kaho Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 W oczekiwaniu na wyjecie 'ukochanej' pilki :evil_lol: Quote
kaho Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Black & white :cool3:: I znow w domu: Maly zlodziej skarpet - to jej specjalnosc (szczegolnie przy porannym ubieraniu sie):evil_lol: :mad: :evil_lol: Quote
madziamn Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O witam Gordonkową Holly sliczna wyrosła panienka. Quote
Doginka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Prześliczna moja panieneczka:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='kaho']Black & white :cool3:: I znow w domu: Maly zlodziej skarpet - to jej specjalnosc (szczegolnie przy porannym ubieraniu sie):evil_lol: :mad: :evil_lol: http://i37.tinypic.com/13zd7vk.jpg bo ona sama w domu nie chce zostać:diabloti: Quote
kaho Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 madziamn napisał(a):O witam Gordonkową Holly sliczna wyrosła panienka. Witam serdecznie na naszej stronie i dziekuje bardzo za mile slowa :lol::lol::lol:. Quote
kaho Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Doginka napisał(a):Prześliczna moja panieneczka:loveu::loveu::loveu: A do tego jaki ma charakterek :evil_lol::evil_lol::loveu:... cos mi sie zdaje, ze probuje 'rzadzic'. Quote
kaho Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ariss napisał(a):bo ona sama w domu nie chce zostać:diabloti: to fakt, a już tak dobrze szło ...;). Dziś zapoznała się bliżej z moim fotelem (a raczej z jego drewnianymi poręczami) - zapas wykałaczek mam zapewniony na najbliższy czas :evil_lol::evil_lol::diabloti:. Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='kaho']to fakt, a już tak dobrze szło ...;). Dziś zapoznała się bliżej z moim fotelem (a raczej z jego drewnianymi poręczami) - zapas wykałaczek mam zapewniony na najbliższy czas :evil_lol::evil_lol::diabloti:. No to niezła jazda A jej tatuś nigdy nic nie zniszczył - oprócz wygryzionej dziury w dywanie nic nie zepsół Quote
kaho Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Doginka']No to niezła jazda A jej tatuś nigdy nic nie zniszczył - oprócz wygryzionej dziury w dywanie nic nie zepsół W takim razie ma to po mamusi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaho Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Doginka']Za to po tatusiu jest króciutka To fakt:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:. Quote
kaho Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 'zaskoczenie' z krzaków :) 'troche' potargana i mokra Quote
kaho Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 w drodze do domu zdążyła jeszcze 'wciągnąć' coś wielce nieświeżego:placz: a zapach ciągnął się za nami na kilometr ..... - kąpiel była nieunikniona :mad:. A po niej jeszcze kilka fotek: Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Oj piękna dziepsinka:loveu: Czy mi się zdaje, czy trochę grubcia sie z Holci robi?:razz::mad: Quote
kaho Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Doginka napisał(a):Oj piękna dziepsinka:loveu: Czy mi się zdaje, czy trochę grubcia sie z Holci robi?:razz::mad: Wydaje mi sie, ze masz racje :shake: . Niestety gorsze jest to, ze ona dostaje mniej jedzenia niz powinna (i to przeszlo od dwoch miesiecy) a i tak 'dobrze' wyglada - juz nie wiem co robic :look3: :diabloti:. Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Zamiast wieczornej porcji karmy daj jej marchewke do schrupania;-) Quote
kaho Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Doginka napisał(a):Zamiast wieczornej porcji karmy daj jej marchewke do schrupania;-) Bede musiala sprobowac:evil_lol: - zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:. Otrzymalam juz potiwerdzenie, ze moge odebrac rodowod Holly :multi: - teraz 'mala' bedzie juz w pelni 'udokumentowana' :p. Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kaho napisał(a):Bede musiala sprobowac:evil_lol: - zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:. Otrzymalam juz potiwerdzenie, ze moge odebrac rodowod Holly :multi: - teraz 'mala' bedzie juz w pelni 'udokumentowana' :p. Super:multi: Ja na dyplom Intera dla Gordona i Ch.PL dla Rapera czekam już 5 miesięcy i nic:angryy: Muszę zadzwonić do ZK, bo chyba zapomnieli o mnie:mad: Quote
kaho Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Doginka napisał(a):Super:multi:: Tez sie ciesze, bo zaczynalam juz watpic ze sie w ogole doczekam :evil_lol:. Doginka napisał(a):Ja na dyplom Intera dla Gordona i Ch.PL dla Rapera czekam już 5 miesięcy i nic:angryy: Muszę zadzwonić do ZK, bo chyba zapomnieli o mnie:mad: 5-c miesiecy:crazyeye::???::crazyeye: - rzeczywiscie strasznie dlugo to sie ciagnie :eek2:. Na Twoim miejscu juz dawno bym sie upominala o dyplom :mad:. Quote
Recommended Posts