UTAAP Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Noo, he he:lol: Probowalam zmienic edytujac, ale nie dalo sie - Wielki Brat patrzy!:diabloti: Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Zamieszczam zdjęcia z klubówki. Mój aparat niestety jakiś czas temu zrobil wysiadke i pożyczyłam cyfrówke od mojego siostrzeńca. Niestety zdjęcia nie są najlepszej jakości ale można cos tam na nich zobaczyć :-) Nie mam ufoconych wszystkich welszy gdyz sama wystawiałam swoją sukę ale pare fotek mam: Carioca z Turzycowych Kniej [SIZE=2]Czardasz Z Szumiących Klonów i Debora z Kozackich Stepów Cesaria Adriana`s Dogs Debora Z Kozackich Stepów Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 i dalej: Gracja Czereda Trapera Omka z Kojca Użytkowych Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 i na koniec welszy: Shogun Venator Magnus Tyson Venator Magnus Tabasco Venator Magnus nie wiem moze Ibolya bedzie wiedziec :-) Ibolya wstaw fotke Tequilli Venator Magnus bo ja nie mam Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Airedale szły równolegle z welszami, to co udało mi sie ufocic to wstawiam: Aramis Irenkaz Ariadna Ptasie Siedlisko Atut Ptasie Siedlisko Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 i kolejne: Candy Cane Erbetki Coco Chanel Erbetki Prima Filozofia Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 i na koniec: Igor Marakita Million Dollar Baby Fidale Trophy For Pasja Poezja Ruchu Więcej fotek nie mam Quote
Ali26762 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 swallow napisał(a): [SIZE=2]Czardasz Z Kozackich Stepów i Debora z Kozackich Stepów Czardasz z Szumiących Klonów :) Quote
swallow Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 No pomyliłam, u mnie dużo pracy i już sama nie wiem co pisze :), juz poprawiam. Quote
Ali26762 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dzięki :) Zauważyłam, bo to rodzina ;) Brat Deryla :) Quote
Nitencja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Swallow dzieki za foty !! Jak masz coswiecej to prosze , moze na skrzynke ;-) ?? Caesaria dorasta i coraz ladniejsza :) gratuluje. Quote
jborowy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 swallow napisał(a):i na koniec welszy: nie wiem moze Ibolya bedzie wiedziec :-) To jest szczeniaczek Gracja Czereda Trapera A biedny Asik znowu się nie załapał, ech... z nami tak zawsze. Quote
swallow Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 J.borowy to nie jest Gracja, wydaje mi się że to jest Wega Venator Magnus. Gracja jest na tym zdjeciu, a po lewej stronie widać spodnie i buty właściciela suki, zupełne inne niż na tym drugim zdjęciu :lol: zobacz, że na obu zdjęciach kto inny wystawia welsza, moim zdaniem na fotce poniżej jest Wega Venator Magnus, ale ponieważ większości zdjęć nie robiłam sama dlatego nie jestem pewna. [SIZE=2] Wielkie sorki, że nie ufociliśmy Asika (tak przy okazji naprawde wielkie gratulacje za skończenie championatu), ale gdy Asik sie prężył na ringu ja przygotowywałam swoją Cześkę. Następnym razem obfotografuję go ze wszystkich stron ;) Quote
niedzwiedzica Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 We Włocławku nie byłam,więc moge sie mylic, ale to zwierzątko chyba suczką nie jest , bo cosik mu pod brzusiem dynda :evil_lol::evil_lol:co zwykle pieski miewają :evil_lol:,więc to może nie Gracja a Gracjusz ??? :eviltong::eviltong: Quote
Nitencja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 swallow ja chce Czeske !!! :-D Gdzie bedziecie bym mogla ja sobie zobaczyc !! i ktore miejsce zajela i dlaczego ;-) Niedzwiedzica na faktycznie cos tam "dynda" .......... a jak przyszla mama ?? Quote
