niunka04 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej Kaho;) Wracaj do nas szybko zdrowa;) Quote
kaho Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Witam serdecznie - już wróciłam :multi:. Dziekuję serdecznie za Wasze życzenia :loveu:- chyba się spełniły :razz:. Mam nadzieję, że długi czas już nic mi się nie przytrafi a jak mówi mój mąż "złego diabli nie biorą" :cool3:. Najgorsze tylko, że internet mam teraz jedynie w pracy, więc będzie trochę 'dorywczo'. Quote
ariss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 cieszę się, że doszłaś do siebie i że wsio jest ok!!!!:) Quote
kaho Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 ariss napisał(a):cieszę się, że doszłaś do siebie i że wsio jest ok!!!!:) Dzieki serdecznie:loveu::loveu::loveu:. Quote
niunka04 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='kaho']Witam serdecznie - już wróciłam :multi:. Dziekuję serdecznie za Wasze życzenia :loveu:- chyba się spełniły :razz:. Mam nadzieję, że długi czas już nic mi się nie przytrafi a jak mówi mój mąż "złego diabli nie biorą" :cool3:. Najgorsze tylko, że internet mam teraz jedynie w pracy, więc będzie trochę 'dorywczo'.[/QUOTE he he wiadomo już czemu to nasza kaho w szpitalu leżała nie mąż;) dorywczo czy nie.. dobrze że jesteś;) Quote
kaho Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 niunka04 napisał(a):he he wiadomo już czemu to nasza kaho w szpitalu leżała nie mąż;) dorywczo czy nie.. dobrze że jesteś;) Jeszcze raz wielkie dzieki!!!:lol:- milo byc znowu w Wami :loveu:. Quote
kaho Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Z tego wszystkiego zapomniałam zdać Wam relację co zastałam po powrocie do domu - oczywiście chodzi o Holly:loveu:. Określić to można dwoma słowami - PIES ZDZICZAŁ:angryy:. Widać nikt z rodzinki, podczas mojej nieobecności, nie był: - wymagający (sunia robi co chce i zaczęła podgryzać domowników /choć to już 'zasługa' synka biegającego z pokoju do pokoju a Hollcia próbuje w ten sposób go zatrzymać/:diabloti:), - konsekwentny (Holly nie zwarca uwagi na polecenia i ich realizację, warczy na psy):mad:, - zminolubny (niewątpliwie jest rozleniwiona:shake:), - aktywny(oczywiście niewybiegana a o spokojnym spacerowaniu ' przy nodze' mogę w ogóle zapomnieć bo cały czas podskakuje, chce biegać):placz:. Co prawda i tak ja :loveu::loveu::loveu:, ale teraz mam pełne ręce roboty:angryy::mad:- aby tylko cierpliwości mi starczyło :razz:. Quote
niunka04 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ci faceci. Wziąść im zostawić trochę odpowiedzialności. Eh... No ale przynajmniej się nie nudzisz;) Quote
Doginka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kasiu, cieszę się, że wróciłaś cała i zdrowa:loveu: I tak trzymaj;-) Nawróć Holly na dobra drogę, bo już w marcu ją trymujemy i szykujemy się na show;-) Tylko please nie wyłamuj się Powiedz, że będziemy ją wystawiać Bo ja w tym samym czasie szykuję Gordonka, żeby razem ich wystawiać;-) Quote
kaho Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Doginka']Kasiu, cieszę się, że wróciłaś cała i zdrowa:loveu: I tak trzymaj;-) :loveu::loveu::loveu:. [quote name='Doginka'] Nawróć Holly na dobra drogę, bo już w marcu ją trymujemy i szykujemy się na show;-) Zdaje sie, ze bedziesz musiala mi pomoc w tym 'nawroceniu' :cool3: - mam nadzieje, ze sie zgodzisz .A co do trymowania to jestesmy umowione :lol:- Hollcia juz tak strasznie zarosla, ze nawet nic nie widzi na slepia (zastanawiam sie czy wczesniej do Ciebie nie wpasc ta male 'podrasowanie' - to by sie jej bardzo przydalo). A moze Ty bys do nas w koncu sie wybrala ze sznupkami - moze spacer na Polach Mokotowskich a potem cos dla nas?:???: [quote name='Doginka']Tylko please nie wyłamuj się Powiedz, że będziemy ją wystawiać Bo ja w tym samym czasie szykuję Gordonka, żeby razem ich wystawiać;-) Będziemy, będziemy :cool3: - zobaczymy co z tego wyniknie :p. Quote
niunka04 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 no proszę to macie dziewczyny nie lada zadanie;) a gdzie wystawiać??? to ja napewno będę;) Quote
Doginka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kasiu, ja narazie nie mam kiedy przyjechać. Z dnia na dzień zaczyna mi przybywać roboty;-) Ale zapraszam z Holly na podsztrzyzyny łapek i brewek:lol::loveu: Quote
kaho Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 niunka04 napisał(a):no proszę to macie dziewczyny nie lada zadanie;) a gdzie wystawiać??? to ja napewno będę;) Zadanie jak zadanie - to chyba raczej juz 'standardzik' :cool3:. Co do wystawy to wszystko zalezt od teg: kiedy ja wytrymujemy i kiedy Hollcia zdazy odrosna, niestety na kwiecien nie ma co sie nastawiac. Jak tylko sie zdecydujemy na konkretna wystawe to damy Ci namiary :lol: . Quote
kaho Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Doginka napisał(a):Kasiu, ja narazie nie mam kiedy przyjechać. Z dnia na dzień zaczyna mi przybywać roboty;-) Szkoda, ale co sie odwlecze to nie uciecze ;). Doginka napisał(a):Ale zapraszam z Holly na podsztrzyzyny łapek i brewek:lol::loveu: Koniecznie musimy sie zjawic - mala wyglada jak stado nieszczesc (zadzwonie do Ciebie to sie umowimy pewno juz w przyszlym tygodniu):cool3:. Quote
kaho Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Doginka napisał(a):Czekam na tele od Ciebie;-) Już nie moge doczekać się czwartku :cool3::loveu: - Hollunia będzie zachwycona :loveu::loveu::loveu:. Quote
Doginka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 kaho napisał(a):Już nie moge doczekać się czwartku :cool3::loveu: - Hollunia będzie zachwycona :loveu::loveu::loveu:. Ja też czekam na Ciebie jak na szpilkach;-) Quote
niunka04 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Może w końcu jakieś foteczki po czwartku;) Quote
kaho Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 niunka04 napisał(a):Może w końcu jakieś foteczki po czwartku;) Hmm..... może będą :cool3::loveu::cool3:. Quote
Doginka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 kaho napisał(a):Hmm..... może będą :cool3::loveu::cool3:. Będą napewno:lol: Quote
kaho Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Doginka napisał(a):Będą napewno:lol: W takim razie mam nadzieje, ze cosik i nam wkleisz :cool3::loveu:. Quote
kaho Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dziewczyny, nauczcie mnie prosze robic banerki;) - ja, poki co, jeszcze w tym zakresie sie niewyedukowalam :shake: :angryy:. Quote
niunka04 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja to sobie zamawiam u innych;) nie mam tego daru niestety;) Quote
Kokosek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kaho napisał(a):Dziewczyny, nauczcie mnie prosze robic banerki;) - ja, poki co, jeszcze w tym zakresie sie niewyedukowalam :shake: :angryy:. jak tu niestety nie pomogę, nawet sama nie mam :( Quote
niunka04 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 jak chcecie kaho i kokosek to wam zamówie u dziewczyn albo dam namiary;) Quote
Recommended Posts