Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunka04 napisał(a):
my dzis wróciłyśmy z dworu to miałam małego bałwanka w domu;)

Ale macie fajnie:lol: - zazdroszcze;). My dluzsze spacery (w tym szalenstwa) poki co mamy tylko w weekendy :-( - z utesknieniem czekam na wiosne :multi:.

Posted

kaho napisał(a):
Ale macie fajnie:lol: - zazdroszcze;). My dluzsze spacery (w tym szalenstwa) poki co mamy tylko w weekendy :-( - z utesknieniem czekam na wiosne :multi:.

Nie jesteś osamotniona w swym pragnieniu:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Nie jesteś osamotniona w swym pragnieniu:lol:

Qrcze, mam juz dosc zimy w miescie :angryy::angryy::angryy:, dzis wrocilysmy z porannego spaceru nie dosc, ze jak dwa balwany (choc u Holly to juz standard:evil_lol:) to dodatkowo wymeczone - zaden plug chyba nie odwiedzal mojej okolicy :mad::angryy:i trzeba bylo sie przebijac przez sniezne zaspy aby w ogole dojsc do parku. Oczywiscie, w parku lepiej nie bylo (bo w koncu padalo cala nocke) ale przynajmniej pies mial radosc z czystego, swiezego sniegu :multi:- nurkowala w w nim jak krecik:loveu: szkoda tylko, ze i doprowadzenie jej do 'stanu uzywalnosci' tez trwa juz dluzej bo damesa wiecej zbiera korali sniegowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Qrcze, mam juz dosc zimy w miescie :angryy::angryy::angryy:, dzis wrocilysmy z porannego spaceru nie dosc, ze jak dwa balwany (choc u Holly to juz standard:evil_lol:) to dodatkowo wymeczone - zaden plug chyba nie odwiedzal mojej okolicy :mad::angryy:i trzeba bylo sie przebijac przez sniezne zaspy aby w ogole dojsc do parku. .

Uroki zimy :cool3: i pamietaj ZIMA zawsze zaskoczy drogowców :diabloti:
chociaż ja wolę warstwę śniegu niż breję z soli, piasku i śniegu

Posted

Kokosek napisał(a):
Uroki zimy :cool3: i pamietaj ZIMA zawsze zaskoczy drogowców :diabloti:

Racja :evil_lol:- nasze służby drogowe są niereformowalne :shake:.

Posted

kaho napisał(a):
Tak, ale w mieście czystego śniegu raczej nie uświecisz :(

u nas chwilowo czystego śniegu nie brakuje :) nie ma błota pośniegowego tylko biały puszek

Posted

Doginka napisał(a):
Stęskniłam się za moją psią wnusią:-(

To chyba musimy sie spotkac:cool3: - poopowiadam Ci jaka z niej zrobila sie okrutnica :loveu::loveu::loveu:

Posted

niunka04 napisał(a):
ja to tylko wyczekuje wystawy w kwietniu;) mam nadzieje ze bedziecie dziewczyny;)

No nie wiem - Doginko, zdążymy odrosnąc:razz:?

Posted

kaho napisał(a):
No nie wiem - Doginko, zdążymy odrosnąc:razz:?

To zależy od tego, kiedy ją zrobimy, ale myślę, że zaczniemy skubanko w marcu, więc nie odrośnie:shake:. Najwcześniej będzie gotowa na koniec maja początek czerwca;)

niunka04 napisał(a):
to maleństwo bedzie szło pod nożyk??:)

Będzie szła pod paluszki bez nożyka:diabloti:

Posted

niunka04 napisał(a):
o kurcze gratuluje wytrzymałości musza po tym palce boleć

Bola, bola :shake: - w koncu to ciezka robota jest, ale za to jaki efekt:multi::loveu::loveu:.

Posted

kaho napisał(a):
Moze w weekend, jak dopisze pogoda, pojde z Holly na spacerek i uda sie zrobic pare fotek:cool3: to zobaczysz te 'lokersy' :evil_lol:.

oby jeszcze w weekend pogoda dopisała:)

Posted

Juz zaczynam po malu rejterowac - niby ma byc ladnie ale bardzo zimno, nie jestem pewna czy bede chciala na dluzej sie wybrac aby pofocic :( - no coz, pozyjemy, zobaczymy ;)