sortis Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Fuka']Widzieliście nową ekipę? Marina Gierasimowa - Rosja Frantisek Polehna - Czechy Svetlana Shevchenko - Ukraina Rita Kadike-Skadina - Łotwa Olga Dolejsova - Czechy [quote name='foxydoxy']F. Polehna (hod. Star Franke) dostanie foksy - to pewne. [quote name='gryffindor']Z tego co wiem to na 100% Svetlana Shevchenko - Ukraina - yorki Rita Kadike-Skadina - Łotwa - westie Skąd to macie? Bo ja na stronach zkwp widzę dalej tylko skład z ś.p. Elke Peper. Quote
PARSONRK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Właśnie, właśnie. A parsonki kto ??:cool3: ;) Quote
PARSONRK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Roksana napisał(a):ze strony zk we włocławku Już też mam :lol: Quote
gryffindor Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jak sie do nich zadzwoni to udzielaja odpowiedzi. Quote
PARSONRK Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 gryffindor napisał(a):Jak sie do nich zadzwoni to udzielaja odpowiedzi. Lubię niespodzianki - poczekam. Zresztą, co to zmieni ?? Już zgłoszone i zapłacone, po co mam się stresować ;) Quote
Marek z Gromem Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 JA tez zaplaciłem zglosilem i pojade, akto bedzie sedziował obojetne i tak wygram :evil_lol: Quote
gryffindor Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 To sie nazywa własciwe podejscie:lol: Quote
PARSONRK Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Marek z Gromem napisał(a):JA tez zaplaciłem zglosilem i pojade, akto bedzie sedziował obojetne i tak wygram :evil_lol: Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ? Może zrobimy listę i niech nam wyślą od razu karty ocen itd :evil_lol: Quote
Flaire Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PARSONRK napisał(a):Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ? OK, to ja biorę Airedale, co będzie szczególnie trudne biorąc pod uwagę, że ani mnie, ani moich psów tam nie będzie. ;) Quote
sortis Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Flaire']... ani mnie, ani moich psów tam nie będzie...;) Dlaczego?...:(... A tak liczyłam, że zobaczę Lotkę... Pewnie w Krakowie :lol: ... Zgłaszaj do klasy BABY! :multi: Quote
Flaire Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='sortis']Dlaczego?Nie będzie mnie wtedy w Polsce (wyjazd planowany od prawie dwóch lat). [quote name='sortis']A tak liczyłam, że zobaczę Lotkę... sortis, przecież Ty z Warszawy - zapraszam w każdej chwili na oględziny tej terrorystki! Tylko zapatrz się w jakieś ubranie pancerne! :mad: :lol: [quote name='sortis']Pewnie w Krakowie :lol: ... Zgłaszaj do klasy BABY! :multi:Z tego co wyczytałam, klasy baby są tylko na klubówkach - czy to prawda? Wiem, że kiedyś były również na międzynarodówkach, ale nie wiem, czy dalej tak jest. Jeśli tak, i jeśli mała będzie wyglądać obiecująco, to pewnie ją gdzieś zgłoszę, bo i tak planuję z Apcią po międzynarodówkach jeździć. Natomiast jej debiut w młodzieży planuję pewnie na Toruń - choć w chwili obecnej, gdy jedno ucho już się podniosło, a drugie kłapcia, to trudno wystawy planować ;-). Quote
Nitencja Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Masz racje klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma. Za granica na wszystkich wystawach jest klasa baby i to niewazne jakiej rangi jest wystawa. Quote
Flaire Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Nitencja']Masz racje klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma.Ha, to dla mnie jeszcze lepiej, bo znaczy, że Lotka nic nie straci poprzez moją nieobecność. :-) Quote
sortis Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Flaire']sortis, przecież Ty z Warszawy - zapraszam w każdej chwili na oględziny tej terrorystki! Tylko zapatrz się w jakieś ubranie pancerne! :mad: :lol: Dziękuję za miłe zaproszenie. Jak tylko skompletuję odpowiedni ekwipunek... :lol: [quote name='Nitencja'] ... klasa baby powinna byc na klubie ale organizatorzy nie wzieli tej klasy pod uwage i jej nie ma ... A to jestem bardzo zdziwiona, myślałam, że klasa baby na klubie należy się z urzędu. Jak duże CWC, jak konkurencje hodowlane. Quote
Roksana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no niestety u nas jest bardzo rzadko, i to w roznych klubach :-( a to jest najfajniejsza rzecz BIS Baby :loveu: a już BIS Baby na klubówce molosów to poezja :p Quote
czapla Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tak, to najsympatyczniejsza konkurencja - w zeszlym roku jak zasuwal mlody szkocik (mial chyba najwyzej ze 3 miesiace) wszyscy bili mu brawo, byl niesamowicie slodki:loveu: :lol: Quote
czapla Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A i zapomnialam dodac - ja oczywiscie biore kerraki;) :lol: Quote
Roksana Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no genialny był :loveu: nawet mam gdzieś jego jakieś fotki :p Quote
Fritz Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hmmm Nitencjo czyli ze szczeniakiem malym jak nasze mozna na ta wystawe udac sie jedynie w celu oswajania sie z tego typu sytuacjami?hmmm bo podejsc i walczyc, w szranki stanac nie wyjdzie bo nie ma klasy baby:P a Misha by chciala sie posocjalizowac sie z sedziami:P:loveu: :evil_lol: Quote
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='"PARSONRK"'][quote name='Flaire']OK, to ja biorę Airedale, co będzie szczególnie trudne biorąc pod uwagę, że ani mnie, ani moich psów tam nie będzie. ;)Napisał(a) PARSONRK Ok tobie zostawiam jacki, ja biorę parsony, kto jeszcze jakie rasy zaklepuje ? .......to ja weszterriery......:evil_lol: :evil_lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner Quote
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Qrcze, uprzedziłeś mnie :mad: :roll: ;) Quote
zakla Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Moze jakis terrieromaniak z Warszawki ma jedno miejsce wolne w aucie??:???: Quote
PARSONRK Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 zakla napisał(a):Moze jakis terrieromaniak z Warszawki ma jedno miejsce wolne w aucie??:???: Ludek jedzie - jej zapytaj ;) Quote
Recommended Posts