Cheryl Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Dino miał łupież. Kupiłam "JEAN PIERRE HERY Action Poils Abimes Shampoo" i po problemie. :) Quote
sabina05 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja bym na twoim miejscu zerknęła na krakvet.pl Tam jest bardzo duży wybór wszelkiego rodzaju kosmetyków dla psów i jestem przekonana, że znajdziesz również szampon na łupież w przystępnej cenie. Niestety ten problem co jakiś czas spotyka psy, ale można się z nim szybko uporać. Quote
chau Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kup mu jakiś dobry szampon przeciwłupieżowy dla psów albo jakiś specjalny preparat np. firmy EUROWET Sebovet Dry - przeciwłupieżowy preparat dermatologiczny, jest on dostepny np. w sklepie Krakvet. W całkiem dobrej cenie i bardzo szybko działa, mój pies też miał kiedyś problemy z tym i po paru pierwszych użyciach już nie było sladu po łupieżu a w dodatku działa trwale - po zaprzestaniu używania łupiez nie wrócil. Po 2 tygodniach było po sprawie. Quote
Recommended Posts