Doginka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 niunka04 napisał(a):napewno będzie dobrze;) Ja to bym chciała tak psa wielkości Rapera i żeby miał takie łapy jak on;) Ale to narazie marzenia;) Niunka04 może jednak wielkości Gordona, bo on jest wzorcowy - ma 35 w kłębie, a Rapcio ma 36cm;-) Ale co do łap to się zgodzę;-) Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja właśnie lubie takie większę psy.. Raper przed dietą bym taki miziasty;) Ale Gordon ma świetną sierść;) Jak Hollunia będzie miała szczeniaczki to może jednego weźmiemy;) I po Raperku też napewno bo te jego łapy ah normalnie cudo;) Facet mnie z domu wywali zanim jeszcze z nim zamieszkam... Quote
Doginka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 niunka04 napisał(a):ja właśnie lubie takie większę psy.. Raper przed dietą bym taki miziasty;) Ale Gordon ma świetną sierść;) Jak Hollunia będzie miała szczeniaczki to może jednego weźmiemy;) I po Raperku też napewno bo te jego łapy ah normalnie cudo;) Facet mnie z domu wywali zanim jeszcze z nim zamieszkam... Kto wie, możne Hollunie pokryjemy Raperem?:hmmmm: Quote
kaho Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 niunka04 napisał(a):ja właśnie lubie takie większę psy.. Raper przed dietą bym taki miziasty;) Ale Gordon ma świetną sierść;) Jak Hollunia będzie miała szczeniaczki to może jednego weźmiemy;) I po Raperku też napewno bo te jego łapy ah normalnie cudo;) Facet mnie z domu wywali zanim jeszcze z nim zamieszkam... Facet facetem, ale co powie Jolek:hmmmm: - chyba bedzie przeszczesliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Doginka napisał(a):Kto wie, możne Hollunie pokryjemy Raperem?:hmmmm: Kto wie, kto wie :cool3::evil_lol: . niunka04 napisał(a):no to by był cały komplet;) :megagrin: - niezla mieszanka:evil_lol:. Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Hejka:hand: Kasiu nie drukuj potwierdzenia na Płock, bo właśnie znalazłam:multi: A tu kilka fotek;-) Tyle z niej dałam radę wyjąć podszerstka;-) Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Teraz zauważyłam, że muszę poprawić przedpiersie;-) Ale to tylko malutka docineczka:lol: Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Resztę fot wrzucę jak wrócę ze spacerku z psami;-) Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dobra, lecę z psami i jak wrócę to wrzucam resztę fot;-) Quote
kaho Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Doginka']Hejka:hand: Kasiu nie drukuj potwierdzenia na Płock, bo właśnie znalazłam:multi: Juz oddrukowalam, ale nie ma sprawy ;) [quote name='Doginka']A tu kilka fotek;-) Tyle z niej dałam radę wyjąć podszerstka;-)http://i50.tinypic.com/2qd076c.jpg Bo to zaroslak byl :evil_lol: Reszta fotek superasna :thumbs:a i modele piekne :loveu:. Quote
Doginka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='kaho']... Reszta fotek superasna :thumbs:a i modele piekne :loveu:. To wrzucam dalej;-) Quote
kaho Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Doginka']To wrzucam dalej;-)[/OUOTE] Jestem Ci ogromnie wdzieczna za ozywienie mojej galeryjki :loveu: http://i50.tinypic.com/fc06ec.jpg - swietne ujecie :grin: Quote
Recommended Posts