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 niedzwiedzica napisał(a):We Włocławku nie byłam,więc moge sie mylic, ale to zwierzątko chyba suczką nie jest , bo cosik mu pod brzusiem dynda :evil_lol::evil_lol:co zwykle pieski miewają :evil_lol:,więc to może nie Gracja a Gracjusz ??? :eviltong::eviltong: Dokładnie :evil_lol: :cool3: ;) Quote
jborowy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Pewnie macie rację, że to nie Gracja. Piesek to jednak też nie jest, więc to chyba jednak Wega. Przekonał mnie trop spodniowy: Gracja powinna się kojarzyć z tymi spodniami: Quote
jborowy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Nasuwa mi się taki wniosek, aby w przyszłości numery startowe przyklejać na nogawkach spodni, poniżej kolan!!! Quote
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Wiesz, że ja tak kiedyś robiłem (przyklejałem numer na udzie) dopóki pewna sędzina nie zwróciła mi uwagi że to nieelegancko :roll: :mad: :angryy: Quote
niedzwiedzica Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 jborowy napisał(a): Piesek to jednak też nie jest... Jborowy-suczka to tez , patrząc na anatomię , nie jest :evil_lol:więc jakis obojniak albo transwestyta psi ;) Nitencja- przyszła mamuśka ok, apetyt ma dobry, szama za 2 psy ( może powinna za..6 ;)), biega po lesie radośnie,ale ostrożniej niz zwykle, zamiast szukać sarenek dręczy mnie kijkami, które namietnie aportuje i wciska mi w rece albo usiłuje mnie nimi przewrócic :evil_lol: Śpi głównie na pleckach, brzusiem ogromnym do góry, stęka przy tym okropppppnie a co gorsza, w nocy zajmuje 1/2 łóżka. Ale jak tu ciężarówkę przesuwać, sen jej zakłócać :eviltong: Kojec juz umyty, kocyki poprane, choć powinna jeszcze z tydzień poturlać się ... Quote
swallow Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Znalazłam zdjecie Wegi Venator Magnus: Także na tym zagadkowym zdjęciu najprawdopodobniej jest Shogun Venator Magnus, zwłaszcza że spodnie się zgadzają z poprzednich zdjęć :cool3: (ale to co dynda pod brzusiem jak napisała Niedzwiedzica moze byc zwykłą plamą z obiektywu :) ) Nitencja miałam chęć jechać do Nowego Dworu, ale jeszcze nie zgłosiłam suki, a już jest po terminie, natomiast na pewno będziemy w Łodzi. Moja Cześka w swojej klasie zajęła drugie miejsce, przegrywając z Tequillą Venator Magnus Quote
niedzwiedzica Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Swallow-otworzyłam tę fotę w powiekszeniu i "toto" na pewno plamą nie jest. Tez typuje SHOGUNA, bo umaszczenie psa mi pasuje, kolor spodni własciciela tez-no i obroża na jakiej był wystawiany pies. Cześka śliczna dziewczyna :multi: Quote
Roksana Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 swallow napisał(a):Nitencja miałam chęć jechać do Nowego Dworu, ale jeszcze nie zgłosiłam suki, a już jest po terminie termin został przesunięty dla formularza internetowego i zgłoszeń faxem do 20 marca!!! Quote
altacarya Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Prezentuję nasze zdobycze z Włocławka :) Mł.Zwyc.Klubu i BOB - norwich terrier (suka) DOBROCHNA ALTA CARYA Zamlicze oraz "tylko" doskonala pierwsza lokata w klasie mlodziezy - mala cairn terierka Hjohoo`s HJO MAKE THE RIGHT STUFF - Adela Nie wiem niestety czemu sędzie Marina Gierasimowa nie przyznala żadnego tytulu w rasie cairn terrier (a bylo nas 3). Moze nie lubi cairnów ;)) Na osłodę pochwaliła nas pani sędzia E.Chwalibóg o to nam poprawiło humor :))) Quote
Recommended Posts