Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Black & white :cool3::

I znow w domu:
Maly zlodziej skarpet - to jej specjalnosc (szczegolnie przy porannym ubieraniu sie):evil_lol: :mad: :evil_lol:

Posted

madziamn napisał(a):
O witam Gordonkową Holly sliczna wyrosła panienka.

Witam serdecznie na naszej stronie i dziekuje bardzo za mile slowa :lol::lol::lol:.

Posted

Doginka napisał(a):
Prześliczna moja panieneczka:loveu::loveu::loveu:

A do tego jaki ma charakterek :evil_lol::evil_lol::loveu:... cos mi sie zdaje, ze probuje 'rzadzic'.

Posted

ariss napisał(a):
bo ona sama w domu nie chce zostać:diabloti:

to fakt, a już tak dobrze szło ...;).
Dziś zapoznała się bliżej z moim fotelem (a raczej z jego drewnianymi poręczami) - zapas wykałaczek mam zapewniony na najbliższy czas :evil_lol::evil_lol::diabloti:.

Posted

[quote name='kaho']to fakt, a już tak dobrze szło ...;).
Dziś zapoznała się bliżej z moim fotelem (a raczej z jego drewnianymi poręczami) - zapas wykałaczek mam zapewniony na najbliższy czas :evil_lol::evil_lol::diabloti:.
No to niezła jazda A jej tatuś nigdy nic nie zniszczył - oprócz wygryzionej dziury w dywanie nic nie zepsół

Posted

[quote name='Doginka']No to niezła jazda A jej tatuś nigdy nic nie zniszczył - oprócz wygryzionej dziury w dywanie nic nie zepsół
W takim razie ma to po mamusi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

w drodze do domu zdążyła jeszcze 'wciągnąć' coś wielce nieświeżego:placz: a zapach ciągnął się za nami na kilometr ..... - kąpiel była nieunikniona :mad:. A po niej jeszcze kilka fotek:

Posted

Doginka napisał(a):
Oj piękna dziepsinka:loveu:
Czy mi się zdaje, czy trochę grubcia sie z Holci robi?:razz::mad:

Wydaje mi sie, ze masz racje :shake: .
Niestety gorsze jest to, ze ona dostaje mniej jedzenia niz powinna (i to przeszlo od dwoch miesiecy) a i tak 'dobrze' wyglada - juz nie wiem co robic :look3: :diabloti:.

Posted

Doginka napisał(a):
Zamiast wieczornej porcji karmy daj jej marchewke do schrupania;-)

Bede musiala sprobowac:evil_lol: - zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:.
Otrzymalam juz potiwerdzenie, ze moge odebrac rodowod Holly :multi: - teraz 'mala' bedzie juz w pelni 'udokumentowana' :p.

Posted

kaho napisał(a):
Bede musiala sprobowac:evil_lol: - zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:.
Otrzymalam juz potiwerdzenie, ze moge odebrac rodowod Holly :multi: - teraz 'mala' bedzie juz w pelni 'udokumentowana' :p.

Super:multi:
Ja na dyplom Intera dla Gordona i Ch.PL dla Rapera czekam już 5 miesięcy i nic:angryy: Muszę zadzwonić do ZK, bo chyba zapomnieli o mnie:mad:

Posted

Doginka napisał(a):
Super:multi::

Tez sie ciesze, bo zaczynalam juz watpic ze sie w ogole doczekam :evil_lol:.

Doginka napisał(a):
Ja na dyplom Intera dla Gordona i Ch.PL dla Rapera czekam już 5 miesięcy i nic:angryy: Muszę zadzwonić do ZK, bo chyba zapomnieli o mnie:mad:

5-c miesiecy:crazyeye::???::crazyeye: - rzeczywiscie strasznie dlugo to sie ciagnie :eek2:. Na Twoim miejscu juz dawno bym sie upominala o dyplom :mad:.