Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie - już wróciłam :multi:.
Dziekuję serdecznie za Wasze życzenia :loveu:- chyba się spełniły :razz:. Mam nadzieję, że długi czas już nic mi się nie przytrafi a jak mówi mój mąż "złego diabli nie biorą" :cool3:. Najgorsze tylko, że internet mam teraz jedynie w pracy, więc będzie trochę 'dorywczo'.

Posted

[quote name='kaho']Witam serdecznie - już wróciłam :multi:.
Dziekuję serdecznie za Wasze życzenia :loveu:- chyba się spełniły :razz:. Mam nadzieję, że długi czas już nic mi się nie przytrafi a jak mówi mój mąż "złego diabli nie biorą" :cool3:. Najgorsze tylko, że internet mam teraz jedynie w pracy, więc będzie trochę 'dorywczo'.[/QUOTE
he he wiadomo już czemu to nasza kaho w szpitalu leżała nie mąż;) dorywczo czy nie.. dobrze że jesteś;)

Posted

niunka04 napisał(a):
he he wiadomo już czemu to nasza kaho w szpitalu leżała nie mąż;) dorywczo czy nie.. dobrze że jesteś;)

Jeszcze raz wielkie dzieki!!!:lol:- milo byc znowu w Wami :loveu:.

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałam zdać Wam relację co zastałam po powrocie do domu - oczywiście chodzi o Holly:loveu:.
Określić to można dwoma słowami - PIES ZDZICZAŁ:angryy:.
Widać nikt z rodzinki, podczas mojej nieobecności, nie był:
- wymagający (sunia robi co chce i zaczęła podgryzać domowników /choć to już 'zasługa' synka biegającego z pokoju do pokoju a Hollcia próbuje w ten sposób go zatrzymać/:diabloti:),
- konsekwentny (Holly nie zwarca uwagi na polecenia i ich realizację, warczy na psy):mad:,
- zminolubny (niewątpliwie jest rozleniwiona:shake:),
- aktywny(oczywiście niewybiegana a o spokojnym spacerowaniu ' przy nodze' mogę w ogóle zapomnieć bo cały czas podskakuje, chce biegać):placz:.
Co prawda i tak ja :loveu::loveu::loveu:, ale teraz mam pełne ręce roboty:angryy::mad:- aby tylko cierpliwości mi starczyło :razz:.

Posted

Kasiu, cieszę się, że wróciłaś cała i zdrowa:loveu: I tak trzymaj;-)
Nawróć Holly na dobra drogę, bo już w marcu ją trymujemy i szykujemy się na show;-) Tylko please nie wyłamuj się Powiedz, że będziemy ją wystawiać Bo ja w tym samym czasie szykuję Gordonka, żeby razem ich wystawiać;-)

Posted

[quote name='Doginka']Kasiu, cieszę się, że wróciłaś cała i zdrowa:loveu: I tak trzymaj;-) :loveu::loveu::loveu:.

[quote name='Doginka'] Nawróć Holly na dobra drogę, bo już w marcu ją trymujemy i szykujemy się na show;-) Zdaje sie, ze bedziesz musiala mi pomoc w tym 'nawroceniu' :cool3: - mam nadzieje, ze sie zgodzisz .A co do trymowania to jestesmy umowione :lol:- Hollcia juz tak strasznie zarosla, ze nawet nic nie widzi na slepia (zastanawiam sie czy wczesniej do Ciebie nie wpasc ta male 'podrasowanie' - to by sie jej bardzo przydalo).
A moze Ty bys do nas w koncu sie wybrala ze sznupkami - moze spacer na Polach Mokotowskich a potem cos dla nas?:???:
[quote name='Doginka']Tylko please nie wyłamuj się Powiedz, że będziemy ją wystawiać Bo ja w tym samym czasie szykuję Gordonka, żeby razem ich wystawiać;-)
Będziemy, będziemy :cool3: - zobaczymy co z tego wyniknie :p.

Posted

niunka04 napisał(a):
no proszę to macie dziewczyny nie lada zadanie;) a gdzie wystawiać??? to ja napewno będę;)

Zadanie jak zadanie - to chyba raczej juz 'standardzik' :cool3:. Co do wystawy to wszystko zalezt od teg: kiedy ja wytrymujemy i kiedy Hollcia zdazy odrosna, niestety na kwiecien nie ma co sie nastawiac. Jak tylko sie zdecydujemy na konkretna wystawe to damy Ci namiary :lol: .

Posted

Doginka napisał(a):
Kasiu, ja narazie nie mam kiedy przyjechać. Z dnia na dzień zaczyna mi przybywać roboty;-)
Szkoda, ale co sie odwlecze to nie uciecze ;).
Doginka napisał(a):
Ale zapraszam z Holly na podsztrzyzyny łapek i brewek:lol::loveu:

Koniecznie musimy sie zjawic - mala wyglada jak stado nieszczesc (zadzwonie do Ciebie to sie umowimy pewno juz w przyszlym tygodniu):cool3:.

Posted

Doginka napisał(a):
Czekam na tele od Ciebie;-)

Już nie moge doczekać się czwartku :cool3::loveu: - Hollunia będzie zachwycona :loveu::loveu::loveu:.

Posted

kaho napisał(a):
Dziewczyny, nauczcie mnie prosze robic banerki;) - ja, poki co, jeszcze w tym zakresie sie niewyedukowalam :shake: :angryy:.

jak tu niestety nie pomogę, nawet sama nie mam :(