Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Jak masz dosyć, to podziel się z koleżanką:lol: ja chętnie zjem pstrąga z rusztu:lol:
Nastepnym razem zwale Ci sie na glowe z tymi rybami ;)- w dobrym towarzystwie beda jeszcze smaczniejsze:cool3:.
[quote name='Kokosek']to się nazywa odpoczynek :)
świetne foty
Rzeczywiscie bylo :cool2:, oby wiecej takich wypadow:modla::lol:.
[quote name='niunka04']http://i39.tinypic.com/ofy0j4.jpg ja bym jej bez zastanowienia dała złoto...;)
:loveu:
[quote name='niunka04']http://i43.tinypic.com/25oub6b.jpg pańcia maniak wędkowania????
Raczej zrobilam to towarzysko:D, tyle sie naogladalam i nasluchalam, ze postanowilam sprobowac - nawet to calkiem przyjemne:cool3::lol:.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wędkowanie jest niczego sobie:cool3: szczególnie jak chłopy wybywają na cały dzień a babska mają czas na bardziej interesujące rzeczy:diabloti::evil_lol:

Posted

M@d napisał(a):
Świetne te próby Holly wyciągnięcia patyczka z koszyczka :evil_lol:

Bo to sprytna psinka jest :cool3:.
Chcialabym miec kamere w domu aby moc ja nagrac podczas naszej nieobecnosci, bo to co zastajemy po powrocie jest niesamowite :crazyeye: - taki maly pies a radzacy sobie z przeroznymi utrudnieniami, przeszkodami jakie napotyka :evil_lol:.

Posted

ariss napisał(a):
wędkowanie jest niczego sobie:cool3: szczególnie jak chłopy wybywają na cały dzień a babska mają czas na bardziej interesujące rzeczy:diabloti::evil_lol:

Fakt :fadein:.
Choc w tym przypadku nie mialam za wiele do gadania :evil_lol:.

Posted

despera napisał(a):
Kaho, Tobie nie wyszło tulenie do brzózek, za to mnie natchnęłaś i ja się do nich poprzytulałam:evil_lol: Fajne fotki:lol:

Ciesze sie:-D - mam nadzieje, ze pomoglo:cool3:.

Posted

ariss napisał(a):
ja w ten weekend chyba też poprzytulam się do brzózek, a co tam jak wszyscy to i ja:evil_lol:

A ja w ten weekend poprzytulam się do mojego TZa :roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
A ja w ten weekend poprzytulam się do mojego TZa :roflt:

:hmmmm: mam nadzieje, ze ma tyle pozytywnej energii co mlode brzozki:cool3: :evil_lol:.

Znalazlam i kupilam ciasteczka, ktore lubisz:cool3: tylko nie wiem jak je odbierzesz:niewiem: - Miki, poki nie wydobrzeje, nie chodzi na treningi:splat: wiec nie bede 'w okolicy' (dobrze, ze maja dlugi okres przydatnosci do spozycia:razz::grins:).
A ja zaraz bede obzerac sie 'chinszczyzna' (indykiem w sosie czosnkowym i bananami w ciescie) :sabber:- juz na sama mysl juz mam slinotok:evil_lol:.
:bye:

Posted

[quote name='kaho']:hmmmm: mam nadzieje, ze ma tyle pozytywnej energii co mlode brzozki:cool3: :evil_lol:.

Znalazlam i kupilam ciasteczka, ktore lubisz:cool3: tylko nie wiem jak je odbierzesz:niewiem: - Miki, poki nie wydobrzeje, nie chodzi na treningi:splat: wiec nie bede 'w okolicy' (dobrze, ze maja dlugi okres przydatnosci do spozycia:razz::grins:).
A ja zaraz bede obzerac sie 'chinszczyzna' (indykiem w sosie czosnkowym i bananami w ciescie) :sabber:- juz na sama mysl juz mam slinotok:evil_lol:.
:bye:
Ale mi smaka narobiłaś tymi ciasteczkami:sabber:
A chińszczyzna z czosnkiem jest bleeeeeee[FONT=verdana] [/FONT]
Nie cierpię czosnku[FONT=verdana] [/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Ale mi smaka narobiłaś tymi ciasteczkami:sabber:
:megagrin: - wiedzialam, ze tak bedzie;):evil_lol:.
[quote name='Doginka']A chińszczyzna z czosnkiem jest bleeeeeee[FONT=verdana] [/FONT]
Nie cierpię czosnku[FONT=verdana] [/FONT]
Jak przyprawy sa dobrze zbilansowane, to i czosnek w zarciu nie przeszkadza :cool3: oczywiscie pod warunkiem, ze nie masz pozniej zaplanowanych spotkan :evil_lol:.

