kaho Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 I Holly z PANNA Dzikie Pola Skrupulatnie sprawdzana siersc ..... :evil_lol: Quote
kaho Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zdjecia z wystawy niedzielnej ... jutro:evil_lol:;). Quote
zuzolandia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://oi51.tinypic.com/2wmexdf.jpg mina Doginki adekwatna do wzroku Holijanki hihihihhihihi Quote
kaho Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='zuzolandia']http://oi51.tinypic.com/2wmexdf.jpg mina Doginki adekwatna do wzroku Holijanki hihihihhihihi Tak, tyle ze Sylwia zle sie czula, :hmmmm: a co trapilo Luske :evil_lol:;). Quote
kaho Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Tak jak obiecalam zdjecia z wystawy krajowej, 10.10.10, na ktorej debiutowalam i bylam bardzo przejeta :cool3::evil_lol:. Znowu konkurowalysmy z PANNA Dzikie Pola;) Tu mi sedzina radzila co robic aby zgryz Holly nadal byl bez zarzutu ;) Quote
kaho Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Moje zaaferowane malenstwo:loveu:, dawalo mi caly czas do zrozumienia, ze jest wielce mna zainteresowane:evil_lol: I nieprawidlowe ustawienie ;) Nieudolne proby poprawy:splat: :evil_lol: - prosze o sugestie Quote
kaho Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Doginka, to dowod ze Holly umie wyciagnac szyje jak ja cos zaciekawi:evil_lol: Quote
kaho Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Towarzyszylysmy znajomej, ktora ma szetlandke ;) i silacze :) Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ale fajna foto relacja, :p super pisaki i Holcia jaka elegancka :loveu: Quote
Doginka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kasiu, jestem z Ciebie dumna:klacz: Poradziłaś sobie doskonale i to w warunkach strasznistych, brawoooo:klacz::klacz::klacz: No to masz jeszcze Hollisię z Klubówki;-) Quote
Doginka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wszystkie podobne, ale coś może sobie wybierzesz, jak już zrobisz swoją www;-) Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ooo ile super zdjęć Holci i jak ona się ślicznie prezentowała :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://i56.tinypic.com/2wptjs0.jpg jesoooooooo wzrok kilerki hihihihihhihi witankoooo.....chciałam rzec ze bardzo twarzowa fryzurka Twoja ;-) moja drogaa ;-) buziam!! Quote
kaho Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Fides79 napisał(a):ale fajna foto relacja, :p super pisaki i Holcia jaka elegancka :loveu: Dziekujemy za mile slowa:loveu: Quote
kaho Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Doginka'] Wszystkie podobne, ale coś może sobie wybierzesz, jak już zrobisz swoją www;-) Dzieki za fotki :loveu: Myslisz, ze dam rade zalozyc wlasna stronke, jesli mam nawet problem ze zmiana banerka :evil_lol:. [quote name='Fides79']ooo ile super zdjęć Holci i jak ona się ślicznie prezentowała :loveu: Jeszcze raz dziekujemy :lol:;). [quote name='zuzolandia']http://i56.tinypic.com/2wptjs0.jpg jesoooooooo wzrok kilerki hihihihihhihi Taaaaaaa :evil_lol: a jak do nas wrocila z rak Doginki to prawie zalizala na smierc :roflt:(swoista slodka zemsta:lol:). [quote name='zuzolandia']witankoooo.....chciałam rzec ze bardzo twarzowa fryzurka Twoja ;-) moja drogaa ;-) buziam!! Dziekuje bardzo :loveu:;). Quote
kaho Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dopadlo mnie straaaaaszliwe wirusisko :shake:wiec wpadlam tylko zrobic rekonesans czy nasza galeryjka jeszcze dycha. Dodam tylko, ze 'rzucilo mi sie' miedzy innymi na glowe' :cool3::evil_lol: co skutkuje checia do snu zimowego :sleep: (jasnosc monitora - bleeeee:ekmm:, jedzenie - bleee:ekmm: etc....bleee:ekmm:). Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;). Pozdrawiam bardzo serdecznie:hand: Quote
Doginka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 kaho napisał(a):...Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;)... Bleeeeeeeeee:roflt: Ale mimo obrzydliwościowego opisu życzę szybkiego pozbycia się gilostwa:roflt:;-) Quote
ariss Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wracaj szybko do Zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim gratuluje debiutu:multi: Holcia wyglądała bardzo ładnie:lol: nawet nie wiedziałam, że nas masz na fotach- super:razz: właścicielka Kugi się ucieszy:razz: Quote
zuzolandia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='kaho']Dopadlo mnie straaaaaszliwe wirusisko :shake:wiec wpadlam tylko zrobic rekonesans czy nasza galeryjka jeszcze dycha. Dodam tylko, ze 'rzucilo mi sie' miedzy innymi na glowe' :cool3::evil_lol: co skutkuje checia do snu zimowego :sleep: (jasnosc monitora - bleeeee:ekmm:, jedzenie - bleee:ekmm: etc....bleee:ekmm:). Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;). Pozdrawiam bardzo serdecznie:hand: Czyli moja droga jestes normalnie smarkata hihihihi szybciutko wracaj do zdróweczka kochana!!!! taki nieciekawy sezon przeziebieniowy się zaczynaa...aż strach sie bać ,,,,, Quote
Recommended Posts