Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak obiecalam zdjecia z wystawy krajowej, 10.10.10, na ktorej debiutowalam i bylam bardzo przejeta :cool3::evil_lol:. Znowu konkurowalysmy z PANNA Dzikie Pola;)

Tu mi sedzina radzila co robic aby zgryz Holly nadal byl bez zarzutu ;)

Posted

Moje zaaferowane malenstwo:loveu:, dawalo mi caly czas do zrozumienia, ze jest wielce mna zainteresowane:evil_lol:

I nieprawidlowe ustawienie ;)

Nieudolne proby poprawy:splat: :evil_lol: - prosze o sugestie

Posted

[quote name='Doginka'] Wszystkie podobne, ale coś może sobie wybierzesz, jak już zrobisz swoją www;-)
Dzieki za fotki :loveu:
Myslisz, ze dam rade zalozyc wlasna stronke, jesli mam nawet problem ze zmiana banerka :evil_lol:.

[quote name='Fides79']ooo ile super zdjęć Holci i jak ona się ślicznie prezentowała :loveu:
Jeszcze raz dziekujemy :lol:;).

[quote name='zuzolandia']http://i56.tinypic.com/2wptjs0.jpg

jesoooooooo wzrok kilerki hihihihihhihi
Taaaaaaa :evil_lol: a jak do nas wrocila z rak Doginki to prawie zalizala na smierc :roflt:(swoista slodka zemsta:lol:).

[quote name='zuzolandia']witankoooo.....chciałam rzec ze bardzo twarzowa fryzurka Twoja ;-) moja drogaa ;-)

buziam!!
Dziekuje bardzo :loveu:;).

Posted

Dopadlo mnie straaaaaszliwe wirusisko :shake:wiec wpadlam tylko zrobic rekonesans czy nasza galeryjka jeszcze dycha. Dodam tylko, ze 'rzucilo mi sie' miedzy innymi na glowe' :cool3::evil_lol: co skutkuje checia do snu zimowego :sleep: (jasnosc monitora - bleeeee:ekmm:, jedzenie - bleee:ekmm: etc....bleee:ekmm:).
Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;).
Pozdrawiam bardzo serdecznie:hand:

Posted

kaho napisał(a):
...Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;)...

Bleeeeeeeeee:roflt:

Ale mimo obrzydliwościowego opisu życzę szybkiego pozbycia się gilostwa:roflt:;-)

Posted

Wracaj szybko do Zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przede wszystkim gratuluje debiutu:multi: Holcia wyglądała bardzo ładnie:lol:

nawet nie wiedziałam, że nas masz na fotach- super:razz: właścicielka Kugi się ucieszy:razz:

Posted

[quote name='kaho']Dopadlo mnie straaaaaszliwe wirusisko :shake:wiec wpadlam tylko zrobic rekonesans czy nasza galeryjka jeszcze dycha. Dodam tylko, ze 'rzucilo mi sie' miedzy innymi na glowe' :cool3::evil_lol: co skutkuje checia do snu zimowego :sleep: (jasnosc monitora - bleeeee:ekmm:, jedzenie - bleee:ekmm: etc....bleee:ekmm:).
Wroce do Was ( i do Waszych galeryjek:lol:) jak tylko giiiiiiile przestana lac mi sie na klawiature :evil_lol:;)- co mam nadzieje nastapi wkrotce;).
Pozdrawiam bardzo serdecznie:hand:

Czyli moja droga jestes normalnie smarkata hihihihi
szybciutko wracaj do zdróweczka kochana!!!!
taki nieciekawy sezon przeziebieniowy się zaczynaa...aż strach sie bać ,,,,,