Posted

[quote name='zuzolandia']http://i43.tinypic.com/25oub6b.jpg

kobita to nawet na rybach potrafi byc elegancka hihih
Dobrze, ze kobita miala okulary na twarzy, bo bez nich elegancja by prysla;):evil_lol:

[quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzzzzz taka pogodaa słoneczkooo ...a u nas lejeee juz cały week .wrrrrrrrrrrrrr..........
Rzeczywiscie z pogoda trafilismy w dziesiatke, ale juz od nastepnego dnia.....:lying:leje do dzis:puppydog:.

Posted

niunka04 napisał(a):
.... Dziś się dowiedziałam od weta że Nick już dużo nie urośnie a waży równe 4 kg.. karzeł totalny

:-o w takim razie ciesz sie, ze wazy 4 kg a nie wiecej:cool3:.
Ja rowniez dzis z Holly jade do veta, na szczepienie, ale przy okazji bedzie wazona - zobaczymy co z tego wyniknie :nerwy:.

Posted

kaho napisał(a):
:-o w takim razie ciesz sie, ze wazy 4 kg a nie wiecej:cool3:.
Ja rowniez dzis z Holly jade do veta, na szczepienie, ale przy okazji bedzie wazona - zobaczymy co z tego wyniknie :nerwy:.

Bój się bój:mad::lol: I nie słuchaj veta, który nie zauważa serdela w tak małej suce jak Holly. Sędzia wie co napisał;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Bój się bój:mad::lol: I nie słuchaj veta, który nie zauważa serdela w tak małej suce jak Holly. Sędzia wie co napisał;-)

Z tym sie nie spieram:eviltong:.
despera napisał(a):
Bry wieczór:) Jak po wizycie u weta?

Holly zaszczepiona:multi:, advantix kupiony:lol: i od dzis lagodnie przechodzimy na Obesity (poki co 50/50) - mam nadzieje, ze nie 'ruszy' jej po tej karmie:modla:.
ariss napisał(a):
czosnek jest najdoskonalszą przyprawą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::evil_lol:

Posted

kaho napisał(a):
Z tym sie nie spieram:eviltong:.

Holly zaszczepiona:multi:, advantix kupiony:lol: i od dzis lagodnie przechodzimy na Obesity (poki co 50/50) - mam nadzieje, ze nie 'ruszy' jej po tej karmie:modla:.

:lol::evil_lol:

Czyżby pan vet zauważył nadwagę:hmmmm:Zobaczysz jak szybko karma zacznie działać i będą efekty;-)
Rapcio teraz wygląda przecudownie, nigdy taki szczuplutki nie był:lol: Hollcia tez dojdzie do odpowiedniej wagi;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Czyżby pan vet zauważył nadwagę:hmmmm:

Nie, nie zobaczyl :eviltong: - natomiast byl zdania, ze z uwagi na wielkosc Holly, lepiej sie bedzie prezentowac jak troszke schudnie. Dodatkowo stwierdzil, ze zmniejszenie karmy spowodowalo, ze organizm nagromadzil 'zapasy', z ktorymi teraz walczymy :cool3:.
Doginka napisał(a):
Zobaczysz jak szybko karma zacznie działać i będą efekty;-)
Rapcio teraz wygląda przecudownie, nigdy taki szczuplutki nie był:lol: Hollcia tez dojdzie do odpowiedniej wagi;-)

Mam taka nadzieje:razz::evil_lol: - chce aby obnizyla wage o 1-1,5 kg (zobaczymy jak dlugo to zajmie). Poki co do konca tygodnia mam jej dawac pol na pol a potem przejsc juz na samo Obesity.

Posted

kaho napisał(a):
Nie, nie zobaczyl :eviltong: - natomiast byl zdania, ze z uwagi na wielkosc Holly, lepiej sie bedzie prezentowac jak troszke schudnie. Dodatkowo stwierdzil, ze zmniejszenie karmy spowodowalo, ze organizm nagromadzil 'zapasy', z ktorymi teraz walczymy :cool3:.

Mam taka nadzieje:razz::evil_lol: - chce aby obnizyla wage o 1-1,5 kg (zobaczymy jak dlugo to zajmie). Poki co do konca tygodnia mam jej dawac pol na pol a potem przejsc juz na samo Obesity.

Poczekamy na efekty:lol:

A w środę proszę nie zapomnieć o ciasteczkach, bo ubiję:mad::lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Poczekamy na efekty:lol:
A w środę proszę nie zapomnieć o ciasteczkach, bo ubiję:mad::lol:

Starosc nie radosc, ale zapisalam sobie 'na wszelki wypadek' w telefoniku :cool3: - tylko przypomnij abym je wyjela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .

niunka04 napisał(a):
napewno będzie dobrze;) Ja to bym chciała tak psa wielkości Rapera i żeby miał takie łapy jak on;) Ale to narazie marzenia;)

Tez jestem dobrej mysli :lol:, a co do drugiego psa to mnie (poki co) przeszlo - chyba poczekam na potomstwo Holly :cool3:, a troche to zajmie:evil_lol:.