Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Holly jest naprawdę śliczna:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że wyciągasz z niej podszerstek tym Marsem 90 M330;) Quote
kaho Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Doginka']Holly jest naprawdę śliczna:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Wiesz czyja to zasluga :cool3: [quote name='Doginka']Mam nadzieję, że wyciągasz z niej podszerstek tym Marsem 90 M330;)[/QUOTE] Jeszcze tego nie robilam, ale sprobuje w weekend (zobaczymy z jakim skutkiem). Quote
kaho Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Z kolega 'po rasie' :multi:. Nie moglam go lepiej uchwycic:diabloti:. Quote
Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wiesz może jak na kolegę wołają?:razz:Wydaje mi się, że go znam i że trymowałam tego sznupka:diabloti: Quote
kaho Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Doginka']Wiesz może jak na kolegę wołają?:razz:Wydaje mi się, że go znam i że trymowałam tego sznupka:diabloti:[/QUOTE] Niestety nie zapamietalam :shake:, ale jak spotkam go jeszcze raz to sie zapytam :lol:. Quote
kaho Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ulubione 'miejsce' Holluni (strategiczne) :evil_lol::diabloti::evil_lol:. Quote
weszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Bardzo z niej urocza dziewczynka :) W każdych warunkach - czy domowych czy wystawowych czy spacerowych. Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ZDominowała swojego pancia:diabloti::diabloti::diabloti: Jestem z niej dumna:loveu: Quote
kaho Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='weszka']Bardzo z niej urocza dziewczynka :) W każdych warunkach - czy domowych czy wystawowych czy spacerowych.[/QUOTE] Dziekuje serdecznie za mile slowa :lol:. Mam nadzieje, ze 'taka' pozostanie nawet jak juz dorosnie:loveu:. Quote
kaho Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Doginka']ZDominowała swojego pancia:diabloti::diabloti::diabloti: Jestem z niej dumna:loveu:[/QUOTE] Zdominowala prawie cala rodzine, nade mna rowniez 'pracowala' ale juz wie kto tu rzadzi:evil_lol::multi:. Kobiety gora:multi::multi::multi:. Quote
kaho Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 A to z dzisiejszego poranka: Nowe znajomosci :lol: ogolnie pieknie, szkoda tylko ze takie 'puchy' :-(. Quote
Doginka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cieszę się, że nie ograniczasz Holly zaznajamiania się z większymi psami. Widzę, że robisz postępy:multi: Ale widzę również podszerstek, który należałoby już wyciągnąć:razz: Ale ogólnie mała jest super:loveu::loveu::loveu: Quote
kaho Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 czlowiek tylko chcial popatrzyc na 'taniec lisci' a malenstwo zdazylo sie wykapac w kaluzy :shake: i zagrzebac w lisciach :diabloti: Po spacerze czekalo nas 'poprawianie urody':mad:, ... ale to juz w poniedzialek :evil_lol:. Quote
Doginka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Extra relacja spacerkowa. W poniedziałek wpadnę na C.D:p Quote
kaho Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Doginka']Extra relacja spacerkowa. W poniedziałek wpadnę na C.D:p W takim razie zaczynam :evil_lol:. Tu juz po wysuszeniu i czesaniu :multi:. Quote
kaho Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 A tu znowu na spacerze :evil_lol: - troche monotematycznie, ale gdzie pstrykac fotki jak nie na lonie przyrody? Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A co ona mu robi?:crazyeye::evil_lol: http://i34.tinypic.com/w98e2x.jpg Ale jestem w Hollci zakochana:loveu::loveu::loveu: Oddaj mi ją Quote
kaho Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 ..... nikogo do zabawy :-( dopiero po godzinie spotkalismy drugiego czworonoga :multi: co prawda na krotko, ale zawsze to cos :lol: Quote
kaho Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Doginka']A co ona mu robi?:crazyeye::evil_lol: http://i34.tinypic.com/w98e2x.jpg Musiala zobaczyc co, gdzie i jak - ciekawa jest 'swiata' :eviltong: [quote name='Doginka']Ale jestem w Hollci zakochana:loveu::loveu::loveu: Oddaj mi ją Ja tez :loveu: - nic z tego :lol::evil_lol::evil_lol:, ale w srode 'troszke' sie nia nacieszysz :lol::lol::lol:. Fajnie, ze znow bedzie miala doborowe towarzystwo:loveu::loveu:. Quote
ariss Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 i ja się nią nacieszę:loveu:i moja Gass:cool3: Quote
kaho Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Juz zaluje, ze mnie z Wami nie bedzie :shake::-(. Zatroszczcie sie o moje malenstwo:roll:;) (choc wiem, ze bedzie w dobrych rekach:lol:). Quote
Doginka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Będzie w najlepszych rękach ludzkiej babci i najdelikatniejszych ząbkach swojego tatusia:diabloti::cool3: Quote
Recommended Posts