Doginka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cieszę się, że Hollunia wyzdrowiała:multi:Niech dokazuje ile wlezie:diabloti: Quote
niunka04 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 my dzis wróciłyśmy z dworu to miałam małego bałwanka w domu;) Quote
kaho Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 niunka04 napisał(a):my dzis wróciłyśmy z dworu to miałam małego bałwanka w domu;) Ale macie fajnie:lol: - zazdroszcze;). My dluzsze spacery (w tym szalenstwa) poki co mamy tylko w weekendy :-( - z utesknieniem czekam na wiosne :multi:. Quote
Doginka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kaho napisał(a):Ale macie fajnie:lol: - zazdroszcze;). My dluzsze spacery (w tym szalenstwa) poki co mamy tylko w weekendy :-( - z utesknieniem czekam na wiosne :multi:. Nie jesteś osamotniona w swym pragnieniu:lol: Quote
kaho Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Doginka napisał(a):Nie jesteś osamotniona w swym pragnieniu:lol: Qrcze, mam juz dosc zimy w miescie :angryy::angryy::angryy:, dzis wrocilysmy z porannego spaceru nie dosc, ze jak dwa balwany (choc u Holly to juz standard:evil_lol:) to dodatkowo wymeczone - zaden plug chyba nie odwiedzal mojej okolicy :mad::angryy:i trzeba bylo sie przebijac przez sniezne zaspy aby w ogole dojsc do parku. Oczywiscie, w parku lepiej nie bylo (bo w koncu padalo cala nocke) ale przynajmniej pies mial radosc z czystego, swiezego sniegu :multi:- nurkowala w w nim jak krecik:loveu: szkoda tylko, ze i doprowadzenie jej do 'stanu uzywalnosci' tez trwa juz dluzej bo damesa wiecej zbiera korali sniegowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Kokosek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 kaho napisał(a):Qrcze, mam juz dosc zimy w miescie :angryy::angryy::angryy:, dzis wrocilysmy z porannego spaceru nie dosc, ze jak dwa balwany (choc u Holly to juz standard:evil_lol:) to dodatkowo wymeczone - zaden plug chyba nie odwiedzal mojej okolicy :mad::angryy:i trzeba bylo sie przebijac przez sniezne zaspy aby w ogole dojsc do parku. . Uroki zimy :cool3: i pamietaj ZIMA zawsze zaskoczy drogowców :diabloti: chociaż ja wolę warstwę śniegu niż breję z soli, piasku i śniegu Quote
niunka04 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 tez wole snieg;) przynajmniej ubrań nie brudzi. Quote
kaho Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Kokosek napisał(a):Uroki zimy :cool3: i pamietaj ZIMA zawsze zaskoczy drogowców :diabloti: Racja :evil_lol:- nasze służby drogowe są niereformowalne :shake:. Quote
kaho Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 niunka04 napisał(a):tez wole snieg;) przynajmniej ubrań nie brudzi. Tak, ale w mieście czystego śniegu raczej nie uświecisz :( Quote
Kokosek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 kaho napisał(a):Tak, ale w mieście czystego śniegu raczej nie uświecisz :( u nas chwilowo czystego śniegu nie brakuje :) nie ma błota pośniegowego tylko biały puszek Quote
niunka04 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja to tylko wyczekuje wystawy w kwietniu;) mam nadzieje ze bedziecie dziewczyny;) Quote
kaho Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Doginka napisał(a):Stęskniłam się za moją psią wnusią:-( To chyba musimy sie spotkac:cool3: - poopowiadam Ci jaka z niej zrobila sie okrutnica :loveu::loveu::loveu: Quote
kaho Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 niunka04 napisał(a):ja to tylko wyczekuje wystawy w kwietniu;) mam nadzieje ze bedziecie dziewczyny;) No nie wiem - Doginko, zdążymy odrosnąc:razz:? Quote
niunka04 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 to maleństwo bedzie szło pod nożyk??:) Quote
Doginka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 kaho napisał(a):No nie wiem - Doginko, zdążymy odrosnąc:razz:? To zależy od tego, kiedy ją zrobimy, ale myślę, że zaczniemy skubanko w marcu, więc nie odrośnie:shake:. Najwcześniej będzie gotowa na koniec maja początek czerwca;) niunka04 napisał(a):to maleństwo bedzie szło pod nożyk??:) Będzie szła pod paluszki bez nożyka:diabloti: Quote
niunka04 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 o kurcze gratuluje wytrzymałości musza po tym palce boleć Quote
kaho Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 niunka04 napisał(a):o kurcze gratuluje wytrzymałości musza po tym palce boleć Bola, bola :shake: - w koncu to ciezka robota jest, ale za to jaki efekt:multi::loveu::loveu:. Quote
niunka04 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dlatego ja się w to nie mieszam za leniwa jestem;) a co tam z maleńka??? Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 niunka04 napisał(a):... a co tam z maleńka??? No właśnie, pokaż zarościaczka:loveu: Quote
kaho Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Moze w weekend, jak dopisze pogoda, pojde z Holly na spacerek i uda sie zrobic pare fotek:cool3: to zobaczysz te 'lokersy' :evil_lol:. Quote
ariss Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 kaho napisał(a):Moze w weekend, jak dopisze pogoda, pojde z Holly na spacerek i uda sie zrobic pare fotek:cool3: to zobaczysz te 'lokersy' :evil_lol:. oby jeszcze w weekend pogoda dopisała:) Quote
kaho Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Juz zaczynam po malu rejterowac - niby ma byc ladnie ale bardzo zimno, nie jestem pewna czy bede chciala na dluzej sie wybrac aby pofocic :( - no coz, pozyjemy, zobaczymy ;) Quote
Recommended Posts