Doginka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja zwątpiłam, ale dziś jeszcze porobiłam fotki, bo słoneczko przygrzewało doopki:lol: Quote
kaho Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 U nas potwornie zimno, wiec nie zdecydowalam sie na spacer do parku - zostalo nam osiedle ;) Quote
ariss Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 trzeba być twardym, my dziś po lesie chodziliśmy...w słonku było całkiem przyjemnie:) a Holcia śliczna jak zawsze! Quote
kaho Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 ... - wlosy na lapach niemalze jak tren :look3:, ale z przycieciem musimy poczekac az do polowy lutego (mam nadzieje, ze cieczka nie pokrzyzuje nam planow). Maly 'zaroslak' w pelnej krasie: Quote
kaho Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 ariss napisał(a):trzeba być twardym, my dziś po lesie chodziliśmy...w słonku było całkiem przyjemnie:)! Hmm... las, slonko - istna bajka i zupelnie inaczej to brzmi:multi:, a w miescie ... to sie nawet nie chce:shake:. ariss napisał(a):a Holcia śliczna jak zawsze! Dziekujemy serdecznie :loveu::loveu::loveu:. Quote
Doginka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Odczepić się proszę od łap:mad::diabloti: - są teraz takie, jakie chciałabym u Gordonka widzieć:crazyeye::loveu: Holunia jest poprostu rewelacyjna - ma super przedpiersie, super kątowanie, ma porządnie zaznaczony kłąb, extra sierść, boską głowę:crazyeye::loveu::loveu: I nawet zarośnięta jest poprostu bezkonkurencyjna:crazyeye::loveu::loveu: A na wiosnę będzie łatwiej ją skubać, bo włos będzie bardzo dojrzały:multi::multi::multi: Quote
kaho Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Doginka napisał(a):Odczepić się proszę od łap:mad::diabloti: - są teraz takie, jakie chciałabym u Gordonka widzieć:crazyeye::loveu: Holunia jest poprostu rewelacyjna - ma super przedpiersie, super kątowanie, ma porządnie zaznaczony kłąb, extra sierść, boską głowę:crazyeye::loveu::loveu: I nawet zarośnięta jest poprostu bezkonkurencyjna:crazyeye::loveu::loveu: A na wiosnę będzie łatwiej ją skubać, bo włos będzie bardzo dojrzały:multi::multi::multi: Nie wiesz nawet jak bardzo ciesza mnie Twoje slowa :loveu::loveu::loveu:. Quote
kaho Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 niunka04 napisał(a):śliczne puszuste łapki;) Dziekujemy serdecznie :loveu: Quote
kaho Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Mala znowu sie pochorowala :shake: - cos ten zoladek ma az za bardzo tkliwy, ale jak probuje dopasc wszystko (od sniegu zaczynajac) to pozniej taki efekt. Zdaje sie, ze musze zaopatrzyc sie w kaganiec :mad::evil_lol: . Quote
kaho Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 I dostrzegla ;) swojego adoratora - Lalusia Quote
niunka04 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 śliczna zarościak;) widze ze snieg jej się do sierści nie klei wogole;) Quote
Doginka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ale ja za nią się stęskniłam:-( Mam nadzieję, ze jednak jest zdrowa;-) Mamy jeszcze zimę, więc może nowy komplecik się przyda?:lol: Wystarczy skopiować i wkleić w okno edycji podpisu(sygnatura);) Quote
kaho Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='niunka04']śliczna zarościak;) widze ze snieg jej się do sierści nie klei wogole;)[/QUOTE] To tylko takie pozory, bo cala oblepiona jest malymi kuleczkami sniegowymi :shake: - fatal error:angryy:. Po powrocie ze spaceru jest tylko jeden ratunek ...... wanna z letnia woda :evil_lol: . Quote
kaho Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Doginka']Ale ja za nią się stęskniłam:-([/QUOTE] Trzeba bedzie wybrac sie na wspolny spacerek :lol:, ale to jak wroce ze szpitala :shake: - ale mam ferie:shake::angryy:. [quote name='Doginka']Mam nadzieję, ze jednak jest zdrowa;-)][/QUOTE] Teraz jestem juz wyczulona na jej 'problemy zoladkowe' i reaguje dosc szybko - wiec szybciej dochodzi do siebie :lol:. Obecnie jest w swietnej formie, a lobuzuje jak malo kto:mad::evil_lol::loveu:. [quote name='Doginka']Mamy jeszcze zimę, więc może nowy komplecik się przyda?:lol: Wystarczy skopiować i wkleić w okno edycji podpisu(sygnatura);)][/QUOTE] Jestes naszym aniolem :loveu:. Quote
Doginka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='kaho']Trzeba bedzie wybrac sie na wspolny spacerek :lol:, ale to jak wroce ze szpitala :shake: - ale mam ferie:shake::angryy:.[/QUOTE] Jaki szpital?:crazyeye: Co się stało?:hmmmm: Avek musisz skopiować np. na pulpit i potem go wkleić w edycji avatara prosto z kompa;-) Quote
kaho Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Doginka']Jaki szpital?:crazyeye: Co się stało?:hmmmm:[/QUOTE] Mialam kiepskie wyniki rezonansu magnetycznego i lekaz zdecydowal sie na szpital. Traz leze sobie na Banacha (juz od tygodnia) i mnie diagnozuja.... Wiedza co to jest, ale nie wiedza dlaczego - zwie sie to poszerzenie przewodu żółciowego :hmmmm: wiec badaja, badaja, badaja .... A ja juz chce do domu:placz::diabloti:. Mialam nadzieje, ze wypuszcza mnie choc na weekend, a tu bulba:shake::angryy::angryy:- dobrze ze chociaz maz 'dopuscil' :cool3:mnie do kompa :lol::multi:. Poza tym denerwuje sie jak bedzie wygladala Hollunia po moim przysciu do domu :shake: - maz ja teraz czesze i z tego co wiem wyrwal jej juz duzo wlosow z nozek:angryy::angryy::angryy:. [quote name='Doginka']Avek musisz skopiować np. na pulpit i potem go wkleić w edycji avatara prosto z kompa;-)[/QUOTE] Wiem, wiem ... ale tak mi sie podoba to dotychczasowe zdjecie, ze caly czas zwlekam z zamiana :lol:. Moze dzis to zrobie - for you:razz: :loveu:. Quote
kaho Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='niunka04']oh niedobrze.. Oby nic poważnego...[/QUOTE] Mam nadzieje, ze niedlugo wszystko wroci do normy :cool3:. Quote
Doginka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kasiu, mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia. Trzymam baaaardzo mocno kciuki:thumbs: Włosy Holly na łapkach odrosną, najważniejsze, abyś Ty była zdrowa:loveu: Quote
niunka04 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kochana kuruj się tam w tym szpitalu!!! Trzymamy z Nikolką kciuki. Dokładnie o Hollunie się nie martw jakos przeżyje a potem Doginka doprowadzi ją do porządku;) Quote
Recommended Posts