Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fuka']Widzieliście nową ekipę?

Marina Gierasimowa - Rosja

Frantisek Polehna - Czechy
Svetlana Shevchenko - Ukraina
Rita Kadike-Skadina - Łotwa
Olga Dolejsova - Czechy

[quote name='foxydoxy']F. Polehna (hod. Star Franke) dostanie foksy - to pewne.

[quote name='gryffindor']Z tego co wiem to na 100%
Svetlana Shevchenko - Ukraina - yorki
Rita Kadike-Skadina - Łotwa - westie

Skąd to macie? Bo ja na stronach zkwp widzę dalej tylko skład z ś.p. Elke Peper.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gryffindor napisał(a):
Jak sie do nich zadzwoni to udzielaja odpowiedzi.

Lubię niespodzianki - poczekam. Zresztą, co to zmieni ?? Już zgłoszone i zapłacone, po co mam się stresować ;)

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
JA tez zaplaciłem zglosilem i pojade, akto bedzie sedziował obojetne i tak wygram :evil_lol:

Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ? Może zrobimy listę i niech nam wyślą od razu karty ocen itd :evil_lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ?
OK, to ja biorę Airedale, co będzie szczególnie trudne biorąc pod uwagę, że ani mnie, ani moich psów tam nie będzie. ;)

Posted

[quote name='Flaire']... ani mnie, ani moich psów tam nie będzie...;)
Dlaczego?...:(... A tak liczyłam, że zobaczę Lotkę... Pewnie w Krakowie :lol: ...

Zgłaszaj do klasy BABY! :multi:

Posted

[quote name='sortis']Dlaczego?Nie będzie mnie wtedy w Polsce (wyjazd planowany od prawie dwóch lat).

[quote name='sortis']A tak liczyłam, że zobaczę Lotkę... sortis, przecież Ty z Warszawy - zapraszam w każdej chwili na oględziny tej terrorystki! Tylko zapatrz się w jakieś ubranie pancerne! :mad: :lol:

[quote name='sortis']Pewnie w Krakowie :lol: ...

Zgłaszaj do klasy BABY! :multi:Z tego co wyczytałam, klasy baby są tylko na klubówkach - czy to prawda? Wiem, że kiedyś były również na międzynarodówkach, ale nie wiem, czy dalej tak jest. Jeśli tak, i jeśli mała będzie wyglądać obiecująco, to pewnie ją gdzieś zgłoszę, bo i tak planuję z Apcią po międzynarodówkach jeździć. Natomiast jej debiut w młodzieży planuję pewnie na Toruń - choć w chwili obecnej, gdy jedno ucho już się podniosło, a drugie kłapcia, to trudno wystawy planować ;-).

Posted

Masz racje klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma. Za granica na wszystkich wystawach jest klasa baby i to niewazne jakiej rangi jest wystawa.

Posted

[quote name='Nitencja']Masz racje klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma.Ha, to dla mnie jeszcze lepiej, bo znaczy, że Lotka nic nie straci poprzez moją nieobecność. :-)

Posted

[quote name='Flaire']sortis, przecież Ty z Warszawy - zapraszam w każdej chwili na oględziny tej terrorystki! Tylko zapatrz się w jakieś ubranie pancerne! :mad: :lol:

Dziękuję za miłe zaproszenie. Jak tylko skompletuję odpowiedni ekwipunek... :lol:

[quote name='Nitencja'] ... klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma ...
A to jestem bardzo zdziwiona, myślałam, że klasa baby na klubie należy się z urzędu. Jak duże CWC, jak konkurencje hodowlane.

Posted

Tak, to najsympatyczniejsza konkurencja - w zeszlym roku jak zasuwal mlody szkocik (mial chyba najwyzej ze 3 miesiace) wszyscy bili mu brawo, byl niesamowicie slodki:loveu: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

hmmm Nitencjo czyli ze szczeniakiem malym jak nasze mozna na ta wystawe udac sie jedynie w celu oswajania sie z tego typu sytuacjami?hmmm bo podejsc i walczyc, w szranki stanac nie wyjdzie bo nie ma klasy baby:P
a Misha by chciala sie posocjalizowac sie z sedziami:P:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='"PARSONRK"'][quote name='Flaire']OK, to ja biorę Airedale, co będzie szczególnie trudne biorąc pod uwagę, że ani mnie, ani moich psów tam nie będzie. ;)Napisał(a) PARSONRK
Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ?

.......to ja weszterriery......:evil_lol: :evil_lol: :lol:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner