tymi spodniami:

Posted

jborowy napisał(a):
Piesek to jednak też nie jest...

Jborowy-suczka to tez , patrząc na anatomię , nie jest :evil_lol:więc jakis obojniak albo transwestyta psi ;)
Nitencja- przyszła mamuśka ok, apetyt ma dobry, szama za 2 psy ( może powinna za..6 ;)), biega po lesie radośnie,ale ostrożniej niz zwykle, zamiast szukać sarenek dręczy mnie kijkami, które namietnie aportuje i wciska mi w rece albo usiłuje mnie nimi przewrócic :evil_lol: Śpi głównie na pleckach, brzusiem ogromnym do góry, stęka przy tym okropppppnie a co gorsza, w nocy zajmuje 1/2 łóżka. Ale jak tu ciężarówkę przesuwać, sen jej zakłócać :eviltong: Kojec juz umyty, kocyki poprane, choć powinna jeszcze z tydzień poturlać się ...

Posted

Znalazłam zdjecie Wegi Venator Magnus:

Także na tym zagadkowym zdjęciu najprawdopodobniej jest Shogun Venator Magnus, zwłaszcza że spodnie się zgadzają z poprzednich zdjęć :cool3: (ale to co dynda pod brzusiem jak napisała Niedzwiedzica moze byc zwykłą plamą z obiektywu :) )

Nitencja miałam chęć jechać do Nowego Dworu, ale jeszcze nie zgłosiłam suki, a już jest po terminie, natomiast na pewno będziemy w Łodzi. Moja Cześka w swojej klasie zajęła drugie miejsce, przegrywając z Tequillą Venator Magnus

Posted

Swallow-otworzyłam tę fotę w powiekszeniu i "toto" na pewno plamą nie jest. Tez typuje SHOGUNA, bo umaszczenie psa mi pasuje, kolor spodni własciciela tez-no i obroża na jakiej był wystawiany pies.
Cześka śliczna dziewczyna :multi:

Posted

swallow napisał(a):
Nitencja miałam chęć jechać do Nowego Dworu, ale jeszcze nie zgłosiłam suki, a już jest po terminie

termin został przesunięty dla formularza internetowego i zgłoszeń faxem do 20 marca!!!

Posted

Prezentuję nasze zdobycze z Włocławka :)
Mł.Zwyc.Klubu i BOB - norwich terrier (suka) DOBROCHNA ALTA CARYA Zamlicze

oraz "tylko" doskonala pierwsza lokata w klasie mlodziezy - mala cairn terierka Hjohoo`s HJO MAKE THE RIGHT STUFF - Adela

Nie wiem niestety czemu sędzie Marina Gierasimowa nie przyznala żadnego tytulu w rasie cairn terrier (a bylo nas 3). Moze nie lubi cairnów ;)) Na osłodę pochwaliła nas pani sędzia E.Chwalibóg o to nam poprawiło humor :